Stichting Dwaalhaas – Eindhoven

Elke maandag middag van 12:00 tot 18:00u is iedereen welkom om gratis een kijkje te nemen of zich creatief bezig te zijn (ook gratis) in mijn leef museum en andere dingen van de stichting Dwaalhaas. www.eindhovenart.nl

LEEFMUSEUM EINDHOVEN: GO THERE OR BE SQUARE!

reactie van Eveline Jordens 23 juli 2019 (via Facebook):
“Zo ontzettend vaak geïntrigeerd langs de bonte voortuin gelopen van kunstenaar Hans de Waal alias Dwaalhaas Eindhoven. Zal ik aanbellen om even te vragen of ik binnen mag koekeloeren? Steeds toch maar niet gedaan, vanwege ‘drempels’. Toen zag ik dat Hans zijn huis en tevens atelier op maandag openstelt voor een ieder die creatief bezig wil zijn, wil kletsen, even in het winkeltje wil neuzen of gewoon lekker zichzelf wil zijn. Ik besloot om het nieuwsgierig Aagje in mezelf te sussen en stapte op de fiets.”

“Zeilen op de vloer met natte verf, doeken waar aan gewerkt wordt, OVERAL kunst en nieuwe projecten. Ik wist: hier mag geleefd worden! Ik voelde me vrij en op mijn gemak om door het atelier, de tuin en het tweedehands winkeltje te banjeren en aan te sluiten bij het gesprek. Hans geeft je met zijn relaxte vibe het gevoel dat je er mag zijn. Niet alleen in zijn huis, maar gewoon in het algemeen en dat voelt fijn. Die drempel die ik toen voelde was misschien wel de meest onterechte imaginaire drempel ooit…”

Dus ga op maandag allemaal naar de Edisonstraat 39 en LEEF (OP)! 🙂

Stichting Dwaalhaas

Edisonstraat 39
5621 HK  Eindhoven
Tel: 040-8444515

https://sites.google.com/view/stichting-dwaalhaas/homepage