• Meld jouw bedrijf aan voor een GAAF, GAVER of GAAFST promotiepakket
  • Heb je onze KEIGAVE AGENDA al ontdekt?
  • Meld jouw evenement aan voor een groter bereik

Keigaaf Brabant

 

Keigaaf Brabant heeft in de afgelopen jaren een enorme vlucht gemaakt. De uitdaging: het neerzetten van een keigave website met nevenproducten is geslaagd. De website heeft autoriteit opgebouwd en is zeer goed vindbaar in Google. Keigaaf Brabant is ondertussen een begrip geworden! Hoe gaaf is het dan om te melden dat Mireille Jansen Keigaaf Brabant vanaf 1 januari 2023 gaat doorontwikkelen! Mireille is zelf ook een oer-Brabantse ondernemer in hart en nieren, super enthousiast. 

 

Even voorstellen

'Net als mijn voorgangers, Angelique en Samantha, ben ik een oer-Brabantse. Het leven speelt zich voornamelijk af in en rond Breda. Geboren in Prinsenbeek, getogen in Bavel en inmiddels met manlief Patrick en ons gezin woonachtig in Molenschot. Allebei zijn we ondernemer. Samen runnen we een B&B en hebben we ieder nog ons eigen bedrijf. Mijn bedrijf heet Weltevree Colours. Daaronder heb ik een aantal labels, waar Keigaaf Brabant er nu één van is.

 

Vanaf de start van Keigaaf Brabant ben ik actief deelnemer met een promotiepakket. Ik zie veel voordelen in de pakketten. Ze bieden een breed scala aan mogelijkheden, ze helpen mijn bedrijf beter in beeld te brengen en niet geheel onbelangrijk: de prijs is goed. Zeker in vergelijking met andere promotiesites'.

 

Met heel veel zin ga ik Keigaaf Brabant doorontwikkelen. Daarbij krijg ik steun van een aantal freelancers, waaronder mijn dochter die voor een groot deel de marketing zal gaan doen. Ik hoop alle keigave Brabanders snel een keer te ontmoeten!'


 
Nieuw

Set Brabantse kaarten

€ 9,95
Nieuw

Set Brabantse kaarten

€ 9,95

5 Keigave kaarten met Brabantse teksten om te versturen op vrolijke momenten zoals een verjaardag, carnaval of een feestje. Of gewoon omdat je aan iemand denkt!

Met een deel van de opbrengst steunen wij Stichting Gijsje Eigenwijsje.

Hoe keigaaf is dat?