B&B Halte 7 – Kaatsheuvel

Halte 7 is een gemoedelijke en gastvrije Bed & Breakfast in het centrum van Kaatsheuvel. Onze vrijstaande accommodatie is gelegen in de achtertuin en is via een eigen ingang bereikbaar.
De drie kamers zijn op de begane grond en goed toegankelijk voor mindervaliden. Elke kamer heeft een eigen douche en toilet. U slaapt op heerlijke boxspringbedden, u heeft TV op de kamer en u kunt gratis gebruik maken van wifi en een vaste internet aansluiting.
Voor het ontbijt is er een sfeervolle gemeenschappelijke ruimte. Hier vindt u een koffiezetapparaat, een waterkoker en een koelkast voor eigen gebruik.
Vlakbij zijn de Efteling en Natuurpark De Loonse en Drunense Duinen waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen. Voor uw meegebrachte fiets is een overdekte fietsenstalling aanwezig.
In de naaste omgeving vindt u Nationaal Park de Biesbosch, Safaripark de Beekse Bergen, het vestingstadje Heusden en de steden Breda, Den Bosch en Tilburg.
De omgeving is ideaal voor natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars. Wij zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en u kunt gratis parkeren naast de Bed & Breakfast.

B&B Halte 7

Vossenbergselaan 7
5171 CA  Kaatsheuvel
Tel: 06-19268404

www.halte-7.nl