Bij Kato Boerderijbeleving – Sint Oedenrode

Welkom bij de varkenshouderij van familie van den Berkmortel

Bij Kato is het start en eindpunt van onze Boerderij Tour

Wij ontvangen je met koffie/thee en iets lekkers. Vervolgens houden we een presentatie, om je alvast een beetje wegwijs te maken in de kringloop van Ons Berkhout Varken. Wij dragen ons verhaal graag pro-actief en transparant uit. Tijdens de tour laten we zien, hoe we met maatschappelijke ontwikkelingen, zoals o.a. dierenwelzijn en CO2, omgaan. We gaan wandelend, fietsend, en/of met huifkar naar de verschillende locaties. Ben je of is iemand in jouw gezelschap minder mobiel? Geef dat van tevoren aan, dan houden wij daar rekening mee.
Wij bieden de mogelijkheid om de tour af te sluiten met een lekkere en vertrouwde lunch, BBQ of buffet, verzorgd door Puur Brabant.
Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op en kom gezellig een dagje boerderij beleven Bij Kato! De koffie staat klaar.

 

GPS tocht Bij Kato

Actief,leerzaam,natuur,boerderij beleven,uitdagend. Kortom kom gezellig naar ons en boek een van onze GPS tochten!
De tochten bevatten leuke (teambuilding) opdrachten. Alleen het zoeken naar de cache, waarin de opdracht zich bevindt, is al een uitdaging! Onderweg bezoek je ook de zichtruimtes en skybox van Ons Berkhout Varken.
Leuk als familie- of teamuitje, maar ook voor jouw kinderfeestje!

Je kunt er ook voor kiezen om de GPS tocht af te sluiten met een lunch, BBQ of buffet. Dit is mogelijk voor groepen vanaf 10 personen.

Bij Kato Boerderijbeleving

Zie voor meer Keigave activiteiten van Bij Kato in de categorie: Groepsuitjes, Feestje en Natuur !

Het super gave memory spel is Bij Kato verkrijgbaar voor €15,-

Houtsestraat 26
5492 TM  Sint Oedenrode
Tel: 06 – 46050052

www.BijKato.nl