keigaaf brabant logo

In de voetsporen van Van Gogh

Natuurlijk kunnen we niet om onze beroemdste Brabander heen: Vincent van Gogh. Brabant heeft nog zoveel meer op cultureel gebied. Doe eens een rondje Brabant en zie wat er allemaal is op binnen Kunst & Cultuur. 


☆☆☆ Uitgelicht ☆☆☆

 

Stichting Hoeve Strobol
Stichting Hoeve Strobol

MUSEUM HOEVE STROBOL

Stichting Hoeve Strobol is een ambachtelijk museum met een groot arsenaal aan oude ambachten – gereedschappen – auto’s – motoren – happen – huishoudelijk – ingerichte winkels – drukkerij – broodbakkerij enz enz onder gebracht in overdekte hallen van samen ruim 1600 m².

De gehele tentoonstelling bestaat uit oude auto’s van 1912 – diverse motoren – vele ambachten – Wolf stoommachine uit 1935 – 300 pk Deutz motor uit 1930.

Jaarlijks zijn er diverse evenementen zoals het oogstfeest op de eerste zondag van augustus – kerst show met draaiende stoommachine. Hoeve Strobol is een museum dat leeft en bijna alles herbergt vanaf grootmoederstijd tot bijna heden.

Superleuk voor jong & oud !

Het museum is vanaf 1 april 2023 weer open en uiteraard tijdens de Kerst Stoom dagen. Want op dinsdag 27 december t/m vrijdag 30 december 2022  gaat de Wolf stoommachine elke dag van 12.00 tot 17.00 uur onder stoom draaien!!

Stichting Hoeve Strobol

Voor meer inlichtingen:
bert@hoevestrobol.nl 

Strobolse Heidesteeg 10a
5491 RT  Sint Oedenrode
Tel: 06 - 53817669

www.hoevestrobol.nl


BROCANTE BIJ DE KERK IN MOERGESTEL

De verhuizing is een feit: de Brocante winkel in de kerk van Biest-Houtakker shop in shop meerdere brocanteurs onder een dak is verhuisd !!Na een prachtige tijd, 4,5 jaar van brocante in de kerk er op.

Al de brocanteurs zijn weer te vinden op deze nieuwe locatie. Het is weer een  prachtige brocante winkel geworden!We zien u graag om te komen struinen tussen antiek, brocante, curiosa, vintage, rariteiten en industriële spullen.

 

Raadhuisstraat 1
5066 AP  Moergestel
Tel: 013 - 8802113


HET NOORDBRABANTS MUSEUM

Het Noordbrabants Museum is een eigentijds museum voor kunst, geschiedenis en cultuur, gevestigd in het eeuwenoude historische centrum van ’s-Hertogenbosch.

|| Wisselende tentoonstellingen ||
In sfeervolle 18de-eeuwse paleiszalen en moderne tentoonstellingsruimten brengen we onze tentoonstellingen tot leven. We tonen internationale kunst, maar ook jonge talentvolle kunstenaars krijgen een podium. Of ze nu uit Brabant, Londen of New York komen, wat hen verbindt is het inspirerende verhaal achter hun werk.

|| Altijd te zien ||
We vertellen het verhaal over het verleden en heden van Brabant. Onze vaste collectie bevat spraakmakende werken van meesters als Vincent van Gogh, Jan Sluijters en de familie Bruegel. Daarnaast tonen we een brede collectie hedendaags werk van Brabantse kunstenaars.

|| Eindeloos ontdekken ||
Samen met Design Museum Den Bosch vormen we een van de grootste museumcomplexen in Nederland. We zijn gelegen midden in de oude binnenstad van ’s-Hertogenbosch. Met ruim 5.000m2 tentoonstellingsruimte, een moderne brasserie, een museumwinkel en een prachtige binnentuin is er altijd iets om te ontdekken

www.hetnoordbrabantsmuseum.nl

Verwersstraat 41
5211 HT ‘s-Hertogenbosch
Tel: 073 - 6877877


buhne breda

Bühne Breda

Bühne is een soort ontwikkelmaatschappij, met een missie. Wij willen de wereld een stukje mooier maker door creatief talent een podium te geven. Zij kunnen zich ontwikkelen, terwijl het publiek de kans krijgt om te genieten van die vernieuwende makers – op muzikaal, artistiek en culinair gebied. Daarnaast bieden we kansen en werkplekken aan ondernemers en medewerkers (mét en zonder krasje) om de maatschappij eerlijker te laten draaien, zowel op sociaal als economisch vlak. Bedrijven, instellingen en gemeente worden supporter van deze community, zodat we samen impact maken.

