keigaaf brabant logo

Magisch!

 

De kracht van even niks, even ontspannen, is magisch. Wat voor de een dan de sauna is, is voor de ander even alle krachten inzetten op een sportieve manier. Op deze pagina combineren we die twee daarom. Het kan wat ons betreft goed samengaan. Geniet van het Genieten! 
VIER HOOG BREDA

Met de activiteiten bowling, lasergame en escaperooms in een uitnodigende, trendy locatie, waar plaats is voor een gezellige borrel en een goede maaltijd, biedt Vier Hoog Breda het complete pakket voor een ontspannen uitje.

https://www.vierhoogbreda.nl/

info@vierhoogbreda.nl

076 76 33 888

Bavelseparklaan 12

4817ZX Breda

076 76 33 888

BY NETTY – REIKI & MASSAGE CUIJK

In een ontspannen sfeer Reiki, Massage,  Access Bars, Voetreflex ondergaan of een Reading krijgen dmv foto lezen of tarotlegging.
Tevens kun je er diverse cursussen en workshops volgen.

www.bynetty.nl

Zadelmakersdreef 15
5431 ZE  Cuijk
Tel: 06 - 46235387


GOLFBAAN DE ACHTERSTE HOEF

Golfbaan De Achterste Hoef in Bladel is geschikt voor beginners en gevorderde. U beschikt hier over een 9 holes baan (2x PAR 4 en 7x PAR 3 banen), uitgebreide oefenfaciliteiten, een professionele golfschool en uitstekende horeca faciliteiten. Voor het gunstige tarief van €17,50 per 9-holes greenfee kunt u heel wat rondes lopen. Vraag ook naar onze abonnementen.

www.golfbaan-achterstehoef.nl

Troprijt 10
5531 NA Bladel


PIEDI-SANI A OLETTE

Medisch & Cosmetisch pedicure praktijk

Veenstraat 3
5124 NC  Molenschot
Tel: 06 48562003

www.piedi-sani.nl

Veenstraat 3
5124 NC  Molenschot
Tel: 06 - 48562003


ZWEMBAD ZIDEWINDE

Zwembad Zidewinde is hét openluchtzwembad van de Langstraat. Wilt u deelnemen aan het Banenzwemmen of Vrijzwemmen? Zwembad Zidewinde staat garant voor spetterend zwemplezier!

Voorzieningen
Geniet bij zwembad Zidewinde van de ruime speel- en ligweide of spring in één van de vier verwarmde zwembaden. Het openluchtzwembad is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. De allerkleinsten kunnen naar hartelust spetteren in het verwamde peuterbad. Twee duikplanken, een veertig meter lange glijbaan en een aantal grote verplaatsbare spelelementen zorgen voor nog meer waterplezier. Extra verkoeling is te vinden met het sproeielement in het instructiebad. Wilt u uw kostbare bezittingen veilig opbergen? Dat kan in een van de afsluitbare kledingskluisjes in de gaderobe. Naast de normale sanitaire voorzieningen, beschikt zwembad Zidewinde ook over verwarmde douches.

www.zwemmeninwaalwijk.nl/zidewinde

Julianalaan 3a
5161 BA  Sprang-Capelle
Tel: 0416 - 272277


VOETREFLEX-ROMANOVA

LEKKER IN JE LIJF EROP UIT!

Alle wegen leiden naar Rome, zo zijn ook alle organen verbonden met onze voeten. Door me te verdiepen in de oeroude Chinese leer kan ik met behulp van meer dan 90 reflexpunten in de voet respons krijgen uit je gehele lichaam. Wil je lekker genieten in je vrije tijd? Dan is het van belang dat je jezelf goed voelt, zo kun je ontspannen in zowel je lichaam als je geest. Voetreflex-Romanova ondersteunt je hierbij!

Voetreflexologie richt zich erop dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met plaatsen op de voeten. De informatie die jouw voeten mij vertellen kan ik vertalen naar richtlijnen voor jouw welzijn. Vanuit mijn hart voel ik de warmte door mijn handen stromen. Deze energie geef ik door tijdens de behandeling. Dit geeft je meteen totale ontspanning, innerlijke rust en vermindering van pijn. Alle behandelingen worden persoonlijk op jouw behoeften samengesteld en afgestemd. Zo concentreer ik al mijn energie op wat jij nodig hebt.

Wat kan ik voor u doen:
● Voetreflextherapie
● Ontspanningsmassage
● Sportmassage
● Dorn-therapie en Breuss massage
● Methamorfose Massage
● Bach Bloesem Therapie
● Schüsslerzouten
● Aromatherapie en kruiden
● Kruidenstempel massage

www.voetreflex-romanova.nl

Marktstraat 51
5171 GR  Kaatsheuvel
Tel: 06 - 15166608


ZWEMBAD OLYMPIA

Zwembad Olympia is een zwembad met drie verschillende basins.

Het wedstrijdbad, een 25 meterbad met zes banen en een temperatuur van 27,5 graad wordt gebruikt voor banenzwemmen, zwemlessen en aquasporten. 

Het doelgroepenbad met beweegbare bodem en een temperatuur van 29,5 graad wordt dagelijks gebruikt voor zwemlessen, aquasporten, aquatherapie en vrijzwemmen. Beide baden zijn toegankelijk met een mindervalidetrap en op verzoek een te plaatsen tillift.

Voor de lessen ouder en kindzwemmen, aquatherapie en het recreatiefzwemmen is er nog het recreatiebad met een temperatuur van 31,5 graad. In dit recreatiebad zit een glijbaan met aparte uitglij-bak, een stroomversnelling, een waterparaplu, verschillende streams en een whirpool.

