keigaaf brabant logo

Streek & Biologisch

Als iets kenmerkend is voor Brabant is het wel het goede leven. Dankzij onze innovatieve boeren en ondernemers kunt u daar letterlijk een graantje van meepikken.  Neem eens een kijkje op deze pagina en laat u inspireren en uitnodigen voor een super toffe dag in het gastvrije Brabant.  In de schijnwerpers 

klik open voor meer info

Weet u waar Vivo Lekkernijen voor staat? De naam zegt het zelf al, namelijk het lekkerste, puurste en leukste uit Brabant! In de authentiek ogende winkel van de broers Flip en Kees van Tilborgh, vindt u de heerlijkste Brabantse streekproducten. Benieuwd naar onze lekkernijen? Kom eens langs!

Raadhuisstraat 45a
5161 BD Sprang-Capelle
Tel: 06 - 53326768

www.vivo-lekkernijen.nl


 In de schijnwerpers 

klik open voor meer info

Hier moet je toch écht eens binnen komen kijken! In het “hokske” staat gewoon een super gave automaat met daarin de volgende zelfgeteelde producten van Waspikse kleibodem:

  • Frietaardappels in 5kg en 10kg
  • Kruimige aardappels in 2,5kg, 5kg en 10kg
  • Vastkokende aardappels in 2,5 kg en 5 kg
  • Uien in 1kg en 5kg
  • Vaortkaant eieren (doosje met 10 vrije uitloopeieren van onze eigen kippen)

Naast onze eigen “èrpels” verkopen we ook producten van collega boeren:

  • L-eieren verpakt per 6, 10, 2 x 10 en 30 stuks
  • Appels per 1,5 kg
  • Peren per 1 kg

Al deze producten hebben we gedurende het seizoen.

Betaling kan contactloos, met muntgeld of biljetten tot € 20,-.

Het hokske is geopend:
ma t/m vr:  7.00-20.30 uur
zaterdag:     8.00-20.30 uur

Graag tot ziens aan de Vrouwkensvaartsestraat 45 in Waspik!

Groetjes familie Pruijsen

www.facebook.com/onserpelhokske/

Vrouwkensvaartsestraat 45
5165 NN  Waspik
Tel: 06 - 23096669

www.facebook.com/onserpelhokske/


 In de schijnwerpers 

klik open voor meer info

Elke zomer kunt u van april t/m december bij ons terecht voor heerlijke verse aardbeien. Daarnaast verkopen wij vanaf april onze zelfgeteelde asperges. Wij verkopen verschillende soorten witte asperges, die u bij ons zowel geschild als ongeschild kunt kopen. De aardbeien en asperges verkopen wij onder het motto “rechtstreeks van het land naar de klant”. Hierdoor kunt u bij ons verse en kwalitatief goede producten kopen.

Naast de verkoop van onze aardbeien en asperges, kunt u in onze winkel ook terecht voor aardappelen, groenten, fruit, scharreleieren en zuivel. Wij verkopen ook geitenkaas, noten, sappen en salades. Allemaal met zorg bereid, recht van het land van boeren uit de buurt. Kom gerust eens langs om ons uitgebreide assortiment te bekijken en proef het verschil.

Onze winkel ligt aan de rand van Rijen.  Bij ons in de winkel kunt u uiteraard gewoon pinnen.

Zwarte Dijk 41A
5121 ZA  Rijen
Tel: 0161 - 223166

www.boerpeeters.nl


 In de schijnwerpers 

klik open voor meer info

Boerderijvlees “De Vaartse Hoeve” verkoopt vlees van eigen varken en Belgische dikbil runderen. Vrij van antibiotica en toevoegmiddelen. Het kippenvlees wordt lokaal ingekocht. Verder is er een educatieve kijkstal die alle dagen open is van 10.00 uur tot 18.00 uur. Deze is gratis te bezoeken. Hierin vindt u leuke wetenswaardigheden over onze varkens.

