logo keigaaf brabant

Samen eropuit!

 

Dankzij de vele bedrijven die zich hebben aangesloten hebben we continu een up-to-date overzicht van keigave dagjes weg.  In de schijnwerpers ☆☆

 

BIJ KATO BOERDERIJBELEVING

Wij ontvangen je met koffie/thee en iets lekkers. Vervolgens houden we een presentatie, om je alvast een beetje wegwijs te maken in de kringloop van Ons Berkhout Varken. Wij dragen ons verhaal graag pro-actief en transparant uit. Tijdens de tour laten we zien, hoe we met maatschappelijke ontwikkelingen, zoals o.a. dierenwelzijn en CO2, omgaan... lees en zie meer

activiteiten BIJ KATO BOERDERIJBELEVING

Houtsestraat 26
5492 TM  Sint Oedenrode
Tel: 06 – 46050052

www.BijKato.nl

 


 In de schijnwerpers  ☆☆

 

MUSEUM HOEVE STROBOL

Stichting Hoeve Strobol is een ambachtelijk museum met een groot arsenaal aan oude ambachten – gereedschappen – auto’s – motoren – happen – huishoudelijk – ingerichte winkels – drukkerij – broodbakkerij enz enz onder gebracht in overdekte hallen van samen ruim 1600 m².... Lees en zie meer

 

activiteiten museum hoev strobel sint oedenrode

Strobolse Heidesteeg 10a
5491 RT  Sint Oedenrode
Tel: 06-53817669

www.hoevestrobol.nl

 


 In de schijnwerpers ☆☆

 

TAVERNE DE POSTHOORN

Gelegen in het hart van groen recreatiegebied de Kampina, aan de rand van het mooie Oisterwijk.

Bij Taverne De Posthoorn geniet u van echt Brabantse gastvrijheid en er zijn veel redenen om ons te komen bezoeken. Het bosrijke gebied waarin onze taverne ligt ... lees en zie meer 

activiteiten taverne de posthoorn oisterwijk

Posthoornseweg 8
5062 SZ  Oisterwijk
Tel: 06-14679138

www.tavernedeposthoorn.nl

 


 In de schijnwerpers ☆☆

 

TOERISME DE BARONIE

In De Baronie zijn we gastvrij en delen we onze mooie regio graag met anderen. Daarom hebben we Toerisme De Baronie opgericht. Samen bundelen we het beste van de streek en zetten dat steeds in ‘de etalage’. Dat doen we met een overzicht van alle activiteiten en mogelijkheden op deze website, maar ook op Instagram en ... Lees en zie meer

activiteiten toerisme de baronie gilze

Oranjestraat 8
5126 BP Gilze
Tel: 06-44992076

www.toerismedebaronie.nl

 


Klik op het pijltje in de rode balk voor meer informatie

VIER HOOG BREDA

Met de activiteiten bowling, lasergame en escaperooms in een uitnodigende, trendy locatie, waar plaats is voor een gezellige borrel en een goede maaltijd, biedt Vier Hoog Breda het complete pakket voor een ontspannen uitje.

https://www.vierhoogbreda.nl/

info@vierhoogbreda.nl

076 76 33 888

Bavelseparklaan 12

4817ZX, Breda

076 76 33 888


activiteiten brocante bij de kerk in moergestel

BROCANTE BIJ DE KERK IN MOERGESTEL

De verhuizing is een feit: de Brocante winkel in de kerk van Biest-Houtakker shop in shop meerdere brocanteurs onder een dak is verhuisd !!Na een prachtige tijd, 4,5 jaar van brocante in de kerk er op.

Al de brocanteurs zijn weer te vinden op deze nieuwe locatie.

Het is weer een  prachtige brocante winkel geworden!We zien u graag om te komen struinen tussen antiek, brocante, curiosa, vintage, rariteiten en industriële spullen.

Raadhuisstraat 1
5066 AP  Moergestel
Tel: 013 - 8802113


activiteiten kunst in loon op zand

KUNST LOON OP ZAND

Kunst kan boeien en kan je beroeren, ontroeren, verbazen en vertederen. Kunst kan je laten nadenken en je laten lachen en kan ook walging opleveren. Kunst kan veel met je doen, en omdat er veel soorten kunst zijn, is er kunst voor iedereen. Het effect van kunst is een tijdelijke of blijvende impressie als reactie op de door de kunstenaar vastgelegde expressie.

