Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Speed Dating voor 50+ bij Strano – Goirle

1 oktober @ 20:00 - 3 december @ 23:00

€10

NIEUW bij BistroBar STRANO in Goirle!
Iedere eerste DONDERDAG van de maand SPEED DATING

Miljoenen vrijgezellen zitten wekelijks voor de buis gekluisterd voor programma’s als; ‘Lang leve de Liefde’ en ‘First Date’. In deze nare periode is het haast onmogelijk om iemand nog spontaan tegen te komen. Bovendien rust er voor de meeste 50+ers ook nog een taboe op om online te daten.

BistroBar STRANO aan de Poppelseweg in Goirle heeft daarom in deze vervelende tijd een geheel nieuw evenement voor vrijgezellen 50-plussers opgezet. In ongedwongen sfeer met anderen kennis maken. Ben je op zoek naar echte liefde , een soulmate of een gezellige vriend of vriendin om af en toe een dagje mee weg te gaan? Meld je dan snel aan door een mail of app te sturen aan info@bistrobarstrano.nl / 06-42221870

Hoe werkt het?

Op de avond zelf ontvang je bij binnenkomst je persoonlijke speeddate kaart. Daar vul je jouw naam en e-mailadres of telefoonnummer op in. Na de ontmoeting geef je aan op je kaart of er een klik was, ja of nee. Deze kaarten lever je na afloop weer in. Je ontvangt op dezelfde avond nog, uiteraard geheel in vertrouwen, de uitslagen van je speeddate matches. Maar alleen als het een gezamenlijke match is, krijg je de persoonlijke gegevens van de ander, om privé samen nog eens een keertje af te spreken.

Iedere ontmoeting duurt maximaal 5 minuten. Er wordt regelmatig even gepauzeerd aan de bar en ook na afloop kan je daar nog gezellig naborrelen. Kortom een leuk avondje uit!

Het aantal heren en dames proberen ze uiteraard zo gelijk mogelijk te houden. De leeftijdscategorie is vanaf 45/50’jaar en ouder.

Deze avond is uitsluitend toegankelijk voor singles en alles zal geheel volgens de opgelegde RIVM regels plaatsvinden.

Tot slot, ben vooral niet bang om alleen te komen want je bent echt niet de enige!

BistroBar STRANO heeft de beschikking over een eigen Gratis parking .
Deur open vanaf 19.30 uur
Aanvang 20.00 uur
Entree €10,- incl. Consumptie

Strano’s speed dating is een geheel nieuw evenement hier in de regio en zal vanaf 1 oktober iedere 1ste donderdag van de maand plaatsvinden.

Be there, Be Strano

Voor meer informatie:

BistroBar STRANO
Poppelseweg 1
5051PL GOIRLE
Tel: 0642221870
Info@bistrobarstrano.nl
www.bistrobarstrano.nl

Gegevens

Begin:
1 oktober @ 20:00
Einde:
3 december @ 23:00
Kosten:
€10
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
HTTP://BISTROBARSTRANO.NL

Locatie

Poppelseweg 1 , 5051PL , Goirle

Organisator

Bistrobar Strano
Telefoon:
0642221870
E-mail:
Info@bistrobarstrano.nl