In de zomer lopen onze runderen buiten in de wei en ook onze kippen scharrelen achter rond, ga gerust een kijkje nemen. Verder kunt u bij ons terecht voor runder-, varkens- en kippenvlees. Compleet verzorgde BBQ, wok en gourmet. Voor ons assortiment kunt onze website bezoeken www.devaartsehoeve.nl 

Vaartweg 131
5106 NC  Dongen Vaart
Tel: 06 - 12631364

www.devaartsehoeve.nlNatuurlijk Henriette

U bent van harte welkom in onze biologische vers winkel! In het seizoen verkopen we onze eigen biologisch geteelde tomaten, komkommers en paprika’s. Daarnaast hebben we een ruim assortiment aan diVERSE biologische producten zoals groenten en fruit, brood, vlees, zuivel en kruidenierswaren. Maar ook kunt u bij ons terecht voor huisgemaakte salades, maaltijden, soepen en gesneden groenten. Kortom hét adres voor al uw dagelijkse biologische boodschappen! Hopelijk mogen wij u snel begroeten bij ons in de winkel!

www.natuurlijkhenriette.nl

Klein Dongenseweg 81
5106 AB  Dongen
Tel: 06 - 11885273


HAK Honing Shop

Hakhoning is een eeuwenoud recept. Een natuurlijk snoepje dat in de Middeleeuwen werd gebruikt tegen keelpijn, hoesten, en griepachtige kwalen.

In onze winkel in Kaatsheuvel maken we 15 verschillende smaken Hakhoning met originele recept, op afspraak welkom om te komen kijken. De koffie staat klaar.


Info@hakhoning.shop

Www.Hakhoning.shop 

Peperstraat 9
Kaatsheuevel
Tel: 06 - 51368138


BOERDERIJWINKEL DE ANNAHOEVE

In onze boerderijwinkel zijn naast scharrel-Rundvlees van eigen boerderij veel verse streekproducten te koop. Het gebied rondom Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen heeft namelijk een groot aanbod verse en vaak biologische producten van de Duinboeren. Vele producten zijn dus vers van het land en dat proeft U!

www.deannahoeve-demoer.nl

 

Zijstraat 25
5176 NG De Moer


BUFFVL KWALITEITSVLEES

Vers waterbuffelvlees voor horeca, catering en consument!
Maandelijks vers vlees van Brabantse buffels die met zorg zijn groot gebracht door onze buffelhouders. BUFFVL kwaliteitsvlees heeft een ruim assortiment van uitsluitend buffelvlees; Van buffelbiefstuk tot buffelburgers.

Bestel op buffelbestellen.nl en maak kennis met al onze verschillende stukken buffelvlees!

www.buffelbestellen.nl

 

Blokpolder 25
5235 TW Den Bosch


VEELON MELKTAP

Veelon Melktap ligt in het buitengebied van Rijen en op steenworp afstand van de Reeshof. Wij hebben een melkveebedrijf en in onze melktap kunt u zelf verse “rauwe” koeienmelk tappen. U kunt bij ons ook glazen literflessen kopen, maar u mag ook zelf flessen meebrengen om daarin de melk te tappen. Altijd vers en erg lekker. Ook voor het maken van bijvoorbeeld yoghurt, custardpap, rijstepap en chocolademelk.

www.bbdewensput.nl

Bredestraat 67
5121 PE  Rijen
Tel: 06 - 14303918


KEILEKKER | BRABANTSCHE WORSTENBROODJES

Ben je op zoek naar het beste en het lekkerste Brabantse worstenbroodje? Dan zit je bij Brabantsche Worstenbroodjes helemaal goed. Al onze Brabantsche worstenbroodjes worden met de hand gemaakt en met veel liefde bereid door onze gepassioneerde bakkers. En dat proef je! Een Brabants worstenbroodje is royaal gevuld met verantwoord gehakt uit Brabant én smaakvol gekruid, net zoals vroeger.

Pure verwennerij voor elk moment van de dag!

www.keilekker.nl

 

Copernicuslaan 306
5223 ER  Den Bosch
Tel: 073 - 7820145


BUITEN DE VESTING

Streekbier en likeuren

’t Rond 13
4285 DE  Woudrichem
Tel: 0183-702369

www.buitendevesting.nl

 

’t Rond 13
4285 DE  Woudrichem
Tel: 0183 - 702369


MAATSCHAP VAN RIJTHOVEN

Sinds dit jaar hebben wij een melktap bij ons bedrijf aan de weg staan, Melktap Koezicht.

Onze melktap staat in een gezellig hokje waar je naast verse melk ook heerlijke eieren, aardappelen, uien en zelfgemaakte jam kunt kopen. Alle producten komen rechtstreeks van de boer en de jam is gemaakt van 100% fruit!

 

12d Wagenbroeken
5529 AA  Casteren
Tel: 06 - 31000449


’T KRULSTAARTJE WEIDEVARKENS

’t Krulstaartje verkoopt niet zomaar varkensvlees, het is namelijk weidevarkensvlees met een uniek verhaal! Bij ’t Krulstaartje staan de weidevarkens centraal, dat betekent dat ze opgroeien op een natuurlijke wijze. Daarnaast kunnen de weidevarkens doen wat ze het allerliefste doen namelijk, wroeten in de wei! Doordat onze varkens het grootste gedeelte van hun leven kunnen scharrelen in de wei zal je dit ook terug proeven. Het vlees dat ’t Krulstaartje produceert bezit een mooie marmering vet waardoor het vlees extra smeuïg en smaakvol is.

Bent u benieuwd naar dit concept, bekijk dan gerust onze website: of kom een keer langs op onze boerderij in Dongen!

www.krulstaartje.nlVaartweg, 192
5106 NG  Dongen
Tel: 06 - 41415845


MELKTAP DE HUGTENHOEVE

Melktap de Hugtenhoeve De boerderijwinkel met een melktap en automatiek. Wij staan voor vers, kwaliteit met een goede prijs verhouding. Onze streekproducten bestaan onder andere uit zuivel, eieren, aardappelen, heydehoeve vlees, pannenkoekenmix, kazen, sappen en diverse Seizoensproducten. Ook kun je in het voorjaar en de zomer een heerlijke boerderij softijs eten op ons terrasje. Voor de elektrische fietsen hebben we een oplaadpunt. Daarnaast verkopen we vrolijke bloemetjes in het voor en najaar.

www.facebook.com/MelktapDeHugtenhoeve

Hugten 24
6026 RG  Maarheeze
Tel: 06 - 12133332


STREEKWINKEL ’T DOMMELDAL

In Noord-Brabant ligt het mooie Sint-Oedenrode, oftewel Rooi, tussen de steden Eindhoven en Den Bosch in Het Groene Woud, hier is Streekwinkel ’t Dommeldal gevestigd. In 2013 is het plan ontstaan om langs het verbouwen van de gewassen ook een verkoop aan huis op te starten. Met als grootste pluspunt voor de consument dat alle producten dagvers zijn. Niet alleen aardbeien, maar ook eigen producten zoals asperges, aardappels, een heleboel groenten en fruit, kruiden, plantjes en eieren vormen het assortiment. Ook aanverwante artikelen zoals overheerlijke eigen jams en sausjes, honing, wijn, bier en andere streekproducten worden te koop aangeboden. Zo kan je zelf een skôn streekpakket samenstellen om cadeau te doen. Van april tot november kunt u gebruik maken van al ’t lekkers dat ’t vruchtbare Dommeldalland te bieden heeft en zo de mogelijkheid krijgen om volop verse smaakvolle seizoensproducten van eigen Rooise bodem te kunnen kopen.

www.streekwinkelhetdommeldal.nl

Liempdseweg, 12
5492 SM  Sint Oedenrode
Tel: 06 - 25331397


BRABANTHOP

Een unieke samenwerking tussen Giels BrabantHop en Martins Muifelbrouwerij heeft het enige echte Brabants Hoppenbier opgeleverd. Gebrouwen in Oss, 100% met hop uit Wilbertoord (Centennial & Cascade) Het bier heeft een hoge bitterwaarde van 60 IBU. Verwacht dus een stevige hopsmaak! Elk jaar wordt er een nieuwe editie ontwikkeld om de smaak van verschillende hopsoorten aan u te laten proeven.

www.brabanthop.eu

 

Katwijksebaan 14
5455 GC  Wilbertoord
Tel: 06 - 23325308


LEEMANS POMPOENEN

Bij Leemans Pompoenen vind u heel veel soorten en maten sierkalebassen. Maar ook diverse eetbare pompoenen.
Ook is er basis voor pompoensoep verkrijgbaar. We hebben de pompoenen vast gekookt en gepureerd. Zodat u in een handomdraai een heerlijke soep op tafel kunt zetten. Op onze website kunt u nog lekkere recepten vinden. Van augustus tot en met december zijn we 7 dagen per week geopend.

www.leemanspompoenen.nl

 

Vaartweg 193
5106 NC  Dongen
Tel: 06 - 24278067


ONTMOETINGSCENTRUM VOOR ANKER

Ontmoetingscentrum Voor Anker vormt de multifunctionele ‘toegangspoort’ tot Landgoed Wellenseind. De bezoeker vindt er alles wat een lekkere wandeling compleet kan maken. Zowel binnen als buiten bevinden zich sfeervolle plekken om te zitten, nog wat na te praten en de honger te stillen of de dorst te lessen. De winkel biedt een mooi assortiment streekproducten, waarvan een deel op ons eigen landgoed tot stand is gekomen.

www.vooranker.nl

 

Dunsedijk, 3a
5094 BA  Lage Mierde
Tel: 013 - 7635302


KAASBOERDERIJ ’T BOSCH

Op onze kaasboerderij maken wij échte boerenkaas van de melk van onze koeien. De dieren worden gehouden volgens het principe van kringlooplandbouw en lopen buiten zodra dat mogelijk is. We zijn gecertificeerd als “planetproof” en onze kaas is gmo-vrij. Deze verkopen we in onze winkel samen met andere ambachtelijke produkten. Verder verzorgen we excursies voor groepen en scholen.
Bezoekt U onze website voor meer info.

www.kaasboerderijmade.nl

Wagenbergsestraat 2
4921 XV  Made


DORPSBOERDERIJ ’T BRUIJNTJE

Vroeger wist je precies waar het voedsel dat op je bord lag, vandaan kwam. Tegenwoordig doen burgers boodschappen in de supermarkt en online. Inmiddels kunnen kinderen zich bijna niet meer voorstellen hoe een koe eruit ziet, laat staan dat ze weten dat dieren hun melk produceren en dat aardappels uit de grond komen.

Dorpsboerderij ‘t Bruijntje wil daar een verschil in maken. Met streek- en seizoenproducten van regionale collega’s, willen we laten zien dat er in onze directe omgeving een rijk aanbod is van goed voedsel. Daarnaast willen we ook laten zien dat er in Brabant veel gebeurt op het gebied van het zelf verwerken van agrarische producten. Ambachtelijk geproduceerd met veel passie en vaak gebaseerd op recepten zonder kunstmatige toevoegingen en met nadruk op duurzaamheid.

In onze winkel vind u aardappels en uien van ons zelf. Ons assortiment is aangevuld met streekproducten uit de directe omgeving. 

www.hetbruijntje.nl

 

Prins Hendrikstraat 26
4941 JV  Raamsdonksveer
Tel: 06 - 24738091


PUUR BRABANT

Beleving van lekker en vertrouwde producten, dat is waar Puur Brabant voor staat. De producten in onze winkel worden gemaakt door ons zelf of door de boer, op natuurlijke basis zonder kunstmatige smaakversterkers en waar mogelijk glutenvrij. We verkopen zoveel mogelijk lokale producten rechtstreeks van verschillende boeren uit de regio.

