HOTEL HEERE

Hotel Heere is een sfeervol 3 sterren hotel midden in hartje Brabant, echt een bijzonder en keigaaf adresje.Vlakbij het hotel vind u Attractiepark De Efteling, Nationaal park De Biesbosch en de historische binnenstad van Geertruidenberg.

Persoonlijke aandacht van de medewerkers, een rustige omgeving, een zonnige binnentuin en een gezellige sfeer in de bar. In ons restaurant kunt u genieten van een heerlijk en sfeervol diner. En de mogelijkheid tot een zeer uniek 3D diner van Tim’s Kitchen. Dit restaurantbezoek in een authentieke keuken zal ongelofelijk verrassend zijn. Deze nieuwe attractie zal u een lange tijd bijblijven.
Van alles krijgt u hier het beste!

De ligging van ons hotel in Raamsdonksveer is ideaal ten opzichte van bezienswaardigheden als De Efteling en De Biesbosch. Voor de zakelijke reiziger is de ligging in het zakelijk hart van Brabant ook praktisch. Door de ligging van ons hotel bent u snel in Breda, Waalwijk, Kaatsheuvel, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch of Gorinchem. Voor uw zakelijke afspraken kunt u gebruik maken van ons restaurant.

 

Prins Bernhardstraat 8
4941 GH  Raamsdonksveer
Tel: 0162-510246

www.hotelheere.nl

 

Voor  Inwoner & Toerist

 

MIS NIETS IN KEIGAAF BRABANT!

VOLG ONZE KEIGAVE AGENDA

 

Ontvang per e-mail regelmatig informatie over aankomende evenementen in Brabant.
Van evenementen, workshops, cursussen, braderieën, festivals, concerten tot wandelingen en fietstochten.