keigaaf brabant logo

Goed bezig!

 

Loop je ergens tegenaan? Heb je zin om eens een creatieve workshop te volgen of misschien meer te leren over de werking van ons brein en lichaam? Iets te leren op ontspannen wijze? Check dan de workshops en coachingsmogelijkheden hier. Laat je inspireren en onderga het. 


 Uitgelicht 

 

Weltevree Colours

Rimpelaar 71, 5124 RB Molenschot

www.weltevree-colours.nl 

 

Creativiteit in denken & in doen!

Creativiteit brengt mensen samen. Creativiteit verbindt. Ook zorgt het actief bezig zijn voor een vrije geest. Met creëren kom je even los van allerlei dagelijkse beslommeringen. Het geeft energie én rust. Het zorgt voor ruimte in hoofd en emotie en ook geeft het ruimte om zorgen los te laten. Bij Weltevree Colours doen we dat in een ongedwongen sfeer. 

Weltevree Colours benut de kracht van de creativiteit die van nature in ons verborgen zit. Doordat de focus op het creëren ligt, voelen processen natuurlijk aan.

Er is altijd wel een manier om creativiteit, dus ruimte, te vinden. Voor de een werkt het door te schilderen of tekenen, voor de ander zit dat meer in muziek of wandelen. Terwijl gaan we het gesprek aan. We gaan onderzoeken óf en welke hulpvraag er is. Dit proces krijgt vorm door creatief te denken (gesprek) en doen (activiteiten). Daardoor komen nieuwe ideeën en oplossingen makkelijker naar boven waardoor obstakels verdwijnen en er een frisse wind door uw gedachten gaat. Laat het u verrassen en overkomen!

Weltevree Colours is speciaal opgeleid om senioren te begeleiden en adviseren in allerlei vragen rondom het ouder worden.
SPITTERS COACHING

In iedere activiteit verbinden we het denken met het doen daardoor komen de deelnemers zowel mentaal als fysiek in beweging.

Je kan individueel of in groepsverband komen: Bootcampen, Wandelen (mind-walk), Runningtherapie of een persoonlijkheidsanalyse (DISC_analyse). Maar ook de kracht van de natuur ervaren met aromatherapie door zelf te experimenteren met olien. Maak zelf je parfum, scrub of een olie roller tegen bepaalde klachten of voor rust en ontspanning.

www.spitters-coaching-veldhoven.nl

Oude kerkstraat 61a
5507 LB  Veldhoven
Tel: 06 - 52679501


IN ’T HOLT

In ’t Holt te Overloon is een belevings- en inspiratiecentrum voor natuur en duurzaamheid. De plek voor inspiratie bijvoorbeeld tijdens een rondleiding in ons voedselbos of één van de (kruiden)workshops.

www.intholtoverloon.nl

Categorie Happy Life

Holthesedijk 8
5825 JG Overloon
Tel: 06 - 81035777


UITVOGELEN

Vogel de leukste dingen uit tijdens een workhop schilderen of op een heksenkinderfeestje! Een spirituele wandeling, healing of je innerlijk verbeelden kan allemaal bij Uitvogelen. Natuur heeft iets magisch en door creatief bezig te zijn zonder oordeel kun je jouw obstakels uitvogelen. Dynamisch voor jouw bedrijf, gezellig met vriendinnen, ontspannend met diepgang. Wat wil jij nog uitvogelen?

www.uitvogelen.com

Nerhovensestraat 32
5126 TE  Gilze
Tel: 06 - 10667415


HAPPYNEZ4MYSELF

Mijn talent is om mensen weer in hun lichaam te brengen met behulp van voetreflexzonetherapie, een natuurlijke, holistische en complementaire geneeswijze. Daarnaast verzorg ik ook:

 • Tafelopstellingen – om inzicht in jezelf te krijgen ten aanzien van je familiesysteem.
 • Intuïtieve lichaamsmassage voor een weldadige ontspanning van lichaam en geest.

www.happynez4myself.nl

Categorie Happy Life

Henri Dunantstraat 3
5161 EL  Sprang-Capelle
Tel: 06 - 12621696


MEGA MOEDIG KINDERCOACHING

Zie je als ouder dat je kind tegen zaken aanloopt waar hij/zij zich even geen raad mee weet en kun jij en je kind daar wel wat hulp bij gebruiken, laat mij je dan helpen!! Samen met het kind zoeken we zijn/haar kracht om het probleem te verkleinen, aan te pakken en op te lossen; zodat het kind zich weer Mega Moedig in de (kinder) schoenen voelt staan!

Kindercoaching is voor kinderen tussen de 4 en 16 jaar die even niet lekker in hun vel zitten, Beelddenkers zijn, (faal)angstig zijn, sociaal/emotionele problemen hebben en die graag hun weerbaarheid willen vergroten. Praktisch gezien zal ook zeker aandacht zijn voor bijv. plannen huiswerk, omgaan met driftbuien, pestgedrag, contact met andere kinderen, (schuld)gevoelens. Herken je je kind in één van deze punten en kom je er samen even niet uit?

www.megamoedigkindercoaching.nl

Gemertseweg 20
5841 CD  Oploo
Tel: 06 - 57710107


PRAKTIJK RIA VAN DEN HOVEN

Op een natuurlijke manier weer lekker ontspannen in je vel?
Je wil:

 • je lekker ontspannen voelen en innerlijke rust ervaren
 • jezelf losmaken van stress, onrust en de hectiek van alle dag.
 • even aandacht voor jezelf
 • weer lekker in balans komen
 • je energiek voelen?

Door een natuurlijke energetische behandeling die als heel ontspannen wordt ervaren voel jij je daarna weer herboren. Door de behandeling gaat het lichaam ontgiften waardoor de energie daarna weer beter kan stromen en jij je beter gaat voelen. Ook een drukpuntmassage of voetzoolreflexmassage zorgt ervoor dat jij je weer dichter bij jezelf gaat voelen.

www.praktijkriavandenhoven.nl

Maas 53
5172 CN  Kaatsheuvel
Tel: 0416 - 279553


BETERE BALANS

BETERE BALANS

Lifecoaching

www.beterebalans.nl

Franciscanenborch 12
5241ks Rosmalen
Tel: 06- 46041513


Innerfit

Massage en yoga, particulieren en bedrijven.

Praktijk Inner-Fit staat voor lichamelijke en geestelijke fitheid.

Wil je je (sport)prestaties verbeteren? Ben je uitbehandeld bij een therapeut? Of zoek je een aanvullende behandeling? Dan kan ik je helpen.

Met o.a. de behandelingen Sportmassage, Ontspanningsmassage, Blessurepreventie en Shiatsu gezichtsmassage, kan ik ervoor zorgen dat je weer fit en lekker kunt bewegen. Mentaal zul je direct het positieve ontspannen gevoel ervaren. Je kunt evt ervoor kiezen om je ontspanningsmassage af te sluiten met de Shiatsu behandeling op het gezicht. Het is een zeer effectieve behandeling die ervoor zorgt dat blokkades worden opgeheven en de energiebanen weer vrijelijk in je lijf door kunnen stromen. Na deze combinatiebehandeling voel je meer ruimte in je lijf, je voelt je super relaxed en heerlijk fit.

Met mijn jarenlange ervaring als sporter, all-round aerobic instructrice en de opleiding blessurepreventie, kan ik de juiste aandacht geven om blessures te voorkomen, of jou weer snel en gezond aan het bewegen krijgen. Daarnaast heb deze opleidingen aangevuld met een aantal cursussen op energetisch vlak. Om het pakket compleet te maken heb ik onlangs de cursus yin yoga succesvol afgerond.

Wil je precies weten wat de inhoud van elke behandeling is, neem dan eens een kijkje op www.inner-fit.nl

Ik zie je heel graag in mijn praktijk. Ik ben ervan overtuigd dat ik samen met jou je een soepel beweeglijk, prettig, ont-stressed en vooral een Inner-Fit gevoel kan geven.

Plataanhof 33
5664 VA  Geldrop
Tel: 06 - 40537222


YAO COACHING

Relax – Release – Recharge

Kom helemaal in balans en harmonie met een klankschaalmassage. De trillingen van de schalen wordt geabsorbeerd door je lichaam en zijn tot diep in je lijf te voelen. In deze massages wordt gewerkt vanuit zowel de wetenschap als het holisme. Deze combinatie, maken dat de massages een aantal belangrijke voordelen heeft.

De grootste voordelen zijn:

 • Een ontspannen gevoel
 • Rustgevend voor hoofd en hart
 • Meer balans en harmonie
 • Beter doorbloeding en afvoer van afval afstoffen
 • Verbeterde nachtrust
 • Meer focus
 • Rustigere ademhaling
 • Meer energie, levenslust en veerkracht

Het perfecte cadeau(i)tje voor jezelf of een ander!

www.yaocoaching.nl

Zonneweide 12
5103 JE  Dongen


WILLEM BOON

Willem Boon houdt zich bezig met healing met behulp van energetische therapie in al haar mogelijkheden en facetten. De doelstelling van de therapie is om alle blokkades die energiestromen verhinderen op te ruimen. Hierdoor komt u beter in uw vel te zitten en zullen kwalen die u hinderen verminderen.

www.willemboon.eu

Bergstraat 21
5581 BL  Waalre
Tel: 06- 24661695


IMMUNEBOOSTBASTARDS

De mens is een holistisch wezen; als je aan het één werkt dan werkt dat door op het andere niveau.

