Streekwinkel ’t Dommeldal – Sint Oedenrode

In Noord-Brabant ligt het mooie Sint-Oedenrode, oftewel Rooi, tussen de steden Eindhoven en Den Bosch in Het Groene Woud, hier is Streekwinkel ’t Dommeldal gevestigd.
Sinds jaar en dag worden er bij ‘t vollegrondstuindersbedrijf van familie Eijkemans aan de Liempdseweg 12 in Sint Oedenrode aardbeien gekweekt van uitmuntende kwaliteit.
Fier hangen de blozende zomerkoninkjes genaamd Elsanta aan de met zorg opgekweekte planten wachtend om geplukt te worden.

In 2013 is het plan ontstaan om langs het verbouwen van de gewassen ook een verkoop aan huis op te starten.
Met als grootste pluspunt voor de consument dat alle producten dagvers zijn.
Niet alleen aardbeien, maar ook eigen producten zoals asperges, aardappels, een heleboel groenten en fruit, kruiden, plantjes en eieren vormen het assortiment.
Ook aanverwante artikelen zoals overheerlijke eigen jams en sausjes, honing, wijn, bier en andere streekproducten worden te koop aangeboden.
Zo kan je zelf een skôn streekpakket samenstellen om cadeau te doen.

Aangezien het feit er ligt dat de consument wil weten wat hij eet, is het winkeltje dan ook niet onopgemerkt gebleven. Het assortiment is daarom ook steeds uitgebreider zodat er een groot scala is aan keuze en nog meer ingespeeld kan worden op de wensen van de mensen.
De boodschap aan de mensen om zoveel mogelijk groenten en fruit uit je eigen land te kopen begint te werken.
Koester de bedrijven waar je het gewas nog mag zien groeien. Waar je de kippen zelf ziet rondscharrelen en waar je zelf nog mag aangeven: “heb je geen grotere bloemkool?” Want dat is hoe het er in de Streekwinkel aan toe gaat!

Van april tot november kunt u gebruik maken van al ’t lekkers dat ’t vruchtbare Dommeldalland te bieden heeft en zo de mogelijkheid krijgen om volop verse smaakvolle seizoensproducten van eigen Rooise bodem te kunnen kopen.

Want vers van het land, zo naar klant is bij ons een feit!!
Nieuwsgierig geworden?

Dan zien we u graag aankomen in onze gemoedelijk ingerichte streekwinkel.
Openingstijden: maandag t/m zaterdag 8.00 – 18.00 uur
zondag 12.00 – 17.00 uur
Voor meer informatie kunt altijd contact opnemen met Jolanda Eijkemans 06-25331397 of een mailtje naar info@streekwinkelhetdommeldal.nl

Met vitaminerijke groet, team Streekwinkel ’t Dommeldal.

Streekwinkel ’t Dommeldal

Liempdseweg, 12
5492 SM  Sint Oedenrode
Tel: 06-25331397

www.streekwinkelhetdommeldal.nl