Voetreflex Romanova – Kaatsheuvel

Lekker in je lijf erop uit!

Alle wegen leiden naar Rome, zo zijn ook alle organen verbonden met onze voeten. Door me te verdiepen in de oeroude Chinese leer kan ik met behulp van meer dan 90 reflexpunten in de voet respons krijgen uit je gehele lichaam. Wil je lekker genieten in je vrije tijd? Dan is het van belang dat je jezelf goed voelt, zo kun je ontspannen in zowel je lichaam als je geest. Voetreflex-Romanova ondersteunt je hierbij!

Mijn naam is Olga Romanova, vanuit mijn verpleegkundige achtergrond ben ik mij gaan verdiepen in de holistische visie. Hierbij worden lichaam, geest en ziel als één geheel behandeld en niet als afzonderlijke delen zoals vaak in de reguliere zorg wordt gedaan. Door holistisch je lichaam te behandelen activeer ik het zelf-genezend vermogen.

Voetreflexologie richt zich erop dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met plaatsen op de voeten. De informatie die jouw voeten mij vertellen kan ik vertalen naar richtlijnen voor jouw welzijn. Vanuit mijn hart voel ik de warmte door mijn handen stromen. Deze energie geef ik door tijdens de behandeling. Dit geeft je meteen totale ontspanning, innerlijke rust en vermindering van pijn. Alle behandelingen worden persoonlijk op jouw behoeften samengesteld en afgestemd. Zo concentreer ik al mijn energie op wat jij nodig hebt.

Kijk voor meer informatie over de verschillende behandelingen op mijn website. Ook kun je hier een afspraak maken. We bespreken samen wat jij aan wilt pakken en stellen samen de therapie of massage die voor jou het beste werkt. Misschien is een voetreflexmassage wel de oplossing voor het verminderen van stress waar je al een tijdje last van hebt. Of herstellen we met behulp van Dorntherapie de balans van je gewrichten.

Veel pijnklachten worden veroorzaakt door scheefstand van de wervels en gewrichten. Met Dorn-therapie kunnen een hoop chronische nek-, schouder- en hoofdpijnklachten worden verholpen. Maar denk ook aan pijn in de rug, knieën, voeten en zelfs bij darm- en blaas ongemakken. Het is een veilige en zachte methode zonder bijwerkingen. Aansluitend hieraan geef ik altijd een Breuss-massage voor je rugspieren.

Voor extra ontspanning tijdens een hoofd- of lichaamsmassage maak ik gebruik van etherische oliën die al van oudsher bekend staan om hun helende en verzachtende werking. Ook kan de massage worden aangevuld met lichttherapie om al je energiecentra weer te optimaliseren. Mijn voornaamste doel is dat je goed in je vel zit, want dan kun jij optimaal genieten!

Wat kan ik voor u doen:
● Voetreflextherapie
● Ontspanningsmassage
● Sportmassage
● Dorn-therapie en Breuss massage
● Methamorfose Massage
● Bach Bloesem Therapie
● Schüsslerzouten
● Aromatherapie en kruiden
● Kruidenstempel massage

Voetreflex-Romanova

Marktstraat 51
5171 GR  Kaatsheuvel
Tel: 06 15166608

www.voetreflex-romanova.nl