keigaaf brabant logo

Groepsaccommodaties

 

Eropuit met familie, sportvereniging of schoolklas? Brabant heeft een keur aan groepsaccommodaties waar iedereen kan genieten van de Brabantse sfeer en Bourgondische gezelligheid!


Klik op het pijltje in de rode balk voor meer informatie over de groepsaccommodatie.


Groepsaccommodatie brabants lodge lierop

Brabants Lodge

Brabantbos Lodge Groepsaccommodatie:
Gezellige, van alle gemakken voorziene Groepsaccommodatie met een fijne ligging tegen het bos, in Brabant, de Kempen, de Peel, nabij Eindhoven, Helmond, Weert, Venlo en de Heihorsten in Someren.
Brabantbos is

 • geschikt voor grote groepen van 60, 80, 100, 120, 150, 180 en 200 personen
 • heeft veel ruimte in- en outdoor
 • is een veilige groepsaccommodatie, volledig uitgerust met een brandmeld- en ontruimingsinstallatie
 • is een schone groepsaccommodatie, na iedere groep wordt alles schoongemaakt
 • is goed te bereiken met het openbaar vervoer, bushalte op 25 m1 afstand aanwezig

www.brabantbos.nlKerkenhuis 2
5715 BP  Lierop
Tel: 06 - 53542266

Groepsaccommodatie kraaiven loon op zand

Groepsaccommodatie 't Kraaiven

’t Kraanven is ideaal gelegen in Brabant! Onze kampeerboerderij grenst aan de Loonse- en Drunense duinen en natuurgebied Huis ter Heide. Dicht bij de Efteling.

Met onze overdekte Speelhal van 20 x 40 m hoeft u met geen enkel weertype rekening te houden. Daarnaast hebben we een ingericht sportveld met speeltuin en bos voor al uw activiteiten. Onze huifkar kan ingezet worden voor een mooie rondrit maar ook als taxivervoer naar een activiteit in de omgeving. Voor de paardenliefhebbers zijn er stallen en weide aanwezig. Vanuit onze accommodatie starten er al diverse ruiterroutes door het Nationaal Park.

www.kraanven.nl

Kraanven 25
5175 PE Loon op Zand
tel. 0416 - 361479 / 06 - 26239926


Groepsaccommodatie de vilt beugen

Groepsaccommodatie De Vilt

Gelegen in Brabant vlak bij de Maas en ongeveer 20 km ten zuiden van Nijmegen vindt u Groepsaccommodatie De Vilt. Er zijn twee afzonderlijke accommodaties met complete voorzieningen. U vindt hier rust, privacy en comfort met natuurgebied De Vilt letterlijk aan de achterdeur.

Groepsaccommodatie De Vilt – geschikt voor maximaal 40 personen
Groepsaccommodatie Ons Erf – geschikt voor maximaal 10 personen

Beide accommodaties hebben een gezellig ingericht eet- en zitgedeelte met een professionele keuken, goede sanitaire voorzieningen en een groot speelveld met speeltoestellen waar zowel jong als oud zich uitstekend mee kunnen vermaken.

Op het overdekt terras is gelegenheid voor barbecue en kampvuur in stookpotten. Verder is er nog een dierenweide met onder andere ezeltjes, hangbuikzwijntjes, alpaca’s en kippen.

www.groepsaccommodatiedevilt.nl

Laag Werveld 9
5835 CP  Beugen
Tel: 06 - 20974905

Groepsaccommodatie de ezelgasterij groeningen

Groepsaccommodatie De Ezelgasterij

Gelegen in de prachtige Maasheggen vindt u onze groepsaccommodatie. Geniet van ons uniek plekje midden in de prachtige natuur. 

 • Verblijf voor 28 personen
 • 10 slaapkamers (2 geschikt voor mindervaliden)
 • 4 badkamers (5 douches – 7 toiletten, 1 invalide)
 • 2 kinderbedjes en 2 kinderstoelen aanwezig
 • Huisdieren alleen in overleg toegestaan
 • Gratis WiFi aanwezig
 • Speel-attributen aanwezig
 • Kampvuurplek
 • Grote Overdekte veranda

www.ezelgasterij.nl

Passtraat 5a
5826 AL Groeningen
Tel: 06 - 11150846


Groepsaccommodatie de lummel langenboom

Groepsaccommodatie De Lummel

De Lummel is een groepsaccommodatie waar je met maximaal 20 personen een weekend, midweek of week kunt verblijven in ieder seizoen van het jaar.