Het doel van Kunst Loon op Zand(KLOZ) is om u een gevoel te geven dat blijft. Wij hopen dat onze website de weg kan zijn om kunst dichter bij u te brengen.

www.kunstloonopzand.nl

Kerstraat 52B
5175 BB  Loon op Zand
Tel: 06 - 16524391


activiteiten boerderijterras viskwekerij de stroom oirschot

BOERDERIJTERRAS VISKWEKERIJ DE STROOM

Midden in natuurgebied Het Groene Woud ligt Boerderijterras van viskwekerij De Stroom. Met vele streekbieren waaronder ons eigen Sporring’s bier (of andere dranken) en o.a. broodje ambachtelijk gerookte Meerval. Excursies en bezichtiging viskwekerij uitsluitend met groepen op afspraak.

www.viskwekerijdestroom.nl

Broekstraat 25A
5688 JX  Oirschot
Tel: 06 - 53701862


activiteiten het aardbeienterras rijsbergen

HET AARDBEIENTERRAS

Het Aardbeienterras is een aardbeienkwekerij 2.0 met allerlei leuke activiteiten rondom het gezonde Zomerkoninkje, van speurtocht tot speeltuin en van zelf plukken tot ‘High Strawberry’. Op ons terras kun je genieten van allerlei heerlijke hapjes en drankjes en voor een mooie wandeling stap je zo het naastgelegen prachtige natuurgebied ‘De Pannenhoef’ binnen. Familie – en kinderfeestjes, groeps – en klassenuitjes. Een mooi en zeer origineel dagje uit waar je ook nog eens wat van opsteekt! Kijk voor alle informatie op onze website!

www.hetaardbeienterras.nl

Pannenhoefsebaan31
4891ZA Rijsbergen
Tel: 06 - 50577635


activiteiten recreatieparadijs de belhamel lage zwaluwe

RECREATIEPARADIJS DE BELHAMEL

Het leukste dagje uit voor jong & oud!

Bij de Belhamel is heel wat te beleven! Zoals een speelparadijs,bowlen, klimbos, natuurspeeltuin, pijl & boog schieten, pyramide bouwen en nog veel meer!

Kijk eens op onze website voor het volledige aanbod!

www.de-belhamel.nl

Brugdam 17
4926 CS Lage Zwaluwe


activiteiten waleuk recreatie en kampeerboerderij waalwijk

WALEUK RECREATIE- & KAMPEERBOERDERIJ

WALEUK is bij uitstek de ultieme manier voor vermaak & beleving in de buitenlucht op onze RECREATIE- & KAMPEERBOERDERIJ te WAALWIJK en je kunt genieten van het boerderijleven en natuurlijk van (onze) uitstapjes in de mooie omgeving Waalwijk, Drunen, Heusden en omstreken en al wat zij te bieden heeft.

Onze andere activiteiten zetten we even voor je op een rijtje:
– MIDGETGOLF
– FIETSVERHUUR
– KANOVERHUUR
– MAISDOOLHOF 
– NATUURSPEELTUIN 
– SVR-MINI-CAMPING

Beleef & Geniet BUITEN Heerlijk van WALEUK Waalwijk !

www.waleuk.nl

Valkenvoortweg 31
5145 PM  Waalwijk
Tel: 06 – 20710292   b.g.g. 0416 - 391394


activiteiten de peel ballonvaarten landhorst

DE PEEL BALLONVAARTEN

Welkom bij De Peel Ballonvaarten!

De Peel Ballonvaarten maakt passagiersvaarten met passie voor een onvergetelijke ervaring! Wij varen traditioneel met kleine ballons voor de maximale beleving, zicht en betrokkenheid! Ons streven is om in uw eigen bekende omgeving te varen! Ballonvaren zoals ballonvaren bedoeld is!!

www.depeelballonvaarten.nl

Kuulotterstaat, 12
5445 AX  Landhorst
Tel: 06 - 19272802


activiteiten art of tea tilburg

ART OF TEA

Thee is gezelligheid, thee is rust, thee is een goed gesprek, thee is thuis komen. En zo kan ik nog wel even doorgaan over wat thee voor mij betekent.

