• Meld jouw bedrijf aan voor een GAAF, GAVER of GAAFST promotiepakket
  • Heb je onze KEIGAVE AGENDA al ontdekt?
  • Meld jouw evenement aan voor een groter bereik

Keigaaf Brabant 2023

Waar een bakskè al niet toe leidt...

3 December: "Zullen we er toch maar eens een inhoudelijk bakskè op drinken? Het blijft anders toch maar door mijn hoofd tollen". Dat was de eerste app aan Samantha over een eventuele overname van Keigaaf Brabant.

Een week later was er een eerste gesprek. Natuurlijk zat ik met veel vragen over de huidige stand van zaken, de (pakket)klanten, hun aanpak, het verdienmodel. Het tuimelde aardig in mij hoofd. Alle vragen zijn keurig beantwoord door

 

Samantha en Angelique. Tot we op de 16e samen het ei konden leggen: Ik ga Keigaaf Brabant overnemen. Wow, en we hebben nog twee heluhhh weken!!!

 

Weliswaar met pijn in het hart, hebben mijn voorgangers een paar maanden geleden besloten er zelf mee te stoppen. Ik zie Samantha hier nog voor mijn hek staan, terwijl ze een laatste promotieartikel kwam afgeven. Rens op d'r arm, Sanne veilig achter moeders benen stiekem om het hoekje kijkend. Het hoge woord kwam eruit. Ze zouden met Keigaaf stoppen. Het groeide ze boven de pet.

 

Vanaf dat moment is mijn bovenkamer niet meer gestopt. Keigaaf Brabant gaat stoppen? Dat idee alleen al, vond ik jammer. Ik ben deelnemer van het eerste uur. Zelfs zo'n beetje de eerste klant. Ik heb altijd zoveel plezier én gemak beleefd aan Keigaaf Brabant. Steeds kwam ik mijn bedrijf wel weer tegen. Was het niet via de sociale  

 

media dan was het wel weer in het magazine. Dit alles door de laagdrempelige aanpak, het contact met Samantha en Angelique, de interessante promotiepakketten, de off- en online zichtbaarheid of promotieartikelen. Met heel veel plezier en ambitie ga ik dit Keigave Brabantse concept doorontwikkelen. Een frisse nieuwe website is daar een eerste stap in. 

 

Inmiddels is het 16 februari. De eerste anderhalve maand zit er op. Veel stenen zijn er in de tussentijd verlegd. Niet geheel zonder trots presenteren wij vandaag onze nieuwe website. Toch echt een eerste mijnpijl voor Keigaaf Brabant 2.0. Natuurlijk is het logo, de rode kleur en de informele manier van handelen een vast onderdeel van de vernieuwde aanpak.

 

Zeker dat laatste was wat de twee dames zo goed begrepen. Die 

 

Brabantste    mentaliteit    van   'Doe maar  gewoon dan doe je al gek genoeg' ga ik zeker voortzetten. Dat is namelijk precies hoe ook ik in het leven sta! 

 

Wat we (want ik doe het niet alleen) de komende maanden allemaal in petto hebben, gaan we onder andere via deze blog met jullie delen. Het is een geweldige eer én uitdaging om Keigaaf Brabant nog gaver te maken dan het al is. Dat er nieuwe ideeën voorbij gaan komen, zal zeker niet onopgemerkt blijven. Op de een of andere manier komen we elkaar, on- en offline, vast een keer tegen. Wat ons betreft tot dan! 

 

Ik zie jullie snel. Houdoe! Mireille


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.