Over Keigaaf Brabant

Het leukste en keigaafste van Brabant overzichtelijk in kaart!

Misschien leuk om onszelf even voor te stellen zodat je weet welke gezichten er achter Keigaaf Brabant staan.

Wij Samantha Zwart (links) en Angelique Tijbosch (rechts) wonen beide in Sprang-Capelle in het keigave Brabant.

Alletwee zijn we erg ondernemend. Onze gezamenlijke interesses en unieke talenten bleken goed bij elkaar aan te sluiten voor een keigave samenwerking.

Samantha Zwart
Ondernemer/conceptontwikkelaar

 

“Ik ben dol op creëren en recreëren en ga graag op zoek naar avontuur in de Brabantse natuur!”

Samantha is erg creatief en zit altijd vol ideeën, ze houdt van avontuur, wandelen, creëren, foto’s maken, webdesign en grafische vormgeving. Daarnaast is ze al jaren ondernemer en heeft meerdere succesvolle websites gemaakt die goed vindbaar zijn in Google. In Keigaaf Brabant kan ze al deze mooie vaardigheden kwijt, heerlijk om dat te kunnen doen waar je passie ligt!

 

 

Angelique Tijbosch
Marketing/duizendpoot

“Ik maak je graag wegwijs in Keigaaf Brabant en hou van samenwerking tussen zowel mensen als mens en dier.”

Angelique is spontaan, een duizendpoot, houdt van hardlopen en het buitenleven. Ze is wedstrijdruiter dressuur en haalt veel energie uit het trainen van paarden en geven van rijlessen aan zowel kinderen als volwassenen. Het samenwerken tussen mens en dier en ook tussen mensen onderling is een mooi en dynamisch proces. Angelique heeft veel ervaring met het promoten van producten of diensten en zoekt graag samen met de bedrijven naar de meest ideale manier om hun bedrijf beter zichtbaar te maken in Keigaaf Brabant.

 

Uitbreiding team Keigaaf Brabant

Keigaaf Brabant is een enorm succes waardoor we het team mogen uitbreiden met nog meer enthousiaste Brabanders! We stellen graag Lizzy van Pelt (grafisch vormgever), Jesca Versteegh (redacteur/tekstschrijver), Tom Stouthart (webdeveloper) en Jan Heijs (fotograaf) aan u voor:

 

Lizzy van Pelt
Grafisch vormgever/schrijver

“Ik vind de provincie Brabant heel bijzonder en aantrekkelijk voor rustzoekers én druktemakers. Keigaaf, toch!”

Als geboren Brabander vind Lizzy het keigaaf om als grafisch vormgever betrokken te zijn bij Keigaaf Brabant. Eigenlijk heeft ze twee professies, want ze is ook kinderboekenschrijver. Haar vrije tijd brengt ze graag door in de natuur, samen met haar  hond Abeltje. Daar rust ze uit en doet ze inspiratie op. Vooral de Brabantse bos- en heidegebieden vind ze onweerstaanbaar mooi. Lizzy zoekt er de stilte op, maar laat zich ook graag bourgondisch verwennen op een gezellig terras. Wat ze keigaaf vind, is dat in Brabant het één nooit ver van het ander verwijderd is.

www.lizzyvanpelt.nl

 

 

Jesca Versteegh
Redacteur/tekstschrijver

“Mijn liefde voor Brabant, schrijven en de vrijetijdssector deel ik graag met anderen.”

Jesca heeft een eigen tekstbureau gespecialiseerd in teksten voor de toeristische sector. Ze houdt van bijzondere wandelingen (‘waar iets te zien is’), neemt regelmatig plaats op een fijn terras (met speeltuin voor de kinderen) en probeert altijd nieuwe activiteiten te ontdekken. Haar ervaringen en tips deelt ze graag met anderen. Ze kookt én eet graag en behoort tot de mensen die hun eten fotograferen. Eigenlijk kan ze al haar passies kwijt in haar werkzaamheden voor Keigaaf Brabant en voelt zich binnen het team dan ook als een vis in het water.

www.tekstbureaugrenzeloos.nl

 

 

Tom Stouthart
Webdeveloper

“Het oplossen van uitdagende webvraagstukken is in mijn ogen het mooiste wat er is.”

Tom runt samen met zijn compagnon een webbureau. Hij neemt het technische gedeelte op zich,  en zijn compagnon verzorgt het design van de websites en webshops. Tom vindt het bijvoorbeeld geweldig om de conversie van webshops te optimaliseren of een website beter vindbaar te maken in Google. Alle soorten optimalisaties zijn mogelijk. Zelfs op gebied van UX. De komende tijd zal hij Keigaaf Brabant ondersteunen op het gebied van website aanpassingen en optimalisaties. Keigaaf!

www.echttoir.nl

 

 

Jan Heijs
Fotograaf

“Ik kan uren in de natuur vertoeven met mijn camera zonder me ook maar ‘n moment te vervelen!”

Jan fotografeert ook regelmatig voor LoonopZand-nieuws, maar dan zijn het heel andere onderwerpen zoals de installatie van de Burgemeester, de opening van AH en de verbouwing van het verzorgingshuis, maar ook diverse openingen van andere bedrijfjes met een lokaal karakter. Inmiddels is Jan ook al een tal jaren actief als fotograaf bij het pleinfestival. Een prachtig evenement voor jong en oud. Hij hoopt dat iedereen regelmatig van zijn foto’s kan genieten.

 

 


 

De kracht van Keigaaf Brabant:

– Een keigave naam
– Voor alle Brabantse bedrijven uit de horeca- en recreatiebranche
– Voor evenementen die in Brabant plaatsvinden
– Een compleet en eenvoudig overzicht voor local & toerist
– Sterk in SEO (zoekmachineoptimalisatie)
– Zichtbaar zowel online als offline!

 

Met keigave groet,

Team Keigaaf Brabant