keigaaf brabant logo

Gezellig met z'n allen

 

Heb je iets te vieren of wil je er eens met een grotere groep op uit?

Check hier dan de groepsuitjes van de bij ons aangesloten bedrijven. 


E-VERHUUR VERSLUIS

Het leukste dagje uit in Brabant !

E-verhuur Versluis is hét adres voor elektrische voertuigen.

Wil je eens wat anders dan een wandeling of fietstocht?

Huur een stoere milieuvriendelijke elektrische chopper en verken geruisloos verschillende routes die wij aanbevelen, of ga zelf op pad en kom

op plekken waar je met de auto anders niet komt. Lees meer...

Kerkeinde 34
4254 LD  Sleeuwijk
Tel: 06-19624892

www.e-verhuurbrabant.nl


BIJ KATO BOERDERIJBELEVING

We zien tijdens het tweede weekend van september heel veel blije kindergezichtjes, waarom dan niet zorgen dat de kinderen vaker naar de boerderij kunnen komen? We willen ze graag wat leren over onze varkens en wat ze te eten krijgen. Maar ook dat ze lekker kunnen spelen en met de biggetjes kunnen knuffelen! Vandaar dat we Bij Kato Kids in het leven hebben geroepen! Bij volwassenen merken we eveneens een oprechte interesse in het leven op de boerderij. lees meer...

Houtsestraat 26
5492 TM  Sint Oedenrode
Tel: 06 – 46050052

www.BijKato.nl


E-CHOPPER VERHUUR BIESBOSCH

 

Wilt u op een leuke geruisloze manier de Biesbosch ontdekken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Kom bij ons een heerlijk dagje touren met familie of vrienden. Ook organiseren wij bedrijfsuitjes met de E-chopper.

De wind die door uw haren raast, de zon op uw snoet en het geluid van fluitende vogeltjes. Ja, u leest het goed! Fluitende vogeltjes.

De E-chopper is namelijk geruisloos en ook nog eens heel milieuvriendelijk! Lees meer...

Steurgat 34
4251 NG  Werkendam
Tel: 06 - 23911199

www.e-chopperverhuurbiesbosch.nl


E-CHOPPER FUN KAATSHEUVEL

 

E-Chopper Fun: elektrisch cruisen door het Brabantse landschap met de E-chopper. Rijden met een elektrische chopper is superleuk! Het is stil, emissieloos en je mag zonder helm op rijden. Dus heerlijk de wind door je haren en lekker ontspannen cruisen.Online boeken of opstappen bij één van onze partner? Dan kan! Je kunt op diverse opstappunten in Noord Brabant E-Chopper rijden! Online reserveren kan op de website of je kunt boeken aan de receptie bij onze partners.

Peperstraat 14b
5171 EC Kaatsheuvel
Tel: 0416 235 410

www.e-chopperfun.nl


NATUURLIJK TOMAAT

Rondleiding in de biologische groentekwekerij,
kookworkshops voor familie-, vrienden- en bedrijfsuitjes.
Soep en ketchup workshop, tapas, barbecue, pizza’s en wokken,
biologische winkel.

www.natuurlijktomaat.nl

Kleindongenseweg 81
5106 AB  Dongen
Tel: 06 - 30211261


CAMPING DE MAASAKKER

Wil je een kleine reünie houden met je uitzendcollega’s. Of je collega’s uit je dienstplicht tijd. Dan kun je weer ouderwets in een boogtent slapen.

Lekker een weekeinde verhalen ophalen en oude koeien uit de sloot halen. Breng vooral je foto albums mee. ‘s-Avonds is het lekker genieten bij het kampvuur. We hebben voldoende hout voorradig, dus je hoeft niets mee te nemen.

Het opzetten en afbreken van de tent hoort er bij. Kijken of je het nog weet?
Bij de tent worden de standaard veldbedden, tafel en stoelen geleverd. Er is een complete verlichting set aanwezig dus ook stroom.
Zelf meebrengen, slaapzak en kussen. (en tandenborstel !) (luchtbedjes aanwezig)

www.campingdemaasakker.nl/slapen-een-boogtent/

Rulstraat 3
5366 KA  Megen
Tel: 0412 - 484332


HOLL SOUVENIR & KLOMPEN

Vanuit het Brabantse Klompendorp Sint-Oedenrode, bieden Bert en Marie-Louise een prachtig uitgebreid assortiment traditionele klompen souvenirs, klompen met logo, alsmede andere mooie souvenir artikelen aan.
Alleen al een kijkje in onze souvenirshop is een lust voor het oog. Maar met een rondleiding wordt de ervaring helemaal bijzonder. Je krijgt de mogelijkheid om kennis te maken met ons uniek productieproces. Je ziet de machines, de verfafdeling en we leggen uit hoe we onze klompjes maken. Het is indrukwekkend om te zien hoe een blokje hout omgetoverd wordt tot een prachtig klompje. Van groot naar klein, hoe ze gevormd en gekleurd worden met zelfgemaakte watergedragen lakken en verven.

