B&B RIMPELAAR Nº71

Bed & Breakfast Rimpelaar N°71 ligt tussen de Brabantse steden Breda en Tilburg in het kleine dorp Molenschot met slechts 1400 inwoners. De Belgische grens is binnen 10 minuten te bereiken. Een dagje Antwerpen ligt dus binnen handbereik. Kenmerkend voor het gebied is de aandacht voor natuur en kleinschalig toerisme. In de nabije omgeving ligt het natuurgebied de Boswachterij en het uitgestrekte bosgebied van Dorst. Ook voor de actieve bezoeker is er van alles te doen. De Efteling en Beeksebergen liggen op een steenworp afstand. In de omgeving zijn jaarlijks allerlei bijzondere evenementen te bezoeken zoals het bekende JAZZ festival. De cultuurliefhebber kan hier ook ruimschoots het hart ophalen.

Lekker slapen
Uw slaapgenot is ons veel waard. Daarom hebben we geïnvesteerd in de beste matrassen. Deze zijn 30 centimeter hoog met een toplaag van pure schapenvacht. Behaaglijk warm in de winter en koel in de zomer. Laat het u welgevallen….

Ontbijt, vanzelfsprekend!
Omdat wij nooit uitgaan van ‘gewoon’, kunt u ook rekenen op een ontbijt waar u graag eens voor terugkomt. In het reguliere aanbod zit ons standaard ontbijt inbegrepen. Bent u een stevigere ontbijter, een zoetekauw of heeft u juist meer behoefte aan balans, kies dan één van onze andere ontbijtopties.

Net even anders
Naast onze basiszaken hebben wij extra aandacht besteed aan dat kleine beetje meer. Heerlijke doucheproducten van Rituals onder een massagedouche, een krachtig bakje koffie van Illy in uw pantry en een Smart TV met Formule 1 & Netflix in uw loungehoek en twee lifestyle e-bikes van het merk Puch. Natuurlijk, als must anno 2021, supersnel glasvezel WiFi.

Lekker eten
Brabant zou Brabant niet zijn als er niet aan de innerlijke mens is gedacht. Op loop- en fietsafstand kunt u in de directe omgeving terecht voor een heerlijk maal bij de lokale restaurants. Van grandcafé lekkernijen tot pure gastronomie. Ook brengen deze restaurants het eten op lokatie. U als gast mag hier ook gebruik van maken.

Rimpelaar 71
5124 RB Molenschot
Tel: 0161 763898

www.n71.nl

MIS NIETS IN KEIGAAF BRABANT!

VOLG ONZE KEIGAVE AGENDA

 

Ontvang per e-mail regelmatig informatie over aankomende evenementen in Brabant.
Van evenementen, workshops, cursussen, braderieën, festivals, concerten tot wandelingen en fietstochten.