Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Coverband AR!E viert 20 jarig jubileum met groots feest in de Gildenbond – Kaatsheuvel

1 september 2019 @ 14:30 - 21:30

€17.5

Coverband AR!E viert 20 jarig jubileum met groots feest

Het is een flinke mijlpaal: 20 Jaar lang bijna ieder weekend zalen, cafés en feesttenten op zijn kop zetten. AR!E doet het, al 20 jaar lang. De band, inmiddels ook bekend ver buiten Waalwijk en omstreken, pakt dan ook groots uit om dit te vieren. Zaal De Gildenbond in Kaatsheuvel zal zondag 1 september het decor zijn van een fantastisch en heel bijzonder feest!
Samen met zanger Gert-Jan Smit en drummer Stefan Poortvliet zitten we in hun AR!E-tombe, hun repetitieruimte, om alvast vooruit te blikken naar hun bijzondere jubileum.

AR!E van spelen voor frikandellen naar feesttenten in het hoge Noorden.
Natuurlijk is het niet 20 jaar lang één en al succes. Gert-Jan Smit (zanger vanaf het eerste uur, red.) grapt: “De band is als een goed huwelijk, maar dan met 5 mannen.” Maar als we Gert-Jan vragen naar het succes dat achter AR!E schuilt krijgen we toch een ander verhaal: “Je moet als band blijven vernieuwen. En dat doen wij…met wisselingen van bandleden, hahaha. Nee serieus, we hebben een chemie. We zijn geen hoogstaande muzikanten die hogere wiskunde uitvoeren. Maar we maken lol, plezier, we doen het met elkaar en zijn er voor elkaar. Als je dat samenvoegt met een hoop energie, en de drang om met publiek te grappen, staat er een band op het podium die de ene na de ander cover met een hoog enthousiasme naar je kop slingert. Het is niet alleen muziek maken, maar ook vooral het entertainen. Ach, als je kijkt waar we nu staan. Ooit begonnen bij De Mads, spelend voor wat frikandellen en een kratje bier, alwaar we al blij waren als we ergens mochten spelen naar bijna ieder weekend op pad. De ene keer staan we in het hoge Noorden een feesttent plat te spelen, het andere moment staan we in ons vertrouwde Waalwijk. We komen overal en blijkbaar vinden ze ons leuk, want ze blijven ons terug vragen.”

Wie jarig is trakteert, en dat doet AR!E 1 september met een overvol muziekprogramma én een barbecue.
Stefan en Gert-Jan kijken elkaar glimlachend aan als we het krijgen over hun feest, hun jubileum. “Ja”, zegt Stefan, “dat is toch wel iets om heel trots op te zijn! Het was even de vraag welke van de 3 zalen we van de Gildenbond gaan gebruiken, maar de kaartverkoop gaat zo hard dat het AR!E jubileum in de grote zaal gaat plaats vinden.” De 5 heren zijn wel gewend om goede feestjes te organiseren, blijkt: “Zo hebben wij jaarlijks onze AR!E-dag. Eigenlijk begonnen als grap om ons 16-en-een-half jaar te vieren en iedereen te bedanken die ons altijd supporten. Wij doen dit niet alleen…Zonder de mensen die naar ons komen kijken, zonder Joost (geluidsman), zonder Bart (eigenaar pand van onze oefenstudio) en zonder fotografe Anke (die regelmatig zorgt voor de mooie foto’s), zijn we niks. Dit jaarlijkse feestje vulden we aan we met een barbecue en live muziek van ons, waarbij het publiek mocht bepalen wat wij speelden. Geen setlijst, geen voorbereiding. En jaarlijks uitverkocht, he! Voor ons 20 jarig jubileum moesten we uitwijken naar een andere locatie. Dit moest nog groter worden, nog mooier! En je wilt aan niemand nee verkopen omdat het uitverkocht is. Niet met zo’n mijlpaal!”
Stefan verteld enthousiast verder: “Dus staan we 1 september in de grote zaal van De Gildenbond! En niet alleen wij. Want een jubileum vier je met je vrienden. Dus hebben alles uit de kast gehaald om er een onvergetelijk succes van te maken. Zo verzorgen de bands Koud Serveren en Frits onze voorprogramma’s en hebben we een speciale jubileumshow met oud-bandleden en gastmuzikanten! Het wordt dus groots…met ongeveer 20 a 25 muzikanten die we bij elkaar hebben verzameld. Dat belooft niet alleen op het podium, maar ook backstage een feestje te worden! Iets met biertjes en instrumenten…En ook niet onbelangrijk: Wie jarig is trakteert!”
De heren van AR!E zorgen voor een overheerlijke barbecue, verzorgt door Duitse Barbecue Service. “Met koks, dus wij hoeven onze eigen kookkwaliteiten niet te laten zien..hahaha!”

Kaarten alleen in de voorverkoop verkrijgbaar, niet aan de deur!
Dat het groots en onvergetelijk gaat worden staat al vast. Dat het druk gaat worden staat, aan het hoog aantal verkochte kaarten te zien, ook al vast. Wil jij er bij zijn? Dan zal je snel moeten beslissen! Kaarten zijn tot 31 augustus alleen online via www.coverband-arie.nl/bbq te verkrijgen. Voor slechts € 17,50 geniet je van een overvol muziekprogramma met de AR!E Jubileumshow (met oud-bandleden en gastmuzikanten), Frits én Koud Serveren! En of dat nog niet genoeg is zetten staat er een heerlijke barbecue voor je klaar!
De zaal gaat om 14.30 uur open en De Gildenbond zal tot 21.30 uur uit zijn voegen barsten! Let op: het programma begint al om 15.00 uur.

Voor de echte enthousiastelingen heeft AR!E nog een cadeautje: Via de link kun je ook, met veel korting, combitickets kopen voor het AR!E Jubileum én de Iris Tribute op vrijdagavond 20 september. Dubbel feest dus!

Locatie: Zaal De Gildenbond, Monseigneur Völkerstraat 3 in Kaatsheuvel
Tickets: www.coverband-arie.nl/bbq

Deel dit met je vrienden:
Facebook
Facebook

Gegevens

Datum:
1 september 2019
Tijd:
14:30 - 21:30
Kosten:
€17.5
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Website:
http://www.gildenbond.nl

Locatie

de Gildenbond, Mgr. Volkerstraat 3, 5171 JM Kaatsheuvel