Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Muziekcafé met live muziek van East Tannix en Ignore – Kaatsheuvel

9 november @ 20:00 - 10 november @ 01:00

Gratis

East Tannix ontstond in 2011 en is een Rockcover Band uit Kaatsheuvel die verrassende, soms stevige, rockcovers speelt van The Police tot Creed en van Thin Lizzy tot Queens Of The Stone Age. Na een aantal wisselingen in de bezetting, hebben eind 2018 drummer Johan en bassist Rob zich bij de broers Wout en Bob gevoegd. Gebleven zijn de pittige gitaarduels en de natuurlijke samenzang en nu staat ook de ritmesectie weer als een huis. Na een geslaagde try-out tijdens Capelle Open Air in augustus, is de band helemaal klaar voor een avondje lekker rocken.

De muziek van Ignore is een verfrissende mix van grunge en alternatieve rock. Je merkt dat deze mannen zijn opgegroeid in de hoogtijdagen van dit genre, toen de M van MTV nog voor Music stond. Ze zijn groot geworden met bands als Foo Fighters, Nirvana, Bush, Therapy, Rage Against the Machine, Velvet Revolver, The Verve, Queens of the Stone Age, enzovoort.
De ervaren muzikanten van Ignore combineren hun voorliefde voor rock uit de jaren negentig met de alternatieve muziek uit het heden. Op het podium komen natuurlijk de grote hits en bekende anthems voorbij, maar Ignore is er ook niet bang voor om de diepte in te gaan en het publiek te trakteren op deep cuts en underground albumtracks.
Door de ervaring met en liefde voor grunge en alternatieve rock, gecombineerd met de beleving en kwaliteit van de muzikanten, geeft Ignore keer op keer een knallende en energieke show af. Ignore staat klaar om met jullie te headbangen, te springen en helemaal los te gaan. Ignore moet je niet alleen horen, Ignore moet je beleven!

Deel dit met je vrienden:
Facebook
Facebook

Gegevens

Begin:
9 november @ 20:00
Einde:
10 november @ 01:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Website:
http://www.gildenbond.nl