Of kies je voor 1 van onze leuke workshops. Ze zijn geschikt voor groot en klein. Heb je interesse neem dan contact met ons via email of telefonisch.

www.happyclogs.nl

 

Ambachtsweg 2
5492 NJ  Sint-Oedenrode
Tel: 0413 - 472287


NETWERKCLUB START2BIZZ

Krijg jij rillingen van het woord ‘Netwerken’?

Wij doen het anders.

Want netwerken kan en moet ook gewoon leuk zijn.

Bij Netwerkclub Start2bizz doen we niet aan sales pitches, maar ‘echte’ waardevolle gesprekken.

Je ontdekt nieuwe locaties, je komt ‘thuis’ bij een groep bekende gezichten of je maakt kennis maken met nieuwe ondernemers die jou op een onverwachte manier inspireren. Het werkt zeer ontspannend. Onder het genot van een hapje en een drankje of tijdens een gezonde wandeling. Alles even loslaten, genieten en nieuwe inzichten opdoen.

Start2bizz is een hechte en familiale community die veel meer te bieden heeft dan de standaard business gedreven netwerkorganisatie. Probeer het eens uit. Let us surprise you !

www.start2bizz.com 

 

Zuidzijde Haven 39a
4611 HC Bergen op Zoom
Tel: 06 -  83151985


TEROSS EVENTS

TEROSS organiseert maatwerk evenementen voor bedrijven, groepen, particulieren en verenigingen. Wij organiseren door geheel Nederland van Autopuzzelrit t/m Zeepkistenrace. Naast een aantal vaste programma’s zoals moordspellen met een volledig eigen script en GPS activiteiten, is onze kracht het leveren van maatwerk. Evenementen gebaseerd op de vraag van de opdrachtgever en onze mogelijkheden. Ook hebben we eigen versies van TV series zoals; Wie is de MOL (De Vos), Expeditie Robinson (zonder eetspellen), De Pelgrimscode, The Big Escape, Flashback, M1nute to win it en The Phone. En verhuren we op kleine schaal spellen en GPS apparatuur.

www.teross.nl

 

Brierstraat 7
5342 NA  Oss
Tel: 06 - 25286902


QUADRIT.NL

Voor leuke in en out-door activiteiten, lekker met je eigen groepje.

Bij ons kun je handboogschieten, kruisboogschieten, blaaspijpschieten, racen met radiografisch bestuurbare auto’s, Ball-Games en Buks- en Pistoolschieten, PubQuiz met Ballen en Arrow Battle een hippe kruising tussen paintball en trefbal. Wij beschikken over een verwarmde hal, zodat het hele jaar door de meeste activiteiten indoor doorgang kunnen vinden. Hele jaar geopend, uitsluitend op afspraak.

www.quadrit.nl

 

Spitsbergerweg 23
5346 JK  Oss
Tel: 06 - 51821782


VERHUUR AVONTUUR

Op zoek naar een familieuitje, personeelsuitje, een date of een ander uitje? Huur een van onze Vespa’s! Vanuit gemeente Oisterwijk bent u binnen no-time zelf op Avontuur.

Bent u niet zo bekend in de buurt? Wij hebben twee uitgestippelde routes voor u klaarstaan. U krijgt een navigatie mee op Avontuur waar de route in staat, zodat u nooit kan verdwalen. De routes gaan over de Kampina of de Loonse en Drunense Duinen.

