10 keitoffe cadeaus voor je Brabantse Valentijn

❤ Ah, Valentijnsdag, de dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met bijvoorbeeld een leuk cadeautje.

Keigaaf Brabant zet 10 keitoffe cadeaus op een rijtje voor jouw Brabantse Valentijn.

  1. Zeg het met hartjes

Liefde voor je Brabantse Valentijn – én liefde voor Brabant – druk je het beste uit door hem/haar op Valentijnsochtend koffie op bed te serveren in deze I Love Brabant mok. Romantischer kan bijna niet.

 

  1. De liefde van de man gaat door de maag

Reeds in 1975 zong Ria Valk al de woorden van Peter Koelewijn, de liefde van de man gaat door de maag. (en nu zit je vast meteen met ‘ik heb worstjes op mijn borstjes, preitjes op mijn dijtjes…’ in je hoofd, niet waar). Maar niet alleen de liefde van de man hoor. Ook dames zijn wel te vangen met een lekkere maaltijd. En dan tover je met Valentijnsdag natuurlijk niet zomaar wat op tafel, dan ga je Koken met het beste van Brabantse bodem.

 

  1. Paai je lief met poempaaipap

Nog even over eten; mocht onze vorige tip niet helemaal je ding zijn of denk je dat je jouw Valentijn blijer maakt met een oer-Brabants streekgerecht. Kies dan voor het boek Brabantse pot dat bol staat van wetenswaardigheden en recepten uit het Brabantse land.

 

  1. Vier Valentijnsdag met een romantische picknick

Misschien een beetje frisjes maar vier Valentijnsdag met een romantische picknick. Inspiratie haal je uit het leuke Rondje wandelen in Noord-Brabant waarin wandelroutes en picknickgerechten met elkaar gecombineerd worden. Je kunt natuurlijk ook een voucher voor een picknick maken, dan geef je die met Valentijnsdag en mag je liefje die op een zonniger moment verzilveren.

 

  1. Voor de actieve Valentijn

De paden op, de lanen in, vooruit met flinke pas. Brabant leent zich perfect om te wandelen. Geen inspiratie? Geen probleem in het boekwerkje Provinciewandelgidsen 3 – Noord-Brabant west staan 20 korte en lange(re) routes om samen met je geliefde, hand in hand, te bewandelen. Of zoek een mooie route uit uit de gids Wandelen in het hart van Brabant. Strik je veters goed vast en genieten maar.

 

  1. Met juwelen zit je altijd goed

Een romantisch Valentijnsdag cadeau regelen wij in een hand omdraai. Dames zijn soms net ekster, alles wat blinkt is interessant. Zou het daarom zijn dat sieraden zo’n goed Valentijnscadeau zijn? Wij vermoeden van wel. En met deze prachtige zilveren ketting met hanger van de provincie Brabant eraan, scoor je vast en zeker punten.

 

  1. Voor de koukleumen

Heeft jouw partner ook altijd last van de kou? Vanaf nu niet meer, deze heerlijke 1.60 meter lange sjaal houdt jouw Valentijn lekker warm.

 

 

  1. Zelf de slingers op hangen

Het leven – met jouw Valentijn – is een feestje, maar je moet wel zelf de slingers ophangen, met deze Vlaggenlijn Brabants bont komt dat wel goed.

 

 

  1. Geen Brabantse roots, geen probleem

Wat zeg je? Heb jij een medje/gast opgedaan die niet uit Brabant komt? Kan gebeuren. Wijdt jouw non-Brabo dan in met ‘Gin gelul’ een handzaam boekje vol grappige uitdrukkingen en bloemrijke gezegden uit (Oost-)Brabant

 

 

  1. Check ook onze webshop voor meer Keigave Brabantse spullekes ✨