HeerlijkGemaakt – Waalwijk

Onze eenvoudige, gezellige, B&B ligt centraal gelegen voor leuke uitstapjes. De Efteling en de Loonse en Drunense Duinen (de enige woestijn van Europa) liggen op een steenworp afstand en voor wie houdt van water, de Biesbosch en het historische havenstadje Heusden zijn vlakbij voor het maken van kleine of grote vaartochten. Is het centrum van Waalwijk te klein, dan liggen we precies tussen Tilburg, Breda en ‘s-Hertogensbosch. Kortom; onze B&B is heerlijk voor een of meerdere dagen plezier 😉

We hebben 4 kamers waarvan 3 met een tweepersoonsbed, 1 met een 4-persoonsbed op een vide plus een tweepersoons opklapbed met goed matras en een groepsruimte (onze Hooizolder) met 10 slaapplaatsen, verdeeld over 3 bedstedes.

Ieder kamer heeft een eigen badkamertje met douche, wc en wastafel en er is een gemeenschappelijke kitchenette. Heeft u de gehele B&B afgehuurd dan heeft u, naast de aparte slaapkamers, de beschikking over de groepsruimte met daarin 3 kleine slaapruimtes. 1 slaapruimte is geschikt voor 4 volwassenen en 2 slaapruimtes zijn elk geschikt voor 3 volwassenen. Zo zijn er in de groepsruimte 3 bedstedes/mini-slaapkamers. Daarnaast staan er lange tafels met voldoende zitplaatsen voor het eten en is er een gezellige hoek met makkelijke stoelen en een tv.

Boeken kan vanaf 1 persoon en maximaal 20 gasten kunnen er bij ons verblijven.

HeerlijkGemaakt

Burgemeester Smeelelaan 25A
5144 AP  Waalwijk
Tel: 06 18899906

www.airbnb.nl