Sinds 2013 ben ik ook in mijn praktijk ‘www.bibian.nu’ bewust bezig met het ontwikkelen en gezond houden van lichaam, geest, psyche, spirit en relaties. Al mijn activiteiten zijn daarop gericht; van natuurgeneeskundige therapie tot yoga, van meditatie tot ademsessie, van relatie- en gezinscounseling tot klankontspanning, van koudetraining tot hormoonbalans tijdens de wisseljaren. Omdat eigenlijk al mijn werk al jaren gericht is op het immuunsysteem was het voor mij volkomen logisch om dit bewust verder uit te bouwen in de hoop meer mensen te stimuleren om ook deelgenoot te worden van de Healthy Immune-Boost-Bastards !

Het immuunsysteem is het verdedigingssysteem van het menselijk lichaam. Het beschermt je tegen interne en externe ziekteverwekkers, zoals bacteriën, virussen, schimmels en parasieten.

www.immuneboostbastards.nl

Nieuwevaart 38
5161 AR  Sprang Capelle
Tel: 06 - 51014096


PRAKTIJK VOOR DARMGEZONDHEID

Wil jij ook van je maag- en darmklachten af?
Zeg je vaak afspraken af omdat je buikpijn hebt of misschien vaak aandrang voelt? Of loop je de hele dag met een vol gevoel of klachten zoals hoofdpijn, een opgeblazen buik, misselijkheid of vermoeidheid. Vaak zien we niet aan de buitenkant bij wie het borrelt, gist en pijn doet van binnen. Zelf is het moeilijk uit te vinden wat wel en niet werkt en hoe je van deze klachten af kunt komen. In mijn praktijk voor darmgezondheid kan ik je hierbij helpen.

www.darm-gezondheid.nl

Kraanvogellaan 13
5221 GA  Den Bosch
Tel: 06 - 82196120


INITIATIEFRIJK

InitiatiefRijk staat voor de start van verandering. Mensen en organisaties ontwikkelen zich met onze inzet van interim-en projectmanagement. Daarnaast bieden wij Jump Movement workshops waarbij persoonlijke ontwikkeling en groei centraal staat.

www.initiatiefrijk.com

Schutboomsestraat 10a
5763 BR  Milheeze
Tel: 06 - 46281777


TEAM FEDERICO MAHORA ALTENA

Afslanken Stage 1 werkt op basis van ontzuren in 1e maand voor aanpak micro-ontstekingen. Een lichaam wat niet in balans is valt niet af. Dit is om lichaam te herstellen. Gemiddeld valt men hier 2-6kg mee af. Wil je meerdere kilo’s kwijt ga je verder met Stage 2. Bij gevoegde link is ter gratis registratie voor VIP account. Als je registreert neem ik contact op…dan geef ik advies op basis van aantal vragen. Ook voor actuele parfumlijst en/of catalogus.

martine.bleyenberg@gmail.com 

Bolstrastraat, 4
4251 LK  Werkendam


DECORATIUS

Workshops met groen.
Seizoensworkshops met natuurlijke materialen, droogmateriaal en bloemen. Ook kunt u tijdens de workshops leuke huisdecoraties, sjaals, ‘hebbedingetjes’ kopen.www.facebook.nl/decoratius

Gilze


ATELIER DE BARSEND

In mijn gezellig ateliertje op de boerderij en in een bosrijke omgeving geef ik workshops glas in randlood. In een ons kent ons sfeer leer ik je glas snijden, slijpen, lood omzetten en solderen. Je gaat dezelfde dag nog met een mooie setting naar huis. Dit alles kun je combineren met een lekkere lunch en een mooie wandeling bij ons achter langs het riviertje de AA.

www.atelierdebarsend.nl

Baarschotseweg 2
5756 PC  Vlierden
Tel: 06 - 12245066


DE KRANSELIER DECORATIES KADO’S EN WORKSHOPS

De Kranselier Decoraties Kado’s en Workshops. 3 vaste thema workshops per jaar. Het hele jaar door kun je met een eigen groepje workshops naar keuze volgen. Ik kom ook op locatie. Decoraties lopen met de seizoenen mee, zijn het hele jaar te koop en worden ook op bestelling gemaakt. De decoraties worden van blijvende materialen gemaakt. Wilt u iets bestellen met verse bloemen dan kan dit in overleg ook.