Bang voor slecht weer? Geen zorgen, met onze Goed-Weer-Garantie bent u altijd verzekerd dat de zon schijnt op uw Avontuur!

www.verhuuravontuur.nl

Gildepad 12A
5076 AN Haaren
Tel: 06 - 21359828


UIT IN ZUID

Welkom bij Uit in Zuid! Evenementen waarbij originaliteit, teambuilding en vooral Brabantse gezelligheid hoog in het vaandel staan. Organiseer je een bedrijfsevenement, familieweekend, vriendenuitje of misschien wel een vrijgezellenfeest? Ben jij op zoek naar een gezellig en origineel uitje met o.a. TukTuks, sloepen, tandems, escaperooms of scooters? Inclusief de perfecte locatie voor jouw evenement? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

www.uitinzuid.nl

Lunet 2
4941 GG  Raamsdonksveer
Tel: 0162-727042


MAGICAL FLOWER

Bent u nog op zoek naar een leuk personeelsuitje in de buurt?
Wat dacht u van bloemschikken met droogbloemen?

De bloemstyliste van droogbloemen en zijdebloemen atelier Magical Flower geeft bloemschik workshops in Gemeenschapshuis de Reinder, te Budel-Schoot.

Prijs vanaf €34,95 per persoon incl. alle materialen, koffie thee en wat lekkers. Een workshop duurt ongeveer 2 u ( wellicht met ietwat uitloop). Deze workshops kunnen gegeven worden in zowel grotere groepen dan wel kleine groepen vanaf 8 personen. Er is in warme tijden airco aanwezig en dat is erg fijn.

Parkeren is mogelijk op de parkeerplaats van Gemeenschapshuis de Reinder. Datums kunnen in overleg worden gepland. Plan tijdig i.v.m. inkopen en voorbereidingen die moeten worden ondernomen.

www.magical-flower.nl

Grootschoterweg 125b
6023 AR  Budel-Schoot
Tel: 06 - 29780318


DENNENBURG

Dennenburg is een melkveebedrijf met 200 koeien en 120 stuks jongvee. We geven tijdens de excursie uitleg over onze werkzaamheden op en rond het bedrijf!

Er is ook een vergaderruimte aanwezig voor max 20 personen.

www.Dennenburg.nl

 

Beekakkersweg 3
5094 EN  Lage Mierde
Tel: 06 - 23720644


’T DOMMELTJE

Boerderij ’t Dommeltje is een echte boerderij met 65 melkkoeien en 60 jonge koeien/kalfjes van 0-2 jaar. Het unieke van deze boerderij is dat je een dag kunt beleven op jouw manier. Dit kan zijn zakelijk informeel (vergaderingen en bijeenkomsten) of creatief/sportief.

We hebben een groot aanbod aan diverse activiteiten. Maar ook voor een feest of event kunt u terecht op de boerderij. Dus voor ieder feest, bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeest, evenement of ander groepsuitje bent u bij Boerderij ’t Dommeltje op het juiste adres.

Tijdens uw verblijf draait het leven van onze koeien gewoon door. U kunt dus altijd zien hoe het er aan toe gaat in het leven van de moderne boer, zijn gezin en de koeien natuurlijk.

www.dommeltje.nl

Hoog Munsel 9a
5283 VT  Boxtel
Tel: 06 - 5146 2995


DE FIETSENWINKEL ZIJTAART

Verhuur van fietsen, elektrische fietsen en ook tandemverhuur.

Ook op locatie te leveren. Daarnaast bieden we ook picknick arrangementen aan !

www.defietsenwinkelzijtaart.nl

Ceciliastraat, 1
5465 RZ  Zijtaart
Tel: 0413 - 352203


D’N LIEMPDSEN HERD

D’n Liempdsen Herd is naast een ontmoetingsplek ook het bezoekerscentrum voor Liempde en haar omgeving; Nationaal Landschap Het Groene Woud. Het is het start- en eindpunt van verschillende wandel- en fietsroutes. In het bezoekerscentrum zijn fiets- en wandelkaarten, boeken en streekproducten te koop. Gastvrouwen kunnen informatie geven over activiteiten.

In D’n Liempdsen Herd is een VVV-agentschap gevestigd. Onder leiding van Gastvrij Liempde-gidsen kun je op pad voor een excursie naar bijvoorbeeld De Scheeken met de edelherten of richting Het Dommeldal, het centrum van Liempde of de bolle akkers rondom Liempde. En natuurlijk kun je er ook heerlijk lunchen of een kopje koffie of thee drinken in de gezellig Herd of buiten op het (tuin)terras!

www.liempdsenherd.nl

 

Barrierweg 4
5298 AC  Liempde
Tel: 0411 - 212 911