Avontura – Breda

Waar je ook kijkt, bij Avontura zie je overal speelpleinen, elk met hun eigen thema. Hier beleven kinderen gegarandeerd een hele dag volop speelplezier! Klauter naar boven op de klimvulkaan voor een mooi uitzicht over het hele speelparadijs! Even iets anders doen? Speel dan één van de leuke interactieve games op een enorm tablet.

Avontura is anders dan anders, want hier beleef je de leukste avonturen! Bij Avontura ben je namelijk aanbeland in het grootste indoor speelparadijs, met leuke attracties en spellen in alle hoeken en gaten. Okke en Pi staan te wachten om met de kinderen te spelen en samen op avontuur te gaan. In Avontura is er veel te doen, wat je ook leuk vindt:
Een klauterplein waar je een enorm bouwwerk kunt beklimmen
Bouwen, klimmen, springen en glijden op het peuterplein
Een uitdagende klimvulkaan met uitkijkpost
Ballenkannonnen op het ballenplein
Met een band van de snowglider
In een elektrische auto scheuren over het raceparcours
Donkere piratenglijbaan
4 persoons familieglijbaan
Een sportplein waar je kunt voetballen of basketballen
Bouwplein met blokken

Begint het al te kriebelen? Wacht dan niet langer en kom snel een kijkje nemen! Ouders en grootouders zijn natuurlijk ook van harte welkom! (Groot)ouders hebben gratis entree, op ons terras kun je, terwijl je zicht hebt op je (klein)kind, genieten van een hapje en een drankje. Het terras bestaat uit picknicktafels en (lounge)banken en er kan gebruik gemaakt worden van gratis wifi. Lekker relaxen, terwijl de kinderen ongestoord spelen.

Optisport Leisure Center Avontura

Terheijdenseweg 500
4826 AB Breda
Tel: 076 205 0660

www.optisport.nl/avonturabreda

Deel dit met je vrienden: