Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

21e Vaartse Oldtimerdag – Dongen Vaart

1 september 2019 @ 09:30 - 18:00

Gratis

De 21e  Vaartse Oldtimerdag
Een ‘rijdend’ museum in Dongen-Vaart!

De eerste zondag van september, 1 september a.s., is het vaste prik voor de Vaartse Oldtimerdag in Dongen-Vaart. Een allround oldtimerdag voor oa. auto’s, bromfietsen, legervoertuigen, motoren, solexen, stationaire motoren, tractoren, vrachtwagens etc.
Alles wat rijdt, rolt, knettert, pruttelt en ouder is dan 30 jaar is welkom.
Hierdoor ontstaat er een grote diversiteit aan voertuigen op het evenemententerrein.
Deelnemers en liefhebbers komen vanuit het hele land om hun voertuigen te laten zien en te bewonderen. Honderden voertuigen, waarvan sommige hun oorsprong tot ver in het begin van de vorige eeuw vinden, staan verspreid door de dorpskern van Dongen-Vaart. Perfect gerestaureerde pareltjes tot voertuigen die een zwaar leven achter zich hebben, alles is welkom en zal de vele oldtimerliefhebbers een schitterende dag bezorgen!
Voor iedere categorie is er ook een toertocht uitgezet door de nabije omgeving. Bij de diverse kofferbakverkopers vindt u misschien net het missende onderdeeltje voor uw project, of een mooie herinnering aan een ver verleden.

De aanvang voor al dit moois is 10.00 uur, een ideaal uitje voor het hele gezin!
Op het evenemententerrein is voldoende gelegenheid om een hapje en een drankje te doen bij de diverse horecapunten.
Rond 16.00 sluiten we de dag gezellig en muzikaal af de formatie GreySix welke hun 60’s & 70’s repertoire laten horen, vergeet uw dansschoenen dus niet!

De Vaartse Oldtimerdag is zowel door deelnemer als bezoeker GRATIS te bezoeken. Dit is mede mogelijk door ons enveloppenspel met diverse mooie prijzen en als hoofdprijs een schitterende oldtimerbromfiets.
Wij als Oldtimer Vrienden Club (OVC) streven er jaarlijks naar zoveel mogelijk oldtimervoertuigen aan het publiek te kunnen tonen zodat deze prachtige creaties niet vergeten worden!

Locatie: Café-Zaal ’t Karrewiel,

Vaartweg 112

5106 NE  Dongen-Vaart (Nb)

Gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Deel dit met je vrienden:
Facebook
Facebook

Gegevens

Datum:
1 september 2019
Tijd:
09:30 - 18:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Website:
http://www.facebook.com/ovcdv