Over keigaaf Brabant

Het leukste en keigaafste van Brabant overzichtelijk in kaart!

Team Keigaaf BrabantMisschien leuk om onszelf even voor te stellen zodat je weet welke gezichten er achter KEIGAAF BRABANT staan.

Wij Samantha Zwart (links) en Angelique Tijbosch (rechts) wonen beide in Sprang-Capelle in het keigave Brabant.

Wij wonen in hetzelfde dorp met ons gezin en kwamen elkaar wel eens tegen. Bij toeval kwamen we in een interessant gesprek terecht waarin we erachter kwamen dat we beide erg ondernemend zijn. Onze gezamenlijke interesses en unieke talenten bleken goed bij elkaar aan te sluiten voor een keigave samenwerking.

Samantha Zwart

 

Samantha is erg creatief en zit altijd vol ideeën, ze houdt van avontuur, wandelen, creëren, foto’s maken, webdesign en grafische vormgeving. Daarnaast is ze al jaren ondernemer en heeft meerdere succesvolle websites gemaakt die goed vindbaar zijn in Google. In KEIGAAF BRABANT kan ze al deze mooie vaardigheden kwijt, heerlijk om dat te kunnen doen waar je passie ligt!

 

 

 

Angelique Tijbosch

 

Angelique is spontaan, een duizendpoot, houdt van hardlopen en het buitenleven. Ze is wedstrijdruiter dressuur en haalt veel energie uit het trainen van paarden en geven van rijlessen aan zowel kinderen als volwassenen. Het samenwerken tussen mens en dier en ook tussen mensen onderling is een mooi en dynamisch proces. Angelique heeft veel ervaring met het promoten van producten of diensten en zoekt graag samen met de bedrijven naar de meest ideale manier om hun bedrijf beter zichtbaar te maken in Keigaaf Brabant.

 

Uitbreiding team Keigaaf Brabant

We zijn blij dat Keigaaf Brabant een enorm succes is en we door de groei ons team mogen uitbreiden met enthousiaste Brabanders! We stellen graag Kim van Hout (journalist), Lizzy van Pelt (grafisch vormgever) en Jan Heijs (fotograaf ) aan u voor:

Kim van Hout
Journalist

Jezelf voorstellen, dat is en blijft lastig voor een journalist. Over anderen schrijven is namelijk veel leuker én, heel eerlijk, een stuk gemakkelijker. Mijn leeftijd noem ik hier niet, dat is natuurlijk een publiek geheim! En een vrouw hoeft dat niet te melden, heb ik altijd geleerd. Gelukkig zijn er dingen waarover ik het wel kan hebben, zoals mijn zoontje Raf (8), dochter Jolie (5) en vriend / levensgezel / partner Han. Met zijn allen wonen wij in Boxtel, precies in het midden van mijn favoriete landelijke driehoek: Eindhoven (lang gewoond), Tilburg (journalistiek gestudeerd) en Den Bosch (daar kom ik gewoon al heel lang heel vaak). Sinds ik gestopt ben met mijn vaste baan in loondienst, schrijf ik me als freelancer ‘een bult’ over de meest uiteenlopende onderwerpen. Van serieus tot lollig, van lang tot kort en van commercieel tot creatief. Waarbij onderwerpen als film, muziek en horeca mijn eeuwige voorkeur hebben. Oh ja, ik houd ook van Brabant. En schrijven over Brabant? Dat is helemaal Keigaaf!

 

Lizzy van Pelt
Grafisch vormgever

Als geboren Brabander vind ik het keigaaf om als grafisch vormgever betrokken te zijn bij Keigaaf Brabant. Eigenlijk heb ik twee professies, want ik ben ook kinderboekenschrijver. Mijn vrije tijd breng ik graag door in de natuur, samen met mijn hond Abeltje. Daar rust ik uit en doe ik inspiratie op. Vooral de Brabantse bos- en heidegebieden vind ik onweerstaanbaar mooi. Ik zoek er de stilte op, maar laat me ook graag bourgondisch verwennen op een gezellig terras. Wat ik keigaaf vind, is dat in Brabant het één nooit ver van het ander verwijderd is. Dat maakt deze provincie zo bijzonder en aantrekkelijk voor rustzoekers én druktemakers. Keigaaf, toch!

 

 

 

Jan Heijs
Fotograaf

Op dit moment ben ik 63, alleenstaand en heb drie heerlijke dochters en 3 zo mogelijk nog mooiere kleinkinderen die ik ook regelmatig met mijn camera vast leg. Sinds een aantal jaren ben ik steeds intensiever gaan fotograferen. Omdat ik heel graag in de natuur ben is het geweldig om daar ook foto’s te maken en daar kan ik dan ook uren vertoeven zonder me ook maar ‘n moment te vervelen. Daarnaast fotografeer ik regelmatig voor LoonopZand-nieuws maar dan zijn het heel andere onderwerpen zoals de installatie van onze Burgemeester, de opening van AH en de verbouwing van het verzorgingshuis maar ook diverse openingen van andere bedrijfjes met een lokaal karakter. Ik ben inmiddels ook al een tal jaren actief als fotograaf bij het pleinfestival. Een prachtig evenement voor jong en oud. Tot slot hoop ik dat iedereen regelmatig van mijn foto’s kan genieten.

 


 

Samen met jou willen wij van KeigaafBrabant.nl de website maken waarop de allerleukste uitjes van Brabant, tips, (groeps)accommodaties, hotels, restaurants, musea, streekproducten, wandeltochten, wellness, enz. enz. op een makkelijke en overzichtelijke manier te vinden zijn.

Wat maakt Keigaaf Brabant zo uniek:

Alle bedrijven en events in Brabant kunnen een vermelding krijgen die zowel voor de toerist als de bewoners van Brabant, leuk & interessant zijn. Een compleet en eenvoudig overzicht!

Jouw vrienden willen toch ook op de hoogte zijn van het keigave aanbod in Brabant?

Bouw mee aan een grotere naamsbekendheid van Keigaaf Brabant en nodig je vrienden uit!
Klik op de onderstaande afbeelding en ga naar onze Facebookpagina. Alvast kei bedankt!!!

 

Met keigave groet,

Team KEIGAAF BRABANT