We zijn dus een creatieve broedplaats met podium & restaurant in het centrum van Breda - waar je kunt genieten van artistiek, muzikaal en culinair vertier.

www.buhne-breda.nl

reserveren@buhne-breda.nl
info@buhne-breda.nl

Sint Janstraat 11
4811 ZK Breda
06 - 33 62 81 41


Cultureel centrum Nesterlé

Men kan bij Nesterlé terecht voor een avondje lachen om cabaret; luisteren naar favoriete muziek; genieten van een boeiende film of een ontspannende Zondagse muziekmiddag.

Maar Nesterlé is er ook voor een activiteit met eigen vereniging: voor de ontmoeting en het met elkaar genieten.

Kom, geniet & ontmoet!!

E-mailadres voor bezoekers: ticket@nesterle.nl

Telefoonnummer: 0412 859001

Website: www.nesterle.nl 

Parkstraat 2

5388 HS Nistelrode

0412 859001

HET OERTIJDMUSEUM

Het Oertijdmuseum ofwel Dinosaurusmuseum te Boxtel is het grootste geologisch museum van Nederland en heeft veel te bieden voor jong en oud: speurtochten, oertijdspelletjes, educatieve maar ook spannende films, kinderfeestjes, schoolreisjes, speeltuinplezier enz. enz.. Kijk hoe in het laboratorium onze Kirby, de Diplodocus, wordt gereconstrueerd en maak een praatje met de preparateurs. Wandel binnen en buiten tussen de vele dinosaurus skeletten en -replica’s waaronder de Brachiosaurus, Diplodocus en T. rex. 

www.oertijdmuseum.nl

 

Bosscheweg 80
5283 WB  Boxtel
Tel: 0411 - 616861


WILHELMIETENMUSEUM

Het historische Wilhelmietenmuseum is gevestigd in het poortgebouw van het voormalige Wilhelmietenklooster dat in 1278 in Huijbergen werd gesticht.

In de tweede helft van de 19de eeuw hield de orde op te bestaan en huisveste de franciscaanse Congregatie van de Broeders van Huijbergen zich in het klooster. De orde koestert de geschiedenis van het voormalige Wilhelmietenklooster en beheert tot op de dag van vandaag het poortgebouw en de historische collectie.

Het Wilhelmietenmuseum toont de geschiedenis van beide ordes en organiseert daarnaast jaarlijks een nieuwe tijdelijke expositie.

www.wilhelmietenmuseum.nl

 

Staartsestraat 2
4635 BB  Huijbergen


BOERDERIJTERRAS VISKWEKERIJ DE STROOM.

Midden in natuurgebied Het Groene Woud ligt Boerderijterras van viskwekerij De Stroom. Met vele streekbieren waaronder ons eigen Sporring’s bier (of andere dranken) en o.a. broodje ambachtelijk gerookte Meerval. Excursies en bezichtiging viskwekerij uitsluitend met groepen op afspraak.

www.viskwekerijdestroom.nl

Broekstraat 25A
5688 JX  Oirschot
Tel: 06 - 53701862


TOERISME DE BARONIE

In De Baronie zijn we gastvrij en delen we onze mooie regio graag met anderen. Daarom hebben we Toerisme De Baronie opgericht. Samen bundelen we het beste van de streek en zetten dat steeds in ‘de etalage’. Dat doen we met een overzicht van alle activiteiten en mogelijkheden op deze website, maar ook op Instagram en Facebook.
Ook maken we steeds nieuwe wandel- en fietsroutes. Dwars door de natuur en als het éven kan langs het terras of langs een culturele bijzonderheid. Zo laten we heel Nederland zien dat onze unieke regio het ontdekken waard is. Lees verder op https://toerismedebaronie.nl/over-toerisme-de-baronie/

www.toerismedebaronie.nl

Oranjestraat 8
5126 BP  Gilze
Tel: 06-44992076


KUNST LOON OP ZAND

Kunst kan boeien en kan je beroeren, ontroeren, verbazen en vertederen. Kunst kan je laten nadenken en je laten lachen en kan ook walging opleveren. Kunst kan veel met je doen, en omdat er veel soorten kunst zijn, is er kunst voor iedereen. Het effect van kunst is een tijdelijke of blijvende impressie als reactie op de door de kunstenaar vastgelegde expressie.

Het doel van Kunst Loon op Zand(KLOZ) is om u een gevoel te geven dat blijft. Wij hopen dat onze website de weg kan zijn om kunst dichter bij u te brengen.

www.kunstloonopzand.nl

Kerstraat 52B
5175 BB  Loon op Zand
Tel: 06 - 16524391


KEMPENMUSEUM DE ACHT ZALIGHEDEN

Als u een dagje in de Kempen bent is een bezoek aan het Kempenmuseum meer dan de moeite waard.
Wat is het verschil tussen een ‘opkammer’ en een ‘goei kammer’? Ken jij het verhaal achter de Smokkelkomp ? Ben jij de beste bij de Oudhollandse Spelen? Ontdek de schuilkelder en kom ook genieten van de prachtige bloemen- en kruidentuin.

Dit gezellige museum laat op interactieve wijze zien hoe het Kempische leven was, tot 1950. Het museum is niet alleen geschikt om individueel te bezoeken, maar ook zeer aantrekkelijk voor groepen als families, vrienden of collega’s.

Er worden diverse arrangementen georganiseerd zoals “Grenzeloos Genieten”; met een heerlijke lunch van streekproducten en een bezoek aan het Glazen Huis in Lommel (B).

www.achtzaligheden.nl/kempen/

 

Kapelweg, 2
5521 JJ  Eersel
Tel: 0497 - 515649


NATIONAAL SPEELGOEDMUSEUM SPELEBOS

Bij Nationaal speelgoedmuseum Spelebos staat spelen, ontdekken en leren centraal.

Beleef het spelen van toen weer op een nieuwe eigentijdse manier. Speel de leukste spelletjes van vroeger samen met het gezin, loop door onze diorama’s met bijzondere poppen en beren. Sommige van deze pronkstukken zijn zelfs meer dan honderd jaar oud! Daarnaast heeft het Spelebos een prachtige collectie Barbies, tinnen soldaatjes, boeken, geweldige modeltreinen en meer.

Spelebos heeft diverse grote collecties van oud speelgoed. Er is voldoende te zien en te beleven om jezelf de hele middag te vermaken. Geen Playstations of fidget toys maar dagen we je uit om ‘echte’ spelletjes te doen! Wat denk je van levensgroot dammen, Boter Kaas en Eieren, Sjoelen of Ganzenbord? Speel de spellen met je hele familie terwijl opa en oma de verhalen van vroeger vertellen. Spelebos is hét speelgoedmuseum voor jong en oud!

www.spelebos.nl

Sonseweg 39
5681 BH  Best
Tel: 0499 - 329722


PREHISTORISCH DORP

Een museum waar je alleen maar mag kijken en luisteren? Nee! In het preHistorisch Dorp mag je overal kijken, helpen, spelen en meedoen. In dit museum ga jij samen met je vrienden of familie op een historisch avontuur. Van speerwerpen tot boogschieten en van wol vilten tot hout klieven… Voor ieder moment uit de geschiedenis van prehistorie tot late middeleeuwen kun je wel een activiteit meedoen. En dat doe je niet alleen: er staan altijd historische bewoners voor je klaar om je te helpen, uit te leggen hoe het vroeger was én dat laten zien.

www.prehistorischdorp.nl

Boutenslaan 161B
5644 TV  Eindhoven
Tel: 040 - 252 22 81


MUSEUM KLOK & PEEL

Een bezoek aan Museum Klok & Peel is een belevenis en compleet dagje uit voor jong en oud. Niet voor niets scoort het museum ieder jaar hoog bij de ANWB-verkiezing voor Leukste Uitje en vinden de Museumkids het museum Kidsproof!

Bekijk de grootste collectie klokken en beiaards ter wereld. Leer hoe het gieten en het stemmen van klokken werkt. Maak een reis langs klokken van de wereld waaronder prachtige Aziatische pronkstukken. Ontdek hoe luidklokken altijd werden ingezet als de social media van vroeger tijden. Zelf een klok luiden, bekijken waar de klepel hangt en spelen op een beiaard wordt een nieuwe belevenis.

