Doe Boerderij en Camping De Steenuil – Oirschot

Bij Doe-boerderij de steenuil is elke dag een echte belevenis. Er is volop te spelen. Binnen en buiten op een échte boerderij.
Ook zijn er tal van activiteiten zoals ponyrijden, bodemdiertjes ontdekken en voorleesverhaaltjes in het hooi. Maar het voeren met de boer is toch wel het allllerrr-leukste van de dag! Zelf de eitjes rapen en koe melken? Of ben jij het beste in kruiwagen rijden? Kom jij een keer mee doen?
Ook in de binnenspeeltuin, skelterbaan, puur-aarde(n) tuin, waterspeelplek, fietsstal, modderveld en huttenbouwhoek kun je jezelf niet vervelen.
Natuurlijk is het binnen en buiten terras ook geopend voor lekker eten en drinken. Bij warme dagen je zwemspullen niet vergeten! Bij koude dagen je laarzen en een dikke jas. De Steenuil is het hele jaar geopend! In de schoolvakanties elke dfag, buiten de vakanties op woensdag, vrijdag zaterdag en zondag.
Toegang voor de volwassenen is gratis, ook parkeren en wifi en baby’s zijn gratis. Voor kinderen tussen de 1 en 12 jaar betaal je € 9,50 per kindje
Reserveren is niet verplicht, mag wel.

Doe Boerderij en Camping De Steenuil

Schansstraat 3
5688 NC  Oirschot
Tel: 0499-577702

www.desteenuil.nl