Boerderijwinkel familie van den Kieboom – Breda

Onze gezellige boerderij is gelegen in Breda, om precies te zijn in de wijk Haagse Beemden. Je kunt in onze boerderijwinkel terecht voor het allerlekkerste fruit, gezonde verse groenten en lekkere streekproducten, vers van het (meestal Brabantse) land. Daarnaast verkopen wij rundvlees uit eigen stal volgens het 2 sterren beter leven keurmerk en honing uit eigen imkerij.

Een groot deel van de producten die we verkopen worden op eigen land verbouwd, daarnaast proberen we zoveel mogelijk samen te werken met lokale boeren en producenten, mensen die net als wij bewust bezig zijn met wat ze doen. We hebben een breed assortiment aan lokale streekproducten zoals; jam, chutney, azijn, dressings, tomatensaus, wijn en bieren.

Zoek je een leuk verrassend cadeau? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We kunnen leuke cadeaupakketten voor u samen stellen, daarnaast verkopen we ook cadeaubonnen.
Ook kunt u bij ons terecht voor een vleespakket.

Ieder jaar is onze boerderij te bezoeken tijdens de open dagen. Er is dan van alles te zien en te beleven voor jong en oud. Denk aan ponyrijden, springkussen, schminken en de streekmarkt met zijn lokale producten. En uiteraard kunt u weer Koekeloeren in onze rundveestal.
Kortom een leuk dagje uit voor het hele gezin!

Boerderijwinkel familie van den Kieboom

Rietdijk 4
4824 ZB Breda
0630301447

www.boerderijkieboom.nl

Deel dit met je vrienden:
Facebook
Facebook