Museum Klok & Peel leent zich ook uitstekend voor groepsuitjes, omdat het voor ieder wat wils biedt. Door de combinatie van de collecties Klok en Peel hebben we voor ieder wat wils: natuur, cultuur, historie, muziek, biologie, techniek, fysica. Iedereen kan hier z’n hart ophalen.
Je kunt het helemaal op je eigen manier beleven: met een rondleider, een meertalige audio guide, duidelijke zaalteksten en kinderen kunnen interactief aan de slag. Je kunt binnen én buiten terecht, dus in het slecht-weer-programma is ook voorzien!
We hebben goede faciliteiten, ruime gangen en zalen, meertalige zaalteksten, veel gratis parkeerplaatsen en een touringcar bus-stop voor de deur; we krijgen groepen van 15 tot wel 300 mensen op bezoek. Ook voor minder validen is het museum zeer toegankelijk.
We kunnen de dag volledig voor je invullen inclusief een hartelijke ontvangst met koffie en vlaai, een mogelijkheid tot toepasselijke lunchgerechten en een drankje op het terras voordat je naar huis gaat.

www.museumklokenpeel.nl

Ostaderstraat 23
5721 WC  Asten
Tel: 0493 - 691 865


INSPIRATIEMUSEUM

Dit museum kan een belangrijke rol vervullen in je leven. Zo kan je je eigen levenswijsheid komen brengen of nieuwe inspiratie komen halen. Altijd met een verhaal.

Een museum vol met lijfspreuken. Geen tegeltje aan de wand, maar lijfspreuken met een verhaal. Immers een lijfspreuk geeft richting aan je leven en brengt je verder. En die verhalen hoor en zie je in het Inspiratiemuseum. Zo zit er meer in het Inspiratiemuseum dan er aan de muur hangt. En dit museum is altijd open op afspraak en is gevestigd in Heeswijk-Dinther.

In het museum vind je gedichten en lijfspreuken in een muzikale omgeving. Gewoon omdat het leuk is en je aanzet om nieuwe gedachtes te ontwikkelen. Mail voor een rondleiding!

www.inspiratiemuseum.nl

Zandkant 7b
5473 TA  Heeswijk Dinther
Tel: 06 - 53941367


WEHRMACHTHUISJE SOMEREN-HEIDE

Tijdens de Tweede Wereldoorlog waren 6-8 Duitse soldaten gehuisvest in het Wehrmachthuisje. Deze soldaten bedienden een zoeklicht dat deel uit maakte van een verdedigingslinie tegen de geallieerden. Na de oorlog is het Wehrmachthuisje vanwege de woningnood gebruikt als noodwoning. Het Wehrmachthuisje is de spin in het web is van de vele monumenten bij crashplaatsen in de omgeving. Verhalen van ooggetuigen maar ook van oud-bewoners zijn te aanschouwen. Om beter aan te sluiten bij de beleving van destijds is er een orgineel Duits zoeklicht geplaatst. Kortom het Wehrmachthuisje vertelt het verhaal van de luchtoorlog boven de Peel.

www.wehrmachthuisje.nl

Kerkendijk
5712 EW  Someren


OORLOGSMUSEUM OVERLOON

Op het voormalige slagveld Overloon staat het grootste oorlogsmuseum van Nederland! Sta tijdens je bezoek stil bij de Tweede Wereldoorlog, het verzet, D-Day en ook de bevrijding.

Het Oorlogsmuseum Overloon laat op een interactieve manier de grote impact van de Tweede Wereldoorlog zien en hoe die meestal hele gewone mensen trof. In de tentoonstelling ‘Nederland in de Tweede Wereldoorlog’ duik je terug in de tijd en word je onderdeel van acht persoonlijke verhalen. Wat zou jij doen? Afwachten, meewerken? Of je verzetten?

In de gigantische militaire hal met meer dan 150 voer-, vaar-, en vliegtuigen raak je niet snel uitgekeken. En dat is maar goed ook, want dat vrijheid niet vanzelfsprekend is, daar mag iedereen gerust vaker bij stilstaan. Kortom; Oorlog hoort in een museum!

www.oorlogsmuseum.nl

Museumpark 1
5825 AM  Overloon
Tel: 0478 - 641250


IJZERTIJDBOERDERIJ DONGEN

St. ijzertijdboerderij Dongen is een vrijwilligersorganisatie die de IJzertijd (ca.800 tot 50 voor Chr.) tot leven wil brengen. Publiek en schoolgroepen kunnen zien en ondergaan hoe de mensen in de late prehistorie woonden, werkten en leefden. Middelpunt van het erf is de boerderij, gebouwd volgens een plattegrond van paalsporen uit ca. 700 voor Chr.

