Van der Valk Hotel ‘s-Hertogenbosch – Vught

ONS HOTEL ligt op een steenworp afstand van het gezellige centrum van ’s-Hertogenbosch. Parkeren doet u bij ons gratis. Ons hotel biedt Comfortkamers en zeven Suites. De Suites zijn onlangs voorzien van een nieuw jasje. De kamers zijn modern en smaakvol ingericht.
Reserveer en bewonder bijvoorbeeld de Delphi, Dutch, Memphis of de prachtige Corniche Suite.

LIVE COOKING OF À LA CARTE In ons Live Cooking restaurant presenteren wij ontbijt, een lunchbuffet, dinerbuffet en brunch. In à la carte restaurant De Witte serveren wij u de lunch en het diner van de specialiteitenkaart. Onze medewerkers adviseren u graag over de specialiteit
van de dag of over een bijpassende wijn bij uw gerecht. Geniet van uw maaltijd in het restaurant of heerlijk buiten op het trendy terras.

VERGADEREN & FEESTEN Bij ons heeft u maar liefst keuze uit 15 stijlvol ingerichte zalen, uiteenlopend van een boardroom voor 2 personen tot een multifunctionele zaal voor 300 personen. Alle zalen zijn ingericht met comfortabele tafels en stoelen, daglicht en airconditioning. Of het nu gaat om een vergadering, congres, feestavond, diner of bruiloft, wij organiseren het graag met en voor u. Denk bijvoorbeeld eens aan het aanbieden van een (teambuilding)uitje als onderbreking van het programma.

Van der Valk Hotel ‘s-Hertogenbosch – Vught

Bosscheweg 2
5261 AA Vught
Tel: 073-6587777

www.hotelvught.nl