Op de begane grond vind je een sfeervolle open keuken met groot kookeiland, mooie zithoek met lekkere haard en voldoende tafels om met zijn allen te genieten van goei eten en een borrel.

Verder zijn er beneden 2 slaapkamers en een ruime douche met aanpassingen te vinden, zodat ook mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel gemakkelijk in de Lummel kunnen verblijven.
In deze badkamer hangt een douchestoeltje en hangen er beugels bij het toilet. Ook staat er een wasmachine zodat evt vlekjes ook gelijk aangepakt kunnen worden.

Op de bovenverdieping bevinden zich 7 kleurrijke slaapkamers waardoor je echt verrast zult worden. Een nachtje slapen in Zomerzon of lentenacht zal wonderen doen. Iedere slaapkamer is voorzien van een smart tv, dus vergeet je netflix inloggegevens niet.
Bij de Lummel kun je ook vergaderen, een cursus of training geven of een gezellige avond organiseren. Zin om na de vergadering te blijven slapen? Dat regelen wij. De leef keuken is bijzonder goed uitgerust en staat startklaar om gebruikt te worden.

www.delummel.nlDominicanenstraat 20
5453 JN  Langenboom
Tel: 06 - 20766575

kampeerboerderij land van kleef loon op zand

Kampeerboerderij Land van Kleef

Kampeerboerderij Land van Kleef is een gezellige, kindvriendelijke groepsaccommodatie in Brabant (Loon Op Zand). De groepsaccommodatie is uitermate geschikt voor grote groepen en heeft een geweldige ligging. Omringd door de prachtige bossen van de Loonse en Drunense duinen. U loopt vanuit de kampeerboerderij direct het bos in.

www.kampeerboerderijlandvankleef.nl

Land van Kleef, 6
5175 BT  Loon op Zand
Tel: 0416 - 361272


Groepsaccommodatie kuipershoefke loon op zand

Groepsaccommodatie Kuijpershoefke

Groepsaccommodatie Kuijpershoefke is een gezellige, sfeervolle, gemoedelijke en vriendelijke accommodatie in het mooie Brabantse Loon op Zand, tegen nationaal park de Loonse en Drunense duinen aan. Heerlijk spelen in het witte zand.

We beschikken over een groot sportveld, een privé-bos/ speel-bos en een geweldige speeltuin.
Wat maakt ons anders? Dat is ons eigen privé/speelbos. U mag hier na zonsondergang ook gebruik van maken voor bv. een nachtspel of spooktocht. Super leuk en spannend!

We zijn het hele jaar geopend voor bv. Scholen, verenigingen, sportclubs, families enz. tot 140/150 personen.

Er is een keuken met inventaris, grote recreatiezaal, slaapzalen en slaapzolders, voldoende douches en toiletten,een fietsenstalling en een grote barbecue.

www.kuijpershoefke.nl

Land van kleef 6 A
5175 BT Loon op Zand
Tel: 0416 - 362423

de tienmorgen beers

De Tienmorgen Beers

Familie-vrienden dagen, feestjes en of overnachten op het platteland.

www.detienmorgen.nl

Broekkant 11
5437 BA Beers
Tel: 0485 - 312977


Groepsaccommodatie de schaapskooi drunen

Groepsaccommodatie De Schaapskooi

Groepsaccommodatie De Schaapskooi Loonse en Drunense Duinen.
De groepsaccommodatie van de Schaapskooi biedt plaats aan 40 personen en kan in zijn geheel gehuurd worden. Ons groepsverblijf is daarom ideaal voor families, sportteams of verenigingen die in Brabant een plekje zoeken om te overnachten. Bent u met een kleinere groep? Neem dan even contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Onze groepsaccommodatie
Ons groepsverblijf is voorzien van 12 slaapkamers (8 vierpersoonskamer en 4 tweepersoonskamers), zodat iedereen die bij ons verblijft voldoende privacy heeft. Elke slaapkamer heeft haar eigen douche en toilet. In de tuinkamer kunt u heerlijk zitten, uitrusten of een spelletje doen. Bovendien heeft u vanaf hier uitzicht over de landerijen en het gehuchtje Giersbergen aan de rand van de Loonse en Drunense duinen. Tevens is de groepsaccommodatie voorzien van een goed gevulde keuken en recreatieruimte. Zo kunt u gemakkelijk op locatie activiteiten organiseren.

www.de-schaapskooi.nl

Duinweg 58
5151 RK  Drunen
Tel: 06 - 41933861