Op het terrein is een ‘ijzertijdfamilie’ bezig met het dagelijks leven, zoals het onderhoud van het erf, het koken op een vuurtje, het maken van huisraad, gereedschappen en kleding. 

www.ijzertijdboerderij.nl

Oude Oosterhoutsebaan 15
5101 PC  Dongen
Tel: 06 - 27543479


MUSEUM JAN CUNEN

Museum Jan Cunen, Molenstraat 65 in Oss is een inspirerende ontmoetingsplek waar schoonheid, verbeelding en verwondering samenkomen. Het museum maakt regionale, nationale en internationale verhalen van beeldende kunst, cultuur en lokale geschiedenis toegankelijk voor een breed publiek, waarbij de emotie en de beleving van de bezoeker centraal staan.

www.museumjancunen.nl

Molenstraat 65
5431 GC Oss
Tel: 0412 - 798 000


CULTUREELCENTRUM ZIDEWINDE

Zidewinde is een veelzijdig bedrijf, het is een schitterend zalencentrum, uitstekend geschikt voor diverse activiteiten zoals, bruiloften en partijen, symposiums, betaalbare cursusruimtes, schitterende foyer en een theaterzaal om je vingers bij af te likken. Mocht dat al niet genoeg zijn kan ik u vertellen dat Zidewinde samenwerkt met een van de beste cateraars van Nederland. Ons terras is een van de mooiste van Brabant met een prachtige fontein en gazon voor het terras. Er zijn regelmatig live optredens van alle genre`s muziek. 

www.cultureelcentrum-zidewinde.nl

Julianalaan 1
5161 BA  Sprang-Capelle
Tel: 06 - 45594525 of 06 - 10077337


DE ADMIRAALSZAAL

De Admiraalszaal is gelegen in Fort St. Gertrudis in Geertruidenberg, vestingstad aan de Biesbosch. Met ons team organiseren we jaarlijks meerdere (theater) voorstellingen, dinnershows en evenementen voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

​Op regelmatige basis vinden er dinnershows en theaterdiners plaats in uiteenlopende thema’s, waarbij je ondertussen kunt genieten van een heerlijk 3 of 4-gangen diner of een compleet buffet. 

www.admiraalszaal.nl

Haven 54
4931 AH  Geertruidenberg
Tel: 0162 - 695362


CULTUUR- EN BUURTCENTRUM FOXFARM

In de wijk de Reeshof wil FoxFarm uitgroeien tot een broedplaats voor muziek, kunst en cultuur. Voor alle vormen, alle leeftijden en alle niveaus. Door ruimte te bieden aan verschillende kunstvormen op één plek en samen te brengen in het gezellige en inspirerende clubhouse FoxHome, creëren we de voedingsbodem voor uitwisseling, samenwerking, creativiteit, groei en bloei.

Daarnaast kunt u bij FoxFarm natuurlijk ook terecht om u eigen culturele of sociale activiteiten te organiseren. Er zijn hiervoor verschillende FoxRooms beschikbaar.

www.foxfarm.nl

Zuilichemstraat 2
5036 ZA  Tilburg
Tel:  06 - 05488548


SOCIAAL CULTUREEL CENTRUM DEN BOLDER

SCC Den Bolder is een multi functioneel centrum voor cultuur, kunst, verenigingen en sociale activiteiten, begeleid door heel veel enthousiaste vrijwilligers. Kijk op onze website www.denbolder.nl voor ons culturele en sociale programma of kom lekker aan gefietst voor een drankje op ons terras of in onze Foyer.

Wij zijn doordeweeks overdag en ’s avonds geopend, in het weekend en tijdens feestdagen alleen wanneer er activiteiten gepland staan.

www.denbolder.nl

 

Schoolstraat, 19
5165 TR  Waspik
Tel: 0416 - 311346


STADSTHEATER DE BOEMEL

Stadstheater De Boemel is het Gratis Theater van Nederland en de absolute hotspot van de Spoorzone in Tilburg. Spraakmakend en grensverleggend, populair en tegendraads, lowbudget en prikkelend. Een vermakelijke ontmoetingsplaats Zonder Drempel. Met daghoreca in de vorm van heerlijke tapashapjes, lunch en borrelgelegenheid. Officiële trouwlocatie en de plek om bijzonder gezellige ruimte te huren. Vermaard zijn intussen de dansavonden op 1e en 3e vrijdag van de maand, het tentjestheaterfestival ala De Boulevard of De Parade: VariëTé PonTificale. Elke 1e zondagmiddag van de maand is Het Muziekfabriek, het beste open podium van Brabant. Op donderdag, vrijdag en zaterdag zijn er vanaf 21.30 uur concerten. En op zondagmiddag is het The Place To Be. 