Mijn naam is Brigitte van Schooten en ik ben een rasechte theedrinker. Sterker nog: ik lust niets anders. De basis voor mijn passie voor thee is al jong gelegd. Nu Organiseer ik als gecertificeerd THeesommelier (ITCacademy) De RoyalTea is, net als een High Tea, een proeverij van allerlei lekkers. Alleen draait het bij een High Tea vooral om de hartige en zoete lekkernijen, terwijl het bij een RoyalTea juist gaat om de combinatie tussen thee en hapjes die elkaar qua smaak en beleving versterken. 1 + 1 = 3 dus.

www.artoftea.nl

Nieuwelandstraat 47-01
5038 SM  Tilburg
Tel: 06 - 13254133

activiteiten de reuselhoeve moergestel

DE REUSELHOEVE

De Reuselhoeve bevindt zich in Moergestel, een dorpje midden in het Brabantse land en is direct gelegen aan het schilderachtige riviertje de Reusel

Op de Reuselhoeve komen spanning, humor en ontspanning samen in een unieke beleving in de buitenlucht. Voor alle leeftijden en voor ieder budget. Het hele jaar geopend.

Ontdek je oerinstincten met paintball of lasergamen. Beleef hilarische momenten tijdens het wc racen of badkuip racen. Test je precisie met handboogschieten, kruisboogschieten of kleiduifschieten. Ga klimmen in het Klim-Slim Parcours of suis naar beneden via één van de langste tokkelbanen van Nederland. Focus op teambuilding met de zeskamp of de plattelandsspelen. Kom tot rust (of niet…) tijdens het kanovaren in het grootste weidevogelgebied van Noord-Brabant. En sluit af met een heerlijke groepsbarbecue, of kies iets lekkers van onze menukaart.

www.reuselhoeve.nl

 

Heizenschedijk 1
5066 PL  Moergestel
Tel: 013 - 5136031


activiteiten riviervaart cuijk

RIVIERVAART

Rondvaarten op de grote Nederlandse rivieren, in Brabant vooral op de Maas tussen Grave en Cuijk

www.riviervaart.nl

 

Kling 40
5432 MA  Cuijk
Tel: 06 - 53380487


activiteiten t fazantje dongen

’T FAZANTJE

Bij ’t Fazantje aan de Fazantenweg 51 in Dongen kun je terecht vanaf half juli tot 1 november voor maisdoolhof, boerengolf, bloemenpluktuin, vogelvoer maken, familiefiets- en stepverhuur.

Vanaf begin september pompoenen uithollen en verkoop van (eetbare) pompoenen en sier kalebassen daarnaast is er een ballenbak en staan er verschillende spelletjes. Laat de kinderen lekker spelen terwijl u geniet op ons terras.

Openingstijden vanaf half juli tot 1november overig tijden op afspraak
maandag tot zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur soms ook op zondag open kijk daarvoor op de website.

In de herfst vakantie van het zuiden sowieso op zondag open.
[verder hebben we ook tuinbonen en peultjes vanaf begin juni tot half juli en nieuwe Hollandse aardappel. de verkoop van kerstbomen start begin december ales uit eigen kwekerij]

www.fazantje-dongen.nl

Fazantenweg 51
5106 RC  Dongen
Tel: 0162 – 312353


activiteiten zoopark overloon

ZOOPARC OVERLOON

Op avontuur tussen de dieren

Als een echte ontdekkingsreiziger verken je in ZooParc Overloon de gebieden waar cheeta’s, tijgers, apen en nog veel meer bijzondere diersoorten leven.

