Dorpsboerderij ’t Bruijntje – Raamsdonksveer

Vroeger wist je precies waar het voedsel dat op je bord lag, vandaan kwam. Tegenwoordig doen burgers boodschappen in de supermarkt en online. Inmiddels kunnen kinderen zich bijna niet meer voorstellen hoe een koe eruit ziet, laat staan dat ze weten dat dieren hun melk produceren en dat aardappels uit de grond komen.

Dorpsboerderij ‘t Bruijntje wil daar een verschil in gaan maken.
Met streek- en seizoenproducten van regionale collega’s, willen we laten zien dat er in onze directe omgeving een rijk aanbod is van goed voedsel. Daarnaast willen we ook laten zien dat er in Brabant veel gebeurt op het gebied van het zelf verwerken van agrarische producten. Ambachtelijk geproduceerd met veel passie en vaak gebaseerd op recepten zonder kunstmatige toevoegingen en met nadruk op duurzaamheid.

In onze winkel vind u aardappels en uien van ons zelf. Ons assortiment is aangevuld met streekproducten uit de directe omgeving. Zoals eieren, appels en kaas uit Altena, Zuivel van de Kern uit Drunen, Abdijkaas uit Oosterhout, Bier uit Raamsdonksveer, Wagenberg, Chaam, Sprang-Capelle en Hoeven, Wijnen uit Etten-Leur en Chaam, zuivel-ijs uit Terheijden, Honing van verschillende regionale imkers en meer pareltjes uit Brabant.

Je vind ons in de dorpskern van Raamsdonksveer, parkeren op het erf mogelijk

Dorpsboerderij ’t Bruijntje

Prins Hendrikstraat 26
4941 JV  Raamsdonksveer
Tel: 06 24738091

www.hetbruijntje.nl

Deel dit met je vrienden: