Weltevree Colours – Molenschot

Creativiteit in denken & in doen!

Weltevree Colours benut de kracht van de creativiteit die van nature in ons verborgen zit. Doordat de focus op het creëren ligt, voelen processen natuurlijk aan.

Creativiteit brengt mensen samen. Creativiteit verbindt. Ook zorgt het actief bezig zijn voor een vrije geest. Met creëren kom je even los van allerlei dagelijkse beslommeringen. Het geeft energie én rust. Het zorgt voor ruimte in hoofd en emotie en ook geeft het ruimte om zorgen los te laten. Bij Weltevree Colours doen we dat in een ongedwongen sfeer.

Er is altijd wel een manier om creativiteit, dus ruimte, te vinden. Voor de een werkt het door te schilderen of tekenen, voor de ander zit dat meer in muziek of wandelen. Terwijl gaan we het gesprek aan. We gaan onderzoeken óf en welke hulpvraag er is. Dit proces krijgt vorm door creatief te denken (gesprek) en doen (activiteiten). Daardoor komen nieuwe ideeën en oplossingen makkelijker naar boven waardoor obstakels verdwijnen en er een frisse wind door uw gedachten gaat. Laat het u verrassen en overkomen!

Naast deze aanpak biedt Weltevree Colours ook allerlei andere activiteiten aan. Al onze activiteiten en begeleidingstrajecten kunnen we op lokatie uitvoeren. Dus ook bij u thuis! Alleen of met vrienden. Daarnaast zijn wij speciaal opgeleid om senioren te begeleiden en adviseren in allerlei vragen rondom het ouder worden.

Weltevree Colours

Rimpelaar 71
5124 RB  Molenschot
Tel: 0161 – 76 38 98 of 06 – 508 46 336

www.weltevree-colours.nl

 

Neem contact op met Weltevree Colours: