Over keigaaf Brabant

Het leukste en keigaafste van Brabant overzichtelijk in kaart!

Misschien leuk om onszelf even voor te stellen zodat je weet welke gezichten er achter KEIGAAF BRABANT staan.

Wij Samantha Zwart (links) en Angelique Tijbosch (rechts) wonen beide in Sprang-Capelle in het keigave Brabant.

Wij wonen in hetzelfde dorp met ons gezin en kwamen elkaar wel eens tegen. Bij toeval kwamen we in een interessant gesprek terecht waarin we erachter kwamen dat we beide erg ondernemend zijn. Onze gezamenlijke interesses en unieke talenten bleken goed bij elkaar aan te sluiten voor een keigave samenwerking.

Samantha Zwart
Ondernemer/designer

 

“Ik ben dol op creëren en recreëren en ga graag op zoek naar avontuur in de Brabantse natuur!”

Samantha is erg creatief en zit altijd vol ideeën, ze houdt van avontuur, wandelen, creëren, foto’s maken, webdesign en grafische vormgeving. Daarnaast is ze al jaren ondernemer en heeft meerdere succesvolle websites gemaakt die goed vindbaar zijn in Google. In KEIGAAF BRABANT kan ze al deze mooie vaardigheden kwijt, heerlijk om dat te kunnen doen waar je passie ligt!

 

 

Angelique Tijbosch
Marketing/duizendpoot

“Ik maak je graag wegwijs in Keigaaf Brabant en hou van samenwerking tussen zowel mensen als mens en dier ;-)”

Angelique is spontaan, een duizendpoot, houdt van hardlopen en het buitenleven. Ze is wedstrijdruiter dressuur en haalt veel energie uit het trainen van paarden en geven van rijlessen aan zowel kinderen als volwassenen. Het samenwerken tussen mens en dier en ook tussen mensen onderling is een mooi en dynamisch proces. Angelique heeft veel ervaring met het promoten van producten of diensten en zoekt graag samen met de bedrijven naar de meest ideale manier om hun bedrijf beter zichtbaar te maken in Keigaaf Brabant.

 

Uitbreiding team Keigaaf Brabant

We zijn blij dat Keigaaf Brabant een enorm succes is en we door de groei ons team mogen uitbreiden met enthousiaste Brabanders! We stellen graag Lizzy van Pelt (grafisch vormgever) en Jan Heijs (fotograaf ) aan u voor:

 

Lizzy van Pelt
Grafisch vormgever/schrijver

Als geboren Brabander vind ik het keigaaf om als grafisch vormgever betrokken te zijn bij Keigaaf Brabant. Eigenlijk heb ik twee professies, want ik ben ook kinderboekenschrijver. Mijn vrije tijd breng ik graag door in de natuur, samen met mijn hond Abeltje. Daar rust ik uit en doe ik inspiratie op. Vooral de Brabantse bos- en heidegebieden vind ik onweerstaanbaar mooi. Ik zoek er de stilte op, maar laat me ook graag bourgondisch verwennen op een gezellig terras. Wat ik keigaaf vind, is dat in Brabant het één nooit ver van het ander verwijderd is. Dat maakt deze provincie zo bijzonder en aantrekkelijk voor rustzoekers én druktemakers. Keigaaf, toch!

www.lizzyvanpelt.nl

 

 

Tom Stouthart
Webdeveloper

“Het oplossen van uitdagende webvraagstukken is in mijn ogen het mooiste wat er is.”

Samen met mijn compagnon run ik een webbureau. Ik neem het technische gedeelte op me, mijn compagnon verzorgt de designs van de websites en webshops. Het is geweldig om bijvoorbeeld de conversie van webshops te optimaliseren of een website beter vindbaar te maken in Google. Alle soorten optimalisaties zijn mogelijk. Zelfs op gebied van UX. De komende tijd zal ik Keigaaf Brabant ondersteunen op het gebied van website aanpassingen en optimalisaties. Keigaaf!

www.echttoir.nl

 

 

Jan Heijs
Fotograaf

“Ik kan uren in de natuur vertoeven met mijn camera zonder me ook maar ‘n moment te vervelen!”

Daarnaast fotografeer ik regelmatig voor LoonopZand-nieuws maar dan zijn het heel andere onderwerpen zoals de installatie van onze Burgemeester, de opening van AH en de verbouwing van het verzorgingshuis maar ook diverse openingen van andere bedrijfjes met een lokaal karakter. Ik ben inmiddels ook al een tal jaren actief als fotograaf bij het pleinfestival. Een prachtig evenement voor jong en oud. Tot slot hoop ik dat iedereen regelmatig van mijn foto’s kan genieten.

 


 

Samen met jou willen wij van KeigaafBrabant.nl de website maken waarop de allerleukste uitjes van Brabant, tips, (groeps)accommodaties, hotels, restaurants, musea, streekproducten, wandeltochten, wellness, enz. enz. op een makkelijke en overzichtelijke manier te vinden zijn.

Wat maakt Keigaaf Brabant zo uniek:

Alle bedrijven en events in Brabant kunnen een vermelding krijgen die zowel voor de toerist als de bewoners van Brabant, leuk & interessant zijn. Een compleet en eenvoudig overzicht!

Jouw vrienden willen toch ook op de hoogte zijn van het keigave aanbod in Brabant?

Bouw mee aan een grotere naamsbekendheid van Keigaaf Brabant en nodig je vrienden uit!
Klik op de onderstaande afbeelding en ga naar onze Facebookpagina. Alvast kei bedankt!!!

 

Met keigave groet,

Team KEIGAAF BRABANT