Kortom genoeg reden voor een spetterende zwemdag!

www.zwemmeninwaalwijk.nl

Drunenseweg 11
5143 NE  Waalwijk
Tel: 0416 - 683555


MASSAGEPRAKTIJK SEPTEM

Ontspannende of juist activerende (klassieke) massages
Zwangerschapsmassage lomi lomi hapai.
Zijligging massage voor mensen die niet lang op hun rug of buik kunnen liggen.

www.massagepraktijkseptem.nl

 

Berndijksestraat 7
5171 BA  Kaatsheuvel
Tel: 06 - 52095513


DE PAADJESMAKERS

‘Als je wandelt, kun je stilstaan bij de dingen’
De Paadjesmakers ’s-Hertogenbosch

Wij, Marie José van der Linden en Maarten Sterneberg, noemen ons vanaf 2015 de Paadjesmakers. Samen bedenken we informatieve wandelroutes in en om ’s-Hertogenbosch. Dit doen we geheel belangeloos waardoor de prijs van de uitgaven laag kan blijven.
Inmiddels hebben we 20 wandelbrochures uitgebracht. Dit zijn lange wandelingen tot 20 km in het buitengebied en thematische wandelingen in het centrum van ’s-Hertogenbosch. Er komen er nog meer, waarvan ook enkele in het Engels.
Naast wandelroutes hebben we een fietsgids uitgebracht met de titel ‘Linie 1629’. De fietstocht van 50 kilometer volgt deze linie, die op veel plaatsen nog goed te zien is.
De wandelbrochures zijn in diverse winkels en VVV’s in en om ’s-Hertogenbosch te koop voor € 2,- per stuk, ongeacht of ze nu 12 of 28 pagina’s dik zijn. Elke brochure bevat een routebeschrijving, de route op een kaart en informatie over interessante plekken die tijdens de wandeling te zien zijn. Alles is samengebracht met veel foto’s in een kleurrijk A5-boekje.
De fietsgids, 64 pagina’s, is voor € 6,95 te koop.

www.depaadjesmakers.nl


MASSAGEPRAKTIJK NATASJA BLOEMEN

Holistische massagepraktijk, waar jij kunt ontspannen.
Een moment van aandacht voor jezelf.
Uit je hoofd, in je lijf, voelen!

www.massagepraktijknatasjabloemen.nl

Wolfskuil 45
5431 KB  Cuijk
Tel: 06 - 51243498


MAKES FIT

Personal training en coaching aan huis.

Haakbus 6
5126 WN  Gilze


www.makesfitpt.nl

Haakbus 6
5126 WN  Gilze


BIJ JEEKE

Een prachtig Floating Relaxcentrum gevestigd, aan de Heistraat 215A Sprang-Capelle. U kunt in dit centrum terecht voor diverse ‘feeling good’ behandelingen en arrangementen binnen 3 verschillende concepten:

  • Huid & Beauty by Jeeke
  • Magnesium by Jeeke
  • Ontstressen by Jeeke

www.jeeke.nl

Heistraat 215A
5161 GE  Sprang-Capelle
Tel: 06 – 30718167


DE REUSELHOEVE

De Reuselhoeve bevindt zich in Moergestel, een dorpje midden in het Brabantse land en is direct gelegen aan het schilderachtige riviertje de Reusel

Op de Reuselhoeve komen spanning, humor en ontspanning samen in een unieke beleving in de buitenlucht. Voor alle leeftijden en voor ieder budget. Het hele jaar geopend.

Ontdek je oerinstincten met paintball of lasergamen. Beleef hilarische momenten tijdens het wc racen of badkuip racen. Test je precisie met handboogschieten, kruisboogschieten of kleiduifschieten. Ga klimmen in het Klim-Slim Parcours of suis naar beneden via één van de langste tokkelbanen van Nederland. Focus op teambuilding met de zeskamp of de plattelandsspelen. Kom tot rust (of niet…) tijdens het kanovaren in het grootste weidevogelgebied van Noord-Brabant. En sluit af met een heerlijke groepsbarbecue, of kies iets lekkers van onze menukaart.

www.reuselhoeve.nl

 

Heizenschedijk 1
5066 PL  Moergestel
Tel: 013 - 5136031


MOODSKIN

Schoonheidssalon in Oosterhout waarin je terecht kunt voor o.a. Gezichtsbehandelingen, wimperlifting, harsen, make-up workshops, maar ook bruidsmakeup is mogelijk. Er hangt een gezellige ontspannen sfeer en er word gewerkt met de producten van Comfortzone en Ph Formula

Www.moodskin.nl

 

Keiweg 99
4902 PC  Oosterhout
Tel: 06 - 49842761


RIVIERVAART

Rondvaarten op de grote Nederlandse rivieren, in Brabant vooral op de Maas tussen Grave en Cuijk

www.riviervaart.nl

Kling 40
5432 MA  Cuijk
Tel: 06 - 53380487


BEAUTY RELAX SPA SAVANNAH

We zijn de laatste jaren een begrip geworden in Oosterhout vanwege ons groot concept in de schoonheid. We hebben alles onder 1 dak op het gebied van de branche schoonheid.
Kijk eens op onze website waar veel behandelingen met 50% korting op staan. We zijn niet alleen een beautysalon maar ook een groothandel en opleidingscenter en als klap op de vuurpijl hebben we ook een privésauna in Griekse style.

www.spa-savannah.nl

Harmoniestraat 8
4902 PZ Oosterhout
Tel: 0615 - 672856