Bleyemakerij De Boemel heft nooit entree en wordt gedragen door een enorme community van liefhebbers en sympathisanten. Gemeente Tilburg heeft dit cultureel ondernemerschap beloond met een 20-jarig contract. De Boemel wil zich de komende 5 jaren verder gaan ontwikkelen als festivaltheater.

www.deboemel.nl

Burg. Brokxlaan 8-76
5041 SB  Tilburg
Tel: 06 - 30010555


STICHTING DWAALHAAS

Elke maandag middag van 12:00 tot 18:00u is iedereen welkom om gratis een kijkje te nemen of zich creatief bezig te zijn (ook gratis) in mijn leef museum en andere dingen van de stichting Dwaalhaas. www.eindhovenart.nl

LEEFMUSEUM EINDHOVEN: GO THERE OR BE SQUARE!

https://sites.google.com/view/stichting-dwaalhaas/homepage

Edisonstraat 39
5621 HK  Eindhoven
Tel: 040 - 8444515


ANDREAS SCHOTEL MUSEUM

Het Andreas Schotelmuseum is gevestigd in het pand van café Schuttershof in Esbeek. Het museum beheert het oeuvre van de Rotterdamse graficus Andreas Schotel (1896-1984). Zowel het Rotterdamse als het Brabantse werk behoort tot de collectie. De wandel- en kunstroute is geïnspireerd op het werk en het leven van Andreas Schotel. Op de route ontdekt u een aantal authentieke kunstzinnige en cultuurhistorische elementen bestaande uit levensgrote sculpturen, afbeeldingen van etsen en aquarellen, het zomerhuisje van Schotel enz. De route begint en eindigt in het Andreas Schotelmuseum.

www.andreasschotel.n

 

Dorpstraat 2
5085 EG  Esbeek
Tel: 06 - 23154233


EVELIEN IJPELAAR FOTOGRAFIE

Evelien IJpelaar Fotografie maakt abstracte kunstwerken die in oplage worden verkocht. Naast haar kunstfoto’s maakt Evelien graag landschaps- en natuurfoto’s. In Brabant zijn ‘De Loonse en Drunense Duinen’, ‘Huis ter Heide’ en bijvoorbeeld de ‘Oisterwijkse bossen en vennen’ geliefde onderwerpen. 
Fotografie en ansichtkaarten of verschillende maten te verkrijgen. www.evelienijpelaar.nl

 

Loon op Zand


HEYHOEF-BACKSTAGE

Maandelijks Pop-UP muziekpodium in Reeshof-Tilburg op zaterdagavonden in wijkcentrum Heyhoef. Muziekaanbod door nationale en internationale bands in de genres Soul – Blues – Rock. Daarnaast Heyhoef-Muziekfabriek: maandelijkse jamsessions op de eerste zondagmiddag van de maand.
Heyhoef-Coolvibes: luisterconcerten in huiskamer ambiance op een achttal zondagmiddagen verdeeld over het jaar.

www.heyhoef-backstage.nl

Kerkenbosplaats 1
5043 RX  Tilburg
Tel: 013 - 5728383


CULTUREEL CENTRUM DEN HEUVEL

Den Heuvel fungeert als cultureel centrum binnen de gemeente Alphen-Chaam. Zowel verenigingen, stichtingen, bedrijven en particulieren kunnen bij deze ontmoetingsplek voor de meest uiteenlopende gelegenheden terecht. Denk bijvoorbeeld aan vergaderingen, optredens, repetities, bijeenkomsten, seminars en nog veel meer. Ook Streektheater Den Heuvel is in 2014 hier begonnen, hier kun je genieten van cabaret, muziek en toneel. Den Heuvel is de huiskamer van Alphen en iedereen is welkom. De koffie staat klaar.

www.denheuvel.org

 

Heuvelstraat 5
5131 AP  Alphen
Tel: 013 - 5081608


MUSICAJA ZANGSCHOOL BREDA

Op de Musicaja Zangschool Breda worden zanglessen gegeven aan kinderen, jongeren en volwassenen. Individueel en in kleine groepen.

www.musicaja.nl

 

Tel: 06 - 25541292


HEYHOEF-BACKSTAGE

Seniorenvereniging KBO Kaatsheuvel.

KBO KAATSHEUVEL

Hobbemastraat, 11
5171 XA  Kaatsheuvel
Tel: 0416 275016

www.kbo-kaatsheuvel.nl

 

Hobbemastraat, 11
5171 XA  Kaatsheuvel
Tel: 0416 - 275016