Over keigaaf Brabant

Het leukste en keigaafste van Brabant overzichtelijk in kaart!

Misschien leuk om onszelf even voor te stellen zodat je weet welke gezichten er achter KEIGAAF BRABANT staan.

Wij Samantha Zwart (links) en Angelique Tijbosch (rechts) wonen beide in Sprang-Capelle in het keigave Brabant.

Wij wonen in hetzelfde dorp met ons gezin en kwamen elkaar wel eens tegen. Bij toeval kwamen we in een interessant gesprek terecht waarin we erachter kwamen dat we beide erg ondernemend zijn. Onze gezamenlijke interesses en unieke talenten bleken goed bij elkaar aan te sluiten voor een keigave samenwerking.

Samantha is erg creatief en zit altijd vol ideeën, ze houdt van avontuur, wandelen, creëren, foto’s maken, webdesign en grafische vormgeving. Daarnaast is ze al jaren ondernemer en heeft meerdere succesvolle websites gemaakt die goed vindbaar zijn in Google. In KEIGAAF BRABANT kan ze al deze mooie vaardigheden kwijt, heerlijk om dat te kunnen doen waar je passie ligt!

Angelique is spontaan, een duizendpoot, houdt van hardlopen en het buitenleven. Ze is wedstrijdruiter dressuur en haalt veel energie uit het trainen van paarden en geven van rijlessen aan zowel kinderen als volwassenen. Het samenwerken tussen mens en dier en ook tussen mensen onderling is een mooi en dynamisch proces. Angelique heeft veel ervaring met het promoten van producten of diensten en zoekt graag samen met de bedrijven naar de meest ideale manier om hun bedrijf beter zichtbaar te maken in Keigaaf Brabant.

Samen met jou willen wij van KeigaafBrabant.nl de website maken waarop de allerleukste uitjes van Brabant, tips, (groeps)accommodaties, hotels, restaurants, musea, streekproducten, wandeltochten, wellness, enz. enz. op een makkelijke en overzichtelijke manier te vinden zijn.

Wat maakt Keigaaf Brabant zo uniek:

Alle bedrijven en events in Brabant kunnen een vermelding krijgen die zowel voor de toerist als de bewoners van Brabant, leuk & interessant zijn. Een compleet en eenvoudig overzicht!

Jouw vrienden willen toch ook op de hoogte zijn van het keigave aanbod in Brabant?

Bouw mee aan een grotere naamsbekendheid van Keigaaf Brabant en nodig je vrienden uit!
Klik op de onderstaande afbeelding en ga naar onze Facebookpagina. Alvast kei bedankt!!!

 

Met keigave groet,

Team KEIGAAF BRABANT

Angelique Tijbosch
Samantha Zwart