www.dekranselier.nl

Oranjestraat, 110
5126 BR  Gilze
Tel: 06 - 13654380


Art of Tea

Thee is gezelligheid, thee is rust, thee is een goed gesprek, thee is thuis komen. En zo kan ik nog wel even doorgaan over wat thee voor mij betekent.
Mijn naam is Brigitte van Schooten en ik ben een rasechte theedrinker. Sterker nog: ik lust niets anders. De basis voor mijn passie voor thee is al jong gelegd.
Nu organiseer ik als gecertificeerd THeesommelier (ITCacademy) De RoyalTea is, net als een High Tea, een proeverij van allerlei lekkers. Alleen draait het bij een High Tea vooral om de hartige en zoete lekkernijen, terwijl het bij een RoyalTea juist gaat om de combinatie tussen thee en hapjes die elkaar qua smaak en beleving versterken. 1 + 1 = 3 dus.

www.artoftea.nl

Nieuwelandstraat 47-01
5038 SM  Tilburg
Tel: 06 - 13254133


FRUITPARK GROENZ

Een park waar recreëren een beleving is met compleet verzorgde arrangementen. Buiten in het fruitpark of binnen in de grote overdekte ‘Kom in de Kas ‘ruimte. Genieten van een picknick, BBQ of een high tea of gewoon een heerlijke lunch in het Tuincafe
Fruitpark GroenZ een verrassende boomgaard gelegen aan bosgebied Schraalzand en diverse fietsroutes.

www.GroenZ.nl

Heikant 7
5836 CK  Boxmeer
Tel: 06 - 22548275


CREATIEF OP LOCATIE

Beleef met Z!LVER een gouden tijd.
Een nieuwe versie van de alom bekende workshop ’sieraden maken’ is de workshop Z!LVER. In een ongedwongen sfeer in het creatieve atelier maak je in 4 uur je eigen unieke Z!LVEREN sieraad. Dit doen we met een speciaal concept. Iedereen kan het! Je gaat naar huis met een prachtig eigen gemaakt Z!lVEREN sieraad.

www.creatiefoplocatie.nl

Schelde 17
5172 17 Kaatsheuvel
Tel: 06 - 41947274


SOBER STOER EN SFEERVOL WONEN

We verkopen woonaccessoires in de stoere sobere stijl en geven ook workshops. Daar maak je leuke spullen die in onze woonstijl passen.

Berkhaag 4
5161 CC  Sprang-Capelle
Tel: 06 23236277

Berkhaag 4
5161 CC  Sprang-Capelle
Tel: 06 - 23236277JERKAT EVENTS

JerKat Events is een sociaal maatschappelijke onderneming. Ons motto is “iedereen verdient een lach op zijn gezicht”.

Een van die mogelijkheden is om creatieve workshops te doen of om je aan te melden voor de hobbyclub. Werkend met Diams 3-d paint maken we de mooiste creaties.

www.jerkat.nl

Berndijksestraat, 61
5171 BA  Kaatsheuvel
Tel: 06 - 47561738


MV CREATIONS

MV Creations (be)denkt met u mee. Gespecialiseerd in organisatie, presentatie en decoratie kan MV Creations u op vele manieren bijstaan. Hierbij valt te denken aan:

 • Organisaties van fairs, markten, evenementen en bedrijfsuitjes
 • Organisatie van winkelacties
 • Centrum- en gebiedsmanagement
 • Decoraties en etalages

In de warme wintermaand verzorgd workshops met groene materialen. Van natuurlijk tot tropisch, van decoratief tot vegetatief. Alles is mogelijk! En… allemaal afgestemd op uw wensen.

www.mvcreations.nl

Kerkstraat 52A
5175 BB Loon op Zand
Tel: 06- 16524391ATELIER TZIKAS

Kom een leuke workshop doen in de vakantie, zoals een workshop rokjes maken. Een gezellige dag samen met vriendinnen, incl. verzorgde lunch voor €50,00 en u gaat naar huis met een leuk rokje en een patroon op uw maten zodat u zelf thuis meerdere rokjes kunt maken. Voor aanmelding of vragen stuur een mail naar ateliertzikas@outlook.com. Meer workshops vind u op de site www.ateliertzikas.nl.

www.ateliertzikas.nl

Heuvelstraat 5, gebouw 11
5101 TB  Dongen
Tel: 06 - 33363044