Inner-Fit – Geldrop

Massage en yoga, particulieren en bedrijven.

Praktijk Inner-Fit staat voor lichamelijke en geestelijke fitheid.

Wil je je (sport)prestaties verbeteren? Ben je uitbehandeld bij een therapeut? Of zoek je een aanvullende behandeling? Dan kan ik je helpen.

Met o.a. de behandelingen Sportmassage, Ontspanningsmassage, Blessurepreventie en Shiatsu gezichtsmassage, kan ik ervoor zorgen dat je weer fit en lekker kunt bewegen. Mentaal zul je direct het positieve ontspannen gevoel ervaren. Je kunt evt ervoor kiezen om je ontspanningsmassage af te sluiten met de Shiatsu behandeling op het gezicht. Het is een zeer effectieve behandeling die ervoor zorgt dat blokkades worden opgeheven en de energiebanen weer vrijelijk in je lijf door kunnen stromen. Na deze combinatiebehandeling voel je meer ruimte in je lijf, je voelt je super relaxed en heerlijk fit.

Met mijn jarenlange ervaring als sporter, all-round aerobic instructrice en de opleiding blessurepreventie, kan ik de juiste aandacht geven om blessures te voorkomen, of jou weer snel en gezond aan het bewegen krijgen. Daarnaast heb deze opleidingen aangevuld met een aantal cursussen op energetisch vlak. Om het pakket compleet te maken heb ik onlangs de cursus yin yoga succesvol afgerond.

Wil je precies weten wat de inhoud van elke behandeling is, neem dan eens een kijkje op

Behandelingen

Ik zie je heel graag in mijn praktijk. Ik ben ervan overtuigd dat ik samen met jou je een soepel beweeglijk, prettig, ont-stressed en vooral een Inner-Fit gevoel kan geven.

Inner-Fit

Plataanhof 33
5664 VA  Geldrop
Tel: 06-40537222

www.inner-fit.nl