Keigave autospeurtocht

Een keigaaf uitje samen, met je gezin en zelfs als GROEPSUITJE in deze bijzondere tijd!

#coronaproof (groeps)uitje

 Met bol-pijl navigatie bekend uit de rallysport!

Waar en wanneer?
De Keigave Autospeurtocht is een rondje langs Keigave bedrijven in Brabant. Je eindigt dus altijd op hetzelfde checkpoint als waar je gestart bent. Keihandig toch! Wil je bij een checkpoint een hapje of drankje nuttigen? Check dan voor vertrek de actuele openingstijden. De Keigave Autospeurtocht kan je starten waar en wanneer jij wilt. En dat 7 dagen per week!

Groepsuitje voor o.a. bedrijf of familiedag?
Iets leuks regelen voor jouw groep op de checkpoints waar je start, eindigt of een tussenstop maakt? Zoals een hapje, drankje of een souvenir? Download de Keigave Autospeurtocht en bekijk in de route wat de checkpoints zoal te bieden hebben! Daarnaast kan je er ook nog een leuk spelelement aan toevoegen om te bepalen welk team de Keigave Autospeurtocht het beste heeft volbracht.

Bezoek gave checkpoints, scan QR-codes en maak er een keigaaf uitje van!

Verras jezelf of een ander onderweg met een koffie + iets lekkers of een souvenir to go! 😊

De Keigave Autospeurtocht is hieronder GRATIS te verkrijgen:

Er zijn 2 verschillende routes 😉


Route A “Midden Brabant”


Route B “Het Groene Woud”

 


Wat een keigaaf idee hadden Frans Andriessen van de PLUS in Sprang-Capelle en Samantha Zwart van Keigaaf Brabant een paar jaar geleden, midden in de mooie PLUS van Frans.

Als fanatieke autoliefhebbers wisten ze alle twee al snel wat er ging komen: een keigave autospeurtocht in brabant met bol-pijl navigatie!
Frans rijdt graag rond in zijn prachtige gerestaureerde luchtgekoelde Volkswagenbus T1. Ook wel Spijltje genoemd vanwege de door een spijl gedeelde voorruit. Voorheen nam hij regelmatig deel aan ritten vanuit de VW-club. Een hele groep VW-kever liefhebbers vanuit heel het land kwam jaarlijks bijeen en reed een puzzeltocht. Samantha deelt deze liefhebberij met eveneens een luchtgekoelde auto, in haar geval een Deux Chevaux.

Het idee voor de Keigave Autospeurtocht liet niet lang op zich wachten en ondertussen zijn er al twee Keigave Autospeurtochten die in Brabant te rijden zijn:

• Midden-Brabant
omgeving Sprang-Capelle en Dongen.
• Het Groene Woud
omgeving Oirschot, Liempde en Sint-
Oedenrode waarbij je onder andere langs
checkpoint Bij Kato Boerderijbeleving
komt wat extra leuk is voor kinderen!

Het oorspronkelijke idee van Frans en Samantha, om zo’n Keigave Autospeurtocht te gaan rijden met allemaal oldtimers, wordt nog uitgevoerd; schitterende oldtimers die door het prachtige Brabantse land cruisen en de keigave bedrijven die aan de route liggen aandoen!

Deze Keigave Autospeurtocht wordt mede mogelijk gemaakt door
PLUS Frans Andriessen!

Hoofdsponsor route Midden-Brabant
PLUS Frans Andriessen
Raadhuisplein 29d
5161 CG Sprang-Capelle