BIJ KATO BOERDERIJBELEVING

 

BIJ KATO IS HET START EN EINDPUNT VAN ONZE BOERDERIJ TOUR

Wij ontvangen je met koffie/thee en iets lekkers. Vervolgens houden we een presentatie, om je alvast een beetje wegwijs te maken in de kringloop van Ons Berkhout Varken. Wij dragen ons verhaal graag pro-actief en transparant uit. Tijdens de tour laten we zien, hoe we met maatschappelijke ontwikkelingen, zoals o.a. dierenwelzijn en CO2, omgaan. We gaan wandelend, fietsend, en/of met huifkar naar de verschillende locaties. Ben je of is iemand in jouw gezelschap minder mobiel? Geef dat van tevoren aan, dan houden wij daar rekening mee. Wij bieden de mogelijkheid om de tour af te sluiten met een lekkere en vertrouwde lunch, BBQ of buffet, verzorgd door Puur Brabant. Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op en kom gezellig een dagje boerderij beleven Bij Kato! De koffie staat klaar.

WIE IS NU DAN KATO?

Kato is mijn oma Dekkers, in 2013 is zij op de gezegende leeftijd van 103 jaar overleden. In haar leven heeft ze vele ontwikkelingen meegemaakt op de boerderij. Daarom dat zij voor ons symbool staat voor onze boerderijbeleving. Bij haar stond de koffie altijd klaar en gingen de gesprekken aan de keukentafel vaak over het boerenleven. Het is dan ook haar keukentafel, die Bij Kato binnen staat!

BIJ KATO KIDS

Bij Kato Kids mag je lekker buiten spelen en vies worden! We gaan ponyrijden en hebben een bootcamp parcours. De boerderij speurtocht zorgt ervoor dat je ook iets leert over onze varkens. Onze biggetjes ? Natuurlijk! Zij willen graag geknuffeld worden door jullie! Stap maar in de huifkar, die brengt je naar de schattige biggetjes! Bij Kato Kids mag je zelf lekker koken op een kampvuur of jouw eten door ons klaar laten maken, zodat jij zolang mogelijk kunt spelen op de boerderij! Na afloop ligt er een verrassing voor jullie klaar. Ook leuk voor jouw kinderfeestje!

GPS TOCHT BIJ KATO

Actief,leerzaam,natuur,boerderij beleven,uitdagend. Kortom kom gezellig naar ons en boek een van onze GPS tochten! De tochten bevatten leuke (teambuilding) opdrachten. Alleen het zoeken naar de cache, waarin de opdracht zich bevindt, is al een uitdaging! Onderweg bezoek je ook de zichtruimtes en skybox van Ons Berkhout Varken. Leuk als familie- of teamuitje, maar ook voor jouw kinderfeestje! Je kunt er ook voor kiezen om de GPS tocht af te sluiten met een lunch, BBQ of buffet. Dit is mogelijk voor groepen vanaf 10 personen. Het super gave memory-spel is Bij Kato verkrijgbaar voor €15,-

Houtsestraat 26
5492 TM  Sint Oedenrode
Tel: 06 – 46050052

www.BijKato.nl

MIS NIETS IN KEIGAAF BRABANT!

VOLG ONZE KEIGAVE AGENDA

 

Ontvang per e-mail regelmatig informatie over aankomende evenementen in Brabant.
Van evenementen, workshops, cursussen, braderieën, festivals, concerten tot wandelingen en fietstochten.