Keigave vlogs

Op pad met Dennis en Nancy

In deel 3 van de zomertour trekken we weer verder met onze camper. Deze keer op SVR Camping De Brembroeken in Vortum Mullem.
Daar was het zo geweldig dat we er een paar dagen zijn blijven hangen. En we zijn op de fiets naar Overloon geweest voor een ijsje en de sluizen van Sambeek bekeken.


Op pad met Dennis en Nancy

Deze keer gingen we op de fiets van ons huis naar Oss. Dit deden we over de fietssnelweg F59 die tussen Den Bosch en Oss ligt. Onderweg veel pitstops gemaakt natuurlijk. Even langs mijn moeder vanwege moederdag en op de terugweg via Vorstengraf in Oss waar het vorstengraf te bekijken is. Zeker de moeite waard om eens te stoppen als je toch lekker aan het fietsen bent.


Op pad met Dennis en Nancy

Wat is Nederland toch mooi he? En wist je dat je op al die mooie plekjes ook kunt schatzoeken? Wij doen aan geocaching. Daarmee zoek je met een app op je telefoon naar caches (de schatten) en die liggen nagenoeg overal wel. En zo kom je echt op de mooiste plekken en loop je de mooiste wandelroutes. Deze keer hebben we een stukje gelopen en gezocht rondom Sint-Oedenrode.


Op pad met Dennis en Nancy

Overal in Nederland wordt er aan het eind van het zomerseizoen vele openluchtzwembaden opengesteld voor honden en hun baasjes.
Wij wilden dit ook een keertje meemaken en namen Daisy mee naar het openluchtzwembad in Drunen. Het was nog geweldig weer, dus super!

Voor Daisy was dit de eerste keer zwemmen, en ze is niet zo blij met andere honden om haar heen, dus een goede leerschool.


Op pad met Dennis en Nancy

Het is lekker weer, bijna lente en we gaan even geocaching. Dat is een soort schatzoeken, maar dan met een gratis app via de telefoon. Wij komen zo op de leukste plekken en wandelen al snel een eind weg en dan is het toch super als je onderweg enkele ‘caches’ kunt oppikken!


Op pad met Dennis en Nancy

Het was geweldig weer, perfect om een vlucht met onze andere drone te maken. Deze keer lekker in de buurt gebleven. In Empel ligt deze mooie sluis. In het Maxima Kanaal gelegen. We hebben hier heerlijk even de accu’s van mijn DJI Phantom drone leeg gevlogen en er deze mooie compilatie van gemaakt.