Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Beer, Burgers and Two Smoking Barrels 2021 – Helmond

29 mei 2021 @ 14:00 - 21:00

Gratis

BEER BURGERS & Two Smoking Barrels
Hét Speciaalbierfestival van Helmond!

29 Mei vieren wij van 14:00 tot 21:00 ons inmiddels alweer 5 jarige Jubileum! Bigger, Better… Beer & Burgers!

5th ANNIVERSARY
En dat moet gevierd worden natuurlijk! Hoe dan? Om te beginnen met méér Brouwers (dus meer bier) dan vorige jaren. Op ‘The Beast’ zullen dikke sappige Jubileum-Burgers worden voorzien van sexy grill-strepen door de BBQ crew. Uit de speakers knallen er kneiters van hits uit de platenkoffer van DJ Frogson. Dit alles afgewisseld met stevige staaltjes live muziek die het feest helemaal compleet gaan maken vanaf het podium! Oh ja… Er mag gedanst worden!

Uiteraard met de vertrouwde gezelligheid en op dezelfde schitterende plek midden in het groen! WAT!? je lust geen bier? Geen paniek.. dan kom je toch een lekker glas wijn drinken! Tevens is er volop frisdrank voor de BoB en gratis ranja voor de kids! Voor de liefhebbers staat de Ciderbar er dit jaar natuurlijk ook weer!

De Biermarkt is vrij toegankelijk en door iedereen te bezoeken. Let wel, om van de speciaalbieren te proeven moet je in het bezit zijn van een Proefglas. Een proefglas kun je bemachtigen door online een kaartje te bestellen op Beerburgers.nl.

Online kaartjes kosten €10,75 inclusief fee (proefglas en 2 munten) Aan de kassa kost een kaartje € 12,50 (OP=OP) dus snel naar de Webshop als je verzekerd wil zijn van een proefglas!

Wil je niets missen? volg ons dan op Facebook!

Gegevens

Datum:
29 mei 2021
Tijd:
14:00 - 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
https://www.beerburgers.nl

Locatie

Gilde terrein st. Antonius Abt

Organisator

Stichting Tasty Events
Telefoon:
0615063997
E-mail:
Stichtingtastyevents@gmail.com