Adverteren

Online en offline beter zichtbaar, hoe gaaf is dat!

We maken u graag online beter zichtbaar op onze keigave website en offline in “De gaafste glossy van Brabant”.

Het magazine op A4 formaat is gratis en wordt verspreid in het voorjaar en in het najaar in Brabant onder diverse bedrijven, toeristische punten en in wachtruimtes.

Zoals blijkt uit de website zijn wij er voor grote maar ook voor de kleinere bedrijven. Datzelfde geldt ook voor ons keigave magazine.

Wij vinden het fijn indien iedereen een kans heeft om zich te laten zien daarom hebben wij onze advertentietarieven ook laag gehouden.

 


Bedrijfsvermeldingen:

Een gratis vermelding op de website is er voor alle keigave bedrijven in Brabant die voor zowel de toerist alsook de bewoners van Brabant, leuk & interessant zijn (recreatief gerelateerde bedrijven).

Naast de gratis vermelding hebben we ook 3 keigave pakketten voor nog meer zichtbaarheid, zowel online alsook offline. Beter zichtbaar op de website en ook in “De gaafste glossy van Brabant”!

Bekijk de mogelijkheden van pakket GAAF, GAVER en GAAFST!


Keigaaf evenement:

Alle evenementen in Brabant kunnen een vermelding krijgen die zowel voor de toerist als de bewoners van Brabant, leuk & interessant zijn (recreatief en vrije tijd gerelateerd).

Naast de gratis vermelding hebben we ook een keigaaf pakket voor nog meer zichtbaarheid van uw evenement, zowel online alsook offline. Uw evenement wordt extra uitgelicht op de website, social media, in onze nieuwsbrief en indien tijdig vermeld ook in “De gaafste glossy van Brabant” in de keigave agenda met een extra brede regel en miniatuur foto. En dat voor maar € 25,- per evenement!

Bekijk de mogelijkheden van een keigaaf evenement!


Losse advertentiemogelijkheden

 

De losse advertentiemogelijkheden zijn er voor evenementen en overige bedrijven.

Bedrijven die recreatief gerelateerd zijn verwijzen we graag naar onze pakketten GAAF, GAVER en GAAFST voor bedrijfsvermeldingen.

Voor evenementen en overige bedrijven bieden we de mogelijkheid om te adverteren in “De gaafste glossy van Brabant” met een 1/8, 1/4, 1/2, of hele A4 pagina.

Bekijk de mogelijkheden tot adverteren in het magazine!

 


De kracht van Keigaaf Brabant:

  • Een sterke naam
  • Voor alle Brabantse bedrijven uit de horeca- en recreatiebranche
  • Voor evenementen die in Brabant plaatsvinden
  • Een compleet en eenvoudig overzicht voor inwoner & toerist
  • Sterk in SEO (zoekmachineoptimalisatie)
  • Zichtbaar zowel online als offline!