Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Speurtocht: De verdwenen boswachter – Lage Mierde

1 april 2021 @ 12:00 - 29 juli 2022 @ 17:00

€10,00

Op zoek naar een activiteit voor het hele gezin?

Een spannende speurtocht voor het hele gezin: ‘Het mysterie van de verdwenen boswachter’. Ga op pad en vindt het raadsel van Landgoed Wellenseind.

‘Op een koude winteravond zat de boswachter in zijn boswachtershuisje, het vuur knisperde in de openhaard. Vol trots keek de boswachter naar zijn trofeeën, minstens 15 telde hij er. Hij wist precies van elk dier waar en wanneer hij deze geschoten had. Zodra de zon op zou komen wilde hij weer op pad, hij had een prachtige buizerd gezien. Deze moest hij hebben! Plots werd er op de deur geklopt.’
Zijn jullie ook zo benieuwd naar het volledige verhaal….

Met de inhoud van een mysterieus koffertje beleef je een avontuur, dat je spelenderwijs meer informatie geeft over de natuur en zijn historie. Gedurende de ongeveer 2 uur durende activiteit kom je mooie plaatsen tegen op het Landgoed, waar je de mogelijkheid hebt om te genieten van de versnaperingen uit de koffer.

De kosten bedragen € 10,00 per koffer en € 5,– per persoon. Reserveren is verstandig om teleurstelling te voorkomen.

Dat kan via geniet@vooranker.nl. Geef daarbij de datum van je voorkeur aan en vermeld je telefoonnummer. Wij zorgen voor een snelle terugkoppeling.

Gegevens

Begin:
1 april @ 12:00
Einde:
29 juli 2022 @ 17:00
Kosten:
€10,00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,
Site:
http://www.vooranker.nl

Locatie

Landgoed Wellenseind

Organisator

Lars van den Broek
Telefoon:
0137635302
E-mail:
geniet@vooranker.nl