Ga jij mee op expeditie in ZooParc Overloon?

www.zooparc.nl

Stevensbeekseweg 21
5825 JB  Overloon
Tel: 0478 – 64 00 46


activiteiten autospeurtocht

WWW.AUTOSPEURTOCHT.NL

Een autospeurtocht is een mini-roadtrip met een spelelement. Het is een leuke manier om Brabant te ontdekken. Startlocaties in heel Brabant. Je rijdt met je eigen auto een ronde van ongeveer 70km, wanneer je wil. Onderweg stop je bij bezienswaardigheden en zoek je de geheime code. Misschien win je wel de inhoud van de schatkist!

www.autospeurtocht.nl

 

Ga naar de website voor meer informatie. 


activiteiten buurvrouw kookt en wandelen met ezel gassel

BUURVROUWKOOKT EN WANDELEN MET EZEL

Gezellig wandelen of knuffelen met de twee ezeltjes Harrie en Toos en lekker een hapje eten in chateau weiland

www.buurvrouwkookt.nl

 

Kapellaan 6
5438 NN  Gassel
Tel: 06 - 43023336


activiteiten city tours eindhoven

CITY TOURS EINDHOVEN

City Tours Eindhoven organiseert leuke tours en uitjes in Eindhoven en omgeving voor jou maar ook voor groepen, expats en andere bezoekers van onze mooie stad! Wij organiseren ook bedrijfsuitjes / teamuitjes in Eindhoven en omgeving. Ons team heeft ervaring en contacten in Eindhoven en een uitstekende kennis van alle belangrijke bezienswaardigheden, accommodaties en evenementen in Eindhoven en omgeving.

We organiseren leuke food tours in Brabant. We helpen je graag met een tour op maat.

www.citytourseindhoven.com/tours

Oberto 14
5629 NG Eindhoven


activiteiten vestinggolf sleeuwijk

VESTINGGOLF

Wij spelen al meer dan 14 jaar VESTINGGOLF in meer dan 20 Vestingsteden in Nederland, België en Luxemburg. De Brabantse plaatsen, waar dit topuitje te spelen is zijn: Woudrichem, Heusden, Geertruidenberg, Ravenstein, Willemstad, Grave.
Het is een ideaal uitje voor bedrijven, teams, families. Altijd begeleid en succes bijvoorbaat verzekerd.
Uitgebreide info zoals alle speelplaatsen, prijzen, foto’s, filmpjes en recensies zijn te vinden op:
www.vestinggolf.nl

www.vestinggolf.nl

Waterlinie 55
4254 VB  Sleeuwijk
Tel: 06 - 53840196


activiteiten miss hyacinth sint oederode

MISS HYACINTH

Bloemenpluktuin /theehuis/ hightees/ lunch/ workshops/ familiedag/ feestje/vergaderen/ natuur/ wandelen, dit alles is mogelijk in een natuurlijke rustige omgeving!

Stel je het eens voor: op het terras bij het theehuis of aan een tafel, uitkijkend over de vijver. Een gezellig boeket samenstellen uit onze pluktuin. Met een gevoel naar huis gaan van ‘wat is het leven mooi’.

www.misshyacinth.nlDamianenweg 26
5491 TJ  Sint Oedenrode
Tel: 06 – 11441103


activiteiten fruitpark groenz boxmeer

FRUITPARK GROENZ

Een park waar recreëren een beleving is met compleet verzorgde arrangementen. Buiten in het fruitpark of binnen in de grote overdekte ‘Kom in de Kas ‘ruimte. Genieten van een picknick ,BBQ of een high tea of gewoon een heerlijke lunch in het Tuincafe Fruitpark GroenZ een verrassende boomgaard gelegen aan bosgebied Schraalzand en diverse fietsroutes.

www.GroenZ.nl

Heikant 7
5836 CK  Boxmeer
Tel: 06 - 22548275


activiteiten brabats bakkie rucphen

BRABANTS-BAKKIE.NL

Gezellig met een BAKFIETS van BRABANTS-BAKKIE.NL over de hei en door de bossen rond Rucphen (uiteraard in Noord Brabant) Onderweg stoppen voor een heerlijke PICKNICK

De eerste BAKFIETS inclusief gevulde PICKNICKMAND in BRABANT !

www.brabants-bakkie.nl

Jan van Eyckstraat 2
4715 AL  Rucphen
Tel: 06 - 54916540