First Class Entertainment – Sleeuwijk

Een bijbaan waar het plezier van afspat?
Word Markies of Markiezin bij Vestinggolf!

Gelukkig beginnen de aanvragen voor ons Vestinggolfarrangement weer binnen te komen. We zijn ervan overtuigd dat dit de komende tijd alleen maar zal groeien. Vandaar dat we op zoek zijn naar versterking van ons team Markiezen en Markiezinnen.

De Markies of Markiezin is bij Vestinggolf degene die leiding en uitleg heeft en geeft en het hele arrangement in goede banen leidt. Wat daarbij belangrijk is?
 Je bent enthousiast, vriendelijk en kunt goed met mensen omgaan
 Je kunt op een duidelijke en leuke manier Vestinggolf uitleggen
 Je spreekt (redelijk) goed de Nederlandse taal
 Je kunt leiding geven aan een groep van maximaal 15 gasten
 Je bent bereid om (veelal) in het weekend te werken
 Man of vrouw? Jong of al wat ouder? Dat maakt niet uit!

Het is geen vaste baan, maar in drukke tijden kun je enkele malen per week worden ingezet.
Dit zal voornamelijk in het weekend zijn.
En … natuurlijk staat er een keurige vergoeding tegenover!

Als de klik tussen jou en ons er is en we besluiten met elkaar in zee te gaan, krijg je eerst uiteraard een ‘spoedcursus Markies/Markiezin’, zodat je alle kneepjes van het spel leert. Nadat je een aantal keren op pad bent geweest met een van onze huidige Markiezen/Markiezinnen, ga je zelfstandig een groep begeleiden. En reken maar dat dat gezellig is! Of het nu een groep collega’s, vrienden of familie is, het zijn altijd mensen die zin hebben in een leuk en actief uitje!

Ken je Vestinggolf nog niet en wil je eerst weten wat dit arrangement inhoudt? Dat begrijpen we! Neem dan eens een kijkje op onze speciale website: https://www.vestinggolf.nl/
First Class Entertainment is gevestigd in Sleeuwijk, Vanuit die plaats reizen we naar alle prachtige Vestingsteden (o.a. Zaltbommel) waar Vestinggolf te boeken is.
Enthousiast geworden? Dan horen we heel graag van je!

Je kunt je reactie, voorzien van je persoonlijke info, uitsluitend mailen naar: info@firstclassentertainment.nl t.a.v. Alice en Herman van Diejen.

First Class Entertainment

Waterlinie 55
4254 VB  Sleeuwijk

Tel: 06-53840196

www.vestinggolf.nl