Achterin onze boerderijwinkel is een grote open keuken waar we dagelijks producten bereiden. Iedereen kan zien wat we maken en op deze manier kunnen we direct inspelen op de wens van de klant.

www.puurbrabant.nl

 

Lieshoutseweg 26
5492 HR  Nijnsel
Tel: 0413 - 530214


HET MELKHUISJE

Het Melkhuisje, het adres voor heerlijke verse melk, zuivel, eieren en meer. Rechtstreeks van de boerderij. Ook hebben we mogelijkheden voor rondleidingen en ontbijt/lunch bij de koeien.
Voor meer informatie neem gerust contact op.

www.facebook.com/melkhuisje

 

Oordeel-Heikant 6
5111 PC  Baarle Nassau
Tel: 06 - 15507550


BUFFELGAARD FAM VERSCHURE

Waterbuffelboerderij

Klaverplak 1
4261 TE  Wijk en Aalburg
Tel: 06-30774451

www Buffelgaard.nl

 

Klaverplak 1
4261 TE  Wijk en Aalburg
Tel: 06-30774451


BOERDERIJWINKEL DE WESSENHOEVE

De smaak van het (h)eerlijke ambacht!

Wij geloven dat eten het lekkerste is als het gemaakt is met gevoel. Dat maakt het authentiek (h)eerlijk en goed. Gelegen in het hart van het Groene Woud aan de rand van Liempde vindt u onze boerderij waar dagelijks met veel kennis, passie en liefde wordt gewerkt aan een heerlijk stukje vlees. In onze boerderijwinkel verkopen we dit kwaliteits Hereford vlees verpakt in kleine porties. Verder verkopen we vooral heerlijke en eerlijke producten van verschillende boeren uit de regio zoals varkensvlees, kip, kaas, mozzarella, zachtfruit, zuivel en eieren. We werken enkel samen met partijen waarbij we weten waar het product vandaan komt en hoe dit geproduceerd is. Zo staan wij garant voor smaak, kwaliteit en herkomst.

www.dewessenhoeve.nl

 

Wessendijk 1
5298 MA  Liempde

 


DE SMAAK VAN HIER

In Heukelom runt boer Rob Denissen zijn melkveehouderij op duurzame en natuurinclusieve wijze. De koeien grazen er zo veel als mogelijk buiten op de onbespoten weilanden. Dat maakt de melk extra smaakvol en gezond. De melk van deze koeien wordt verwerkt tot een mooie collectie zuivelproducten onder de naam De Smaak van Heukelom. Ambachtelijke producten die je doen denken aan vroeger; eerlijk en puur! De Smaak van Heukelom producten zijn te koop bij diverse lokale ondernemers in Midden Brabant. Zie hiervoor de website www.desmaakvanhier.nl 

Het boerderijwinkeltje bij de Piet van Meintjeshoeve in Heukelom is op donderdag geopend van 17 tot 19 uur en op zaterdag van 9.30 tot 16.30 uur Adres: Hoog Heukelom 11.

www.desmaakvanhier.nl

 

Hoog Heukelom 11
5059 AD  Heukelom
Tel: 06 - 22477675


DE HOLLANDSE KLOMPENWINKEL

De Hollandse Klompenwinkel is de leukste klompenwinkel van Brabant. Met minimaal 1500 paar houten klompen op voorraad hebben we altijd wel een geschikt paar voor u. Wij hebben ook houten tulpen in de mooiste kleuren en diverse uitvoeringen in ons assortiment. Ook voor relatiegeschenken en souvenirs met een Hollands tintje bent u bij ons op het juiste adres. Wilt u langs komen om met eigen ogen ons assortiment te bezichtigen dan kunt u het best even van te voren met ons contact opnemen zodat u niet voor een gesloten deur komt.

www.dehollandseklompenwinkel.nl

 

Vrouwkensvaartsestraat 29
5165 NN  Waspik
Tel: 0416 - 854853


BRABANTSE WORSTENBROODJES

Ambachtelijke Brabantse worstenbroodjes bezorgd door heel Nederland. Geniet van deze Brabantse delicatesse. Volgens geheim traditioneel familierecept maken wij de lekkerste worstenbroodjes van Brabant. Het beste van Brabant. Met liefde bereid.

www.brabantse-worstenbroodjes.nl

 

Veersemeer 34
5032 TT  Tilburg
Tel: 06 - 51767225


BOERDERIJWINKEL FAMILIE VAN DEN KIEBOOM

Onze gezellige boerderij is gelegen in Breda, om precies te zijn in de wijk Haagse Beemden. Je kunt in onze boerderijwinkel terecht voor het allerlekkerste fruit, gezonde verse groenten en lekkere streekproducten, vers van het (meestal Brabantse) land. Daarnaast verkopen wij rundvlees uit eigen stal volgens het 2 sterren beter leven keurmerk en honing uit eigen imkerij.

Een groot deel van de producten die we verkopen worden op eigen land verbouwd, daarnaast proberen we zoveel mogelijk samen te werken met lokale boeren en producenten, mensen die net als wij bewust bezig zijn met wat ze doen. We hebben een breed assortiment aan lokale streekproducten zoals; jam, chutney, azijn, dressings, tomatensaus, wijn en bieren.

www.boerderijkieboom.nl

 

Rietdijk 4
4824 ZB Breda
06 - 30301447


KWEKERIJ M. VROMANS BV

Kwekerij M. Vromans BV is een gecombineerd bedrijf. Naast de kwekerij hebben wij Limousin runderen. Onze dieren worden in kuddeverband gehouden.Dit houdt in dat de kalveren minimaal 9 maanden bij de moederdieren blijven. De dieren lopen zo lang mogen 24 uur per dag in de wei, zolang de weersomstandigheden het toelaten. Om smaak en kwaliteit te kunnen garanderen, slachten wij alleen onze eigen opgefokte dieren op volwassen leeftijd.

Wij werken voornamelijk met vleespakketten en verkopen verder los o.a. worstenbrood, worst en hachee. Op onze site kunt u meer informatie vinden.

www.kwekerijvromans.nl/site/vleespakketten

 

Quirijnstokstraat 15
5012 TC  Tilburg
Tel: 06 - 54383809


EDELHERTENBOERDERIJ “DE ZONHOEVE”

Natuurlijk hertenvlees van eigen boerderij. Edelherten zijn wilde natuurdieren en dat blijven ze ook. Onze verzorging benadert zoveel mogelijk het natuurlijk leefpatroon van onze herten. Ons doel is de herten op een dier- en milieuvriendelijke wijze houden, waarbij de dieren en respect voor de natuur centraal staan.


Al hun voedsel verbouwen wij zelf. Het vlees verkopen wij thuis in onze boerderijwinkel. Het is een betaalbaar kwaliteitsproduct: natuurlijk vlees dat vrij is van onnatuurlijke stoffen.

www.dezonhoeve.nl

 

Keizersakker 7
5032PM Tilburg
Tel: 06 - 12548144


BOERDERIJWINKEL D’N HEERD

Het lekkerste weiderundvlees, dat vind je gewoon in Dongen!

Daar lopen de Belgisch Witblauwe runderen jaarrond heerlijk buiten rondom de boerderij of in een nabij gelegen natuurgebied.
In de winkel op de boerderij verkopen wij ons eigen rundvlees, bereidingen van het rundvlees, boerenkazen, aardappelen, eieren en nog veel meer. Het beste uit eigen streek!

