keigaaf brabant logo

IJssalons

 

Ice, Ice Baby! Van Italiaanse lekkernijen tot vers gemaakt ijs van de lokale boer. Wat wil je nog meer op een zomerse dag.... of juist bij een regenachtige herfstbui? Geniet van al het lekkers in Bourgondisch Brabant! 


Klik op het pijltje in de rode balk voor meer informatie.


IJssalon de dames oirschot son

DE DAMES, IJSSALON & CHOCOLATERIE

Wilt u iets speciaals, dan bent u bij ons op het juiste adres voor Chocolade, Relatiegeschenken en Ambachtelijk IJS.

Creatief zijn is voor ons heel belangrijk. Wij hebben in de winkel dan ook de mooiste cadeaus staan voor betaalbare prijzen. Wij variëren wekelijks, daarom is het steeds weer leuk en anders zodat u nooit met hetzelfde de deur uit gaat. U kunt terecht voor een heerlijke doos bonbons, maar ook is het mogelijk een blijvend cadeau te combineren met chocolade. Het resultaat straalt perfectie en passie uit, dat gunnen we elkaar toch!

IJs met liefde gemaakt, natuurlijke ingrediënten met vers fruit en dat proef je. Daarom vindt u bij ons de beste smaaksensatie van dagelijks handgemaakt ijs. Evenveel aandacht schenken wij ook aan het uiterlijk van onze ijsvitrine. Voor ons moet het een feestje zijn om ijs te presenteren als een gedicht. Het was geen koud kunstje, maar we zijn niet voor niets uitgeroepen tot de mooiste ijsvitrine van Nederland. Bij ons vindt u ook producten voor diabetici en mensen met een gluten- of lactose intolerantie.

www.dedames.net

Markt 16, 5688 AJ, Oirschot, 0499 - 574974 

Nieuwstraat 2, 5691 AC Son, 0499 - 464880


IJssalon industrial garden waspik

INDUSTRIAL GARDEN

Industrial Garden is hét adres voor prachtige producten van cortenstaal en staal. Denk hierbij aan planten- en borderbakken, houtopslagen, borderranden, vijverranden. Kortom alles is mogelijk. Omdat we alles zelf maken zijn de mogelijkheden oneindig.
Veel mensen willen tegenwoordig een unieke en duurzame uitstraling in de tuin. Met Cortenstaal creëert u deze. Door de jaren heen hebben wij al veel mensen kunnen helpen aan mooie Cortenstalen producten.

www.industrialgarden.nl

Benedenkerkstraat 97
5165 CB  Waspik
Tel: 06 - 45807070


ijsboerderij maarheeze

IJSBOERDERIJ MAARHEEZE

Wij zijn een jong bedrijf. De ijsboerderij heeft in korte tijd veel naam gemaakt. Met onze koeiendans hebben we elk jaar begin april een mooi evenement bij ons op de boerderij. Dit jaar hebben we de activiteiten verder uitgebreid met een maisdoolhof. In het doolhof zit een leuke speurtocht verwerkt met als je alle vragen goed hebt een mooie prijs. De prijs is een dag lang een springkussen bij jou in de tuin. Verder maken wij verse hamburgers van onze eigen stieren en heerlijke pannenkoeken gemaakt van verse volle koeienmelk. Terwijl de kinderen op de kabelbaan, stro-toren, skelterbaan of in de speeltuin zitten kunnen de (groot)ouders heerlijk op ons terras genieten van wat drinken of een heerlijke coupe ijs van onze eigen melk en zelf bereidt.

www.ijsenzuivelboerderij.nl

 

Ulkedonken 4
6026 RP  Maarheeze
Tel: 06 - 10531116


IJssalon iets lecquers veldhoven

IETS LECQERS

Bij Iets Lecqers, midden in de gezellige Kromstraat, vind je niet alleen een aantrekkelijke vitrine met 24 smaken overheerlijk, ambachtelijk bereid schepijs, ook het chocolade-assortiment is beslist de moeite waard om deze verrassende winkel te bezoeken. Wist je dat je, als je even voorbij al die gave heerlijkheden loopt, ook nog een aantrekkelijke woon-en kadowinkel aantreft in de zaak?

www.ietslecqers.nl

 

Kromstraat 20b
5504 BC  Veldhoven
Tel: 040 - 2554550


IJssalon bon appetit breda

IJSSALON BON APPETIT

Ijssalon Bon Appetit is een grote ijssalon aan de rand van de binnenstad. Hier vind u dagelijks (ook in de winter) 48 verschillende smaken eigen bereid ijs. Ook kunt u hier terecht voor een heerlijke lunch, diverse nagerechten, smoothies of heerlijke wafels.

www.deijssalonvanbreda.nl

Vlaszak 2A3
4811 GR Breda
Tel: 076 - 5623045


IJssalon t ijshuys hesudeb vesting

’T IJSHUYS

Een bezoek aan ’t IJshuys en het volledig gerestaureerde 17de eeuwse handelsstadje Heusden Vesting moet zeker op je bucketlist staan!

Onze ijssalon staat al jaren bekend om het fantastische ambachtelijk bereide schepijs. In onze ijskeuken wordt elke hap geluk dat je ervaart volgens eigen recept dagelijks vers bereid. Onze vitrine puilt uit van ambachtelijk geluk van meesterlijke kwaliteit in vele verschillende smaken! Ben je de trouwe vanille verslinder, de aardbei aanhanger, de malle Malaga proever, de Limoncello likker of een kleine grote genieter? Wij beloven je dat we met elke schepbeweging een glimlach op je gezicht toveren. Wij verkopen geluk per bol!

Tevens geniet je in een sfeervolle omgeving niet alleen van het aller lekkerste schepijs, maar ook van exclusieve bonbons, verse wafels, het beste worstenbrood, huisgemaakt gebak en een overcomplete kop koffie! En als we zeggen overcompleet, dan bedoelen we ook overcompleet!

www.ijshuys.nl

Botermarkt 21
5256 AV Heusden Vesting
Tel: 0416 - 660033


IJssalon het ijs en taartmoment vlijmen

HET IJS EN TAARTMOMENT

Pattiserie en ijssalon in één. Dagelijks vers gebak. Ook voor een heerlijk kopje koffie of thee ben je bij ons op het juiste adres.

www.ijsentaartmoment.nl

Plein 3a
5251 as Vlijmen
Tel: 073 - 8885166


IJssalon la bella vita waalwijk

LA BELLA VITA

La bella vita. Het goede leven!

Je vindt ons in het prachtige monumentaal pand midden in het centrum van Waalwijk.

Een ijssalon waar we niet alleen ons heerlijke ijs verkopen, maar ook zelf vers maken. Je kunt vanuit onze winkel de ijsmakers aan het werk zien. In de zomer hebben we 28 verschillende smaken ambachtelijk Italiaans ijs in onze vitrine.

We zijn heel het jaar geopend, voor ijs maar ook voor een heerlijk kopje koffie of thee, gebak en Italiaanse lunchgerechten.

www.labellavitawaalwijk.nl/

Grotestraat 251
5154 JT Waalwijk
Tel: 0416 - 337 389