Coronaproof groepsuitje

Een coronaproof uitje regelen voor o.a. bedrijf of familiedag?

Bezoek gave checkpoints, scan QR-codes en maak er een keigaaf uitje van!

Verras jezelf of een ander onderweg met een koffie + iets lekkers of een souvenir to go!

Tips voor een geslaagd groepsuitje:

  • Regel iets leuks voor jouw groep op de checkpoints waar je start, eindigt of een tussenstop maakt? Zoals een hapje, drankje of een souvenir? Een koffie to go, een warm worstenbroodje of soepje als snelle tussendoor. Geef een lekker streekproductenpakket of bierpakket cadeau. Download de Keigave Autospeurtocht en bekijk in de route wat de checkpoints zoal te bieden hebben! Benader de gewenste checkpoints en stel je eigen keigave uitje samen.
  • Heb je iets leuks of lekkers geregeld bij een checkpoint? Geef je deelnemers dan iets mee om te laten zien zodat de checkpoint weet dat ze bij jullie groep horen.
  • Maak er een competitie van door aan het eind te bepalen welk team de Keigave Autospeurtocht het beste heeft volbracht. Onderweg gaat elk team QR-codes scannen, op deze manier verzamelen zij coördinaten die aan het eind het exact aantal kilometers van de route vormen. Het team die het dichtst bij het exacte aantal kilometers zit wint! Om fraude te  voorkomen kan je de dagteller op “0” laten zetten of een foto van de kilometerstand vragen 😉
  • Regel een keigave prijs bij één van de checkpoints voor het winnende team die de Keigave Autospeurtocht het best heeft volbracht.
  • Laat de teams in tijdsblokken om de 10 of 15 minuten vertrekken. Zo maak je het uitje coronaproof en het is geen snelheidswedstrijd!
  • Maak een groepsapp aan speciaal voor dit éne uitje, zodoende is er toch een gevoel  van verbinding in deze coronatijd. Ook leuk als de organisator, bestuurslid of directeur even een woord vooraf doet d.m.v. een videootje in de groepsapp 🤩
  • Laat de kinderen of kleinkinderen ook eens meedoen met een bedrijfsuitje, nu kan het! Vanaf 6 jaar is de Keigave Autospeurtocht al erg leuk om te doen. Regel dan ook iets leuks voor de kids onderweg.

Download nu GRATIS de Keigave Autospeurtocht!