Benieuwd geworden? Bekijk onze website of kom op vrijdag of zaterdag eens gezellig langs in de winkel. Proef en beleef!

www.denheerd.nl

Eindsestraat 21
5105AA Dongen


DE RUURHOEVE

Workshop kaas maken

Dominepad 7
5528 NC  Hoogeloon
Tel: 0497-684041

www.ruurhoeve.nl

 

Dominepad 7
5528 NC  Hoogeloon
Tel: 0497 - 684041


DE MARTWIENKEL

Wij zijn een dagbesteding annex winkel voor mensen met een beperking. Met stichtingsbestuur, personeel, medewerkers, vrijwiligers én cliënten vormen wij samen EEN team. Naast het innemen en verkopen van tweedehands goederen worden er vele cadeau-artikelen gemaakt en verkocht. Vooral houten producten als kapstokken, dienbladen, tekstborden en vogelhuisjes worden door ons op duurzame wijze gemaakt: van afval- en sloophout naar een geheel nieuw product! Alle verkoopopbrengsten zijn voor het kunnen voortzetten van de dagbesteding! Op deze wijze staan mensen met een beperking midden in de samenleving en maken ze ECHT deel uit van de maatschappij.

www.martwienkel.nl

 

Markt 5
4751 HR  Oud Gastel
Tel: 0165 - 760088


ASPERGE BOERDERIJ VAN DER HEIJDEN

Vanaf maart-april-mei-juni heerlijke witte en groene asperges verkrijgbaar in onze boederijwinkel. Alles verkrijgbaar om een zalig asperge menu op tafel te zetten!

www.asperges-gemert.com

 

Deel 88
5421 RV  Gemert
Tel: 0492 - 367146


KOEIENBEDRIJF DE REGTE HEIJDEN

Wim en Harriëtte van Roessel – van der Heijden hebben in Riel een biologisch koeienbedrijf genaamd “de Regte Heijden”. In de weilanden rond de boerderij grazen 100 melkkoeien en hun kalveren. De melk van de koeien wordt verwerkt tot dagverse zuivelproducten. Deze ‘Regtstreeks’ zuivel en grasgevoerd rundvlees zijn o.a. te koop in de winkel aan huis.

www.deregteheijden.nl 

Oude Tilburgsebaan 12a
5133 BE  Riel


OP HET ERF

Wij zijn een gemengd boerenbedrijf met biologische kippen en boomgaard we hebben een winkel aan huis waar we ons vlees van de kippen verkopen maar ook scharrelvarkensvlees, rundvlees. In de zomer is er ook nog een bloemenpluktuin met terras.

www.opheterf.net

Aa-brugstraat 4 A
5473 GG  Heeswijk-Dinther
Tel: 06 - 18087743


BROEDERS GEZONDHEIDSWINKEL

Broeders Gezondheidswinkel is al ruim 80 jaar het vertrouwde adres voor natuur- en dieetvoeding, homeopathie, vitamines & supplementen en natuurlijke cosmetica. Naast de fysieke winkel in het centrum van Oosterhout kunt u ook terecht op onze webshop www.broedersgezondheidswinkel.nl. In het verlengde van de winkel bevindt zich Gezondheidscentrum Oosterhout, waarin circa 15 artsen en therapeuten zich richten op integrale geneeskunde.

www.broedersgezondheidswinkel.nl

 

Keiweg 7
4901 JD  Oosterhout
Tel: 0162 - 453223


DELI HARMONY/ST.HENDRICK

Wij maken lekkere biologische vleeswaren en worsten van Nederlandse herkomst.
Deze zijn te koop onder het St. Hendrick merk bij (bijna)alle biologische winkels in Nederland.
Maar ook via online supermarkt Crisp ( thuisbezorgd door heel Nederland).

www.sthendrick.nl

 

de Hootkamp 6
5321 JT  Hedel